• header

BLUSH

– In collaboration with Ivyrevel

 

From Ivyrevel: faux leather pants HERE, jacket HERE, knitted sweater (sold out), boots (coming soon). 
Bag from Chanel, sunglasses from Prada.

Svårt väder just nu, ena dagen är det svinkallt och andra dagen är det varmt och soligt. Som idag. Svettades röven av mig i dessa byxor haha! Men förutom det gillade jag dagens look. :-) För den som undrar så bär jag storlek 36 i alla plagg. De MAGISKA bootsen är inte ute än men de kommer lite senare i höst. Vi har så himla mycket fina höstnyheter som droppar in varje vecka, bland annat är den populära ullkappan vi hade förra året tillbaka!

Nu: indiskt till middag och montera upp vårt nya matbord. Fatta paniken när de två männen från Postnord lämnade mig på gatan med ett gigantiskt paket på lastpall, 55 kg. Frågade vänligt om de kunde hjälpa mig bära upp det TVÅ trappsteg in i porten så att det inte stod ute på gatan men nä. Som tur var kom Aleks och hans bror några timmar senare och bar upp det till lägenheten. :

// The weather is a bit tricky right now, one day it’s really cold and the next day it’s hot and sunny. Like today. I was sweating my ass off in these pants haha! But except for that I really liked today’s look. :-) For those who wonder: I’m wearing size 36 in our clothes. The MAGICAL boots are not out yet, but they will be released later this fall. We have so many pretty news dropping each week now, one of them is the popular wool coat we had last year. It’s back!

Now: indian food for dinner and put up our new dining table. Can you imagine my panic when the two guys from the delivery company left me on the street with a giant 55 kg package. I asked them kindly if they could help me just carry it TWO STEPS up inside the main gate so that it didn’t have to be out on the street but no. Luckily Aleks and his brother came a few hours later and carried it up to the apartment.

– This post is in collaboration with Ivyrevel.

50 Comments

noor

Oww, that’s not friendly of the two men! I really like the jacket, perfect for fall :-) the only problem is that I look very squarry with short jackets!

Reply
Rimante

I just looove your looks at the autumn time! Thanks to you for inspiration.?❤️ Seriously ”Ivyrevel” is killing it this season! Every single week I see something that I need/want to have asap… Ohh my poor credit card.
Best wishes! xxx

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hahaha. Men alltså jag blev verkligen så paff, var så säker på att de skulle svara “ja men självklart!!” Två trappsteg liksom.. :’)

Reply
Ema

Sooo cute! We are waiting for new vlogs, I hope you didnt quit :D!! Biiig kiss from Serbia :*

Reply
A

Det här inlägget fick mig att tänka på när du designade för Jofama och jag köpte den svarta skinnjackan som var så himla populär på den tiden! Du har verkligen kommit så långt sedan dess, vilket är otroligt imponerande! Du är verkligen en person man ser upp till och då inte bara på grund av Ivyrevel, men även hur du är som person, åsikterna du står för och hur jordnära du verkar var! :-)

Reply
Hanna

Kommer tröjan att komma tillbaka? Den är så himla fin, vill så gärna köpa en!

Reply
Julia

Stupid piggs ? Couldn’t take 5 mins to help a lady. The jacket looks really amazing though ?

Reply
Kate

I love the oversized sweater with the colorful jacket and the pants! I guess I just love the whole look lol

xx

bombshell-to-be.blogspot.com

Reply
Luise

Kommer tröjan tillbaka? Hade inte chansen att köpa den, eftersom jag är på semester… men den är ju så jävla perfekt.

Reply
Emilia

Hej! ÄLSKAR bootsen. Har en liten fundering kring Ivy Revel. Skulle inte du vilja berätta lite mer om vad det är du gör egentligen, och speciellt nu för tiden när det kanske var ett tag sedan du skrev om det senast? Är du med och designar allt, eller mer i utvecklingsfrågorna etc? Vore kul att höra! Och även vad Aleks och din bror har för roller i företaget. Kram :)

Reply
Emma

När får vi följa med in i lägenheten? Har bara sett några rum, nyfiken på allt ? Vlogg kanske?

Reply
Teresia

Vill inte vara den som är negg men de får inte hjälpa en att lyfta. Gör de så för alla så kommer de skada sig. De får inte ta sådana risker. Det är samma på mitt jobb.

Reply
Lucia

This look is perfect! ? Will the sweater be restocked? I wanted to order it but I wasn’t fast enough :/

Reply
Klaudia

Hey,

Can you please tell me which size of Ray Ban Clubmaster you have?? 49 or 51?? Thank you for help , its important for me

Reply
Amber

That’s awful! How much trouble would it have been to help you carry it up just two steps, omg. Sometimes I really can’t believe people haha, delivery companies continue to amaze me. Anyway, I looove those boots! Can’t wait till they get released ?. Are you doing some high heels with a hidden platform in the boots as well this fall/winter? It makes it so much more comfortable (which those Zara shoes I got after seeing your post still aren’t by the way hahah)

Reply
Anna

Keeenza!
Jag undrar vad du använder för primer under din foundation nu när inte Diors glow maximizer görs längre?! Det var den absolut bästa och jag fick det tipset av dig, har inte hittat någon ersätter sen den försvann. :/

Ha en toppen dag :) kram

Reply
Emilia

Okej det där kan utan tvekan vara den snyggaste outfiten jag sett på länge! Älskar varenda detalj, varenda centimeter av den. Grym kombo!

Reply
Malin

Riktigt snygg outfit!
Men vilken service… Fick du stå ute på gatan i flera timmar då istället innan de kom? :-S

Reply
Emmie

Så fin outfit! Jag undrar när den populära kepsen kommer in igen på ivyrevel? Är såå sugen på att klicka hem den men den hinner alltid ta slut…
Du är en sån inspration för mig och för så många unga tjejer!!! <3
/ https://www.nouw.com/emmieahl

Reply
Emelie

Synd att dom inte ville hjälpa, men kan tänka mig att dom var stressade för att dela ut andra paket tyvärr ? (jobbar som brevbärare på Postnord) och är glad om man ens kommer hem innan det blir mörkt ibland ?? ? ?
Förövrigt jättefin jacka! ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*