• header

FRIDAY LOOK

T-shirt and belt from Zara // belt from Asos // jeans from Gina Tricot // lipstick Betty Boop from MAC

Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än ett par blåa jeans och en vit tisha! Adderade röta läppar för lite fredagsfeeling. ;-) Såhär har jag alltså sett ut idag. Jobbade bara halvdag på kontoret och sedan drog jag hem och kollade serier i sängen. När allt bara känns lite för mycket så man tillåta sig själv att ta en paus, och det gjorde jag idag.

Nu kom precis barnen över, vi ska mysa och titta på film! Imorgon börjar jag dagen med ett träningspass (försöker hitta tillbaka till mina rutiner igen efter sommaren. har alltid som mål att köra 3 pass i veckan men är nöjd bara jag kommer iväg på ett) följt av brunch med tjejerna. Och på söndag ska vi kolla…..LANDSTÄLLE!! Mer om det sen.

Ha en trevlig helg!

// Sometimes it doesn’t have to be more complicated than a pair of blue jeans and a blue t-shirt! I added red lips for some Friday feeling. ;-) So this is what I looked like today. I only worked half day at the office, then I went home and watched tv series from bed. When everything feels a bit too much you have to allow yourself to take a break, and that’s what I did today.

The kids just came over, we’re gonna cuddle down in the couch and watch a movie! Tomorrow I’m gonna start the day with a workout (I’m trying to get back into my routines again after summer. as always my goal is to do 3 workouts a week but I’m happy if I do one), followed by brunch with the girls. And on Sunday we’re gonna go and check out a house on the country side!!! More about that later. 

Have a nice weekend y’all!

36 Comments

Mariiin

I just love reading your blog?? You’re such down to earth person with evergday girl’s problems, I love it. Btw, I feel you, I’m missing my old routines, and probably gonna start with two workouts a week to get back on the track! ?

Reply
Elisbeth

Kolla landställe på Muskö ?? 50 från city så det är lagom långt ut för en weekend samtidigt som man får Stockholms skärgård!! Underbart där med en liten lanthandel, sjökrog samt bykänsla då det är lite aktiviteter då och då. Tips :)

Reply
Dani

Oh Kenza where is picture of that yellow jacket i saw on your instagram story? I’m in love with her. ? Greetings from Serbia ?

Reply
Hedda

Hei fineste,

hvor er beltet fra? Du har skrevet både Zara og Asos.. Elsker stilen din!!
<3

Reply
Aa

Ginas jeanskollektion så jäkla snygga….. om man är minst 1,75 , har långa smala ben….
Fyy inga jeans passa ju mig…på dig är alla deras kläder sjukt fina!

Reply
emilia

Du vet att sminkmärket MAC testar på djur :( tycker du ska ta upp ett inlägg om att man inte ska använda deras smink. Kolla in @lizzette619 på instagram

Man kan inte rädda alla, men man kan göra något för att förhindra lidandet hos djuren.

Må bäst,

Reply
Jennifer

Hej bästa Kenza! Kan du inte göra ett inlägg med höstens must-have jackor från Ivyrevel? Vill ha alla hahah! Men vore nice att se hur de ser ut på :) Kram du är en stor inspiration!

Reply
Rebeka

Really nice earrings. How about a new logo to the site with the name KENZA ZOUITEN SUBOSIC? :) I think it’s cool that you have your husband’s name :)

Reply
Maris

Its important to have some me time every now and then enjoy your weekend <3 xxx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*