• header

6 FROM TODAY

Här kommer ett gäng mobilsnapshots från idag! Här är jag och Mani imorse på kontoret. Har fan fått komplimanger för mitt hår idag? Måste bero på den nya produkten jag hade i imorse, som gav mitt annars lena platta hår lite mer struktur. “Bedroom hair” från Kevin Murphy, fick flaskan i en goodiebag på modeveckan. Ny favorit!

// Here are a bunch of phone snapshots from today! Here are mani and I at the office this morning. I got some compliments for my hair today? It has to be that new product I used this morning, that gave my flat fine hair some more texture. It’s called “Bedroom hair” from Kevin Murphy, I got that bottle in a goodie bag at fashion week. New favorite!

Till lunch fick det bli pasta för mig. Knyten fyllda med ricotta och spenat. TYP DET BÄSTA JAG VET. Älskar ost. Älskar pasta.

// I had pasta for lunch today. Filled with ricotta and spinach. KIND OF THE BEST THING I KNOW. I love cheese. I love pasta. 

Nästan hela dagen har gått åt till att fota med min bästa Stella! Vi fotade bland annat för mitt samarbete med Gina Tricot. Många av er frågar vad jag fotar med för kamera och det är för det mesta den här jag fotar med, Leica Q! Lika bra som en tung systemkamera, men liten och nätt. Perfekt för mig som måste släpa med kamera typ varje dag!

Min nya skepparmössa hittar ni HÄR (adlink!). Får inte nog, sorry er som hatar på dessa mössor. ;-)

// I spent almost the whole day shooting with my girl Stella! One of the things we shot were for my collaboration with Gina Tricot. Many of you ask what camera I use and mostly it’s this one, my Leica Q! It’s just as good as a big heavy camera, but it’s small and neat. It’s perfect for me since I have to bring a camera with me almost every day!

My new hat is from HERE (adlink!). I can’t get enough, I apologize to those of you who hate these kind of hats. ;-)

Såhär vill jag gå klädd typ hela hösten. Cleant och snyggt! Känner mig sjukt vuxen och i vit skjorta, vet inte varför haha. Kanske för att jag ÄR det. När ska jag fatta att jag bara är några år från 30… Känner mig som 22 max.

Bootsen är från Ivyrevel och byxorna & skjortan är från Gina Tricot (som jag har ett samarbete med).

// I kind of want to dress like this all fall. Clean and stylish! I feel like such an adult in white shirt, I don’t know why haha. Maybe because I AM one. When am I going to realize that I’m just a few years away from 30…. I feel like 22 tops. 

The boots are from Ivyrevel and the pants & shirt are from Gina Tricot (who I have a collaboration with).

Ok är nog inte så vuxen ändå.. Haha nä men skulle sätta mig på huk och ramlade och kom inte upp. Träningsvärk deluxe!

// Ok maybe not an adult.. Haha no but I was going to squat and I kinda fell and couldn’t get up. My muscles are so sore from workout!

Påväg hem från jobbet åkte jag förbi Polisen för att göra nytt pass, nu när jag är Kenza Zouiten Subosic. :-))) Här ser ni mitt gamla pass och mitt nya blev fan inte bättre. VARFÖR blir man aldrig snygg på sitt passfoto? Eller har någon av er blivit det?

NU: pizza och PH-maraton med Klara!

// On my way home from work, I went by the police station to make a new passport since I’m Kenza Zouiten Subosic now. :-))) Here’s my old passport and my new one didn’t get any better. WHY is it impossible to look good on your passport photo? Or has anyone of you succeeded with that?

NOW: pizza and Paradise Hotel marathon with Klara!

63 Comments

Kenza Z

Kenzas svar: Jag trooooor att den släpps nästa vecka men är inte hundra. :-)

Reply
Monica

Du är ju jättevacker på ditt passfoto!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Hälsningar
Monica

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är gellack! Som jag gör på salong. Så jag vet tyvärr inte. :-(

Reply
Rebecca

Skämtar du? Du är ju asfräsh på passet! Jag ser ut som en seriemördare som bott under en sten. Hatar dessa pass haha.

Kul dessutom att på första bilden kollade jag mest på ditt hår å ba” åh!” Och sen läste jag texten. ;)

Ha en fin dag! Xoxo

Reply
Johanna

Haha! Tycker du ser skaplig ut på fotot ändå! Mitt förra pass var så dåligt att de ofta fick pausa och kolla en gång extra, haha! Pinsamt? JA! Hehe ;)

Reply
Kasia

You look amazing on passport photo – like always! :) I saw on Instastories that you’ve bought yellow jacket from ZARA, can’t wait to see it on you in one of your posts :)

Reply
Josefine

Har bootsen inte släppts på hemsidan än? Hittar dem ej… eller är dem slutsålda? Skit snygga i vilket fall!!!!

Reply
Ingrid

Kenza, the food you eat always looks so amazing! My mouth is watering just looking at the pictures? I’m going to Stockholm soon for the first time in years and would love to know what restaurants you recommend!
Btw, Mani is so cute – it must be wonderful to have a job where you can bring your dog to work with you :)

Reply
Hanna

Om ditt passfoto är vad du kallar fult då vette fan vilken känsla du vill förmedla till oss som inte ser ut som modeller. Blir nästan ledsen. Mitt passfoto ser ut som Shrek i jämförelse med ditt där.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha nää sluta. <3 Jag tycker inte att mitt foto är fint, det måste jag ju få tycka.

Reply
Olivia Broström

Bootsen är helt underbara!! Kommer de in till hemsidan i framtiden eller är de slutsålda för tillfället??

Reply
Nathalie

Haha jag gjorde ett nytt pass och mitt passfoto gör så att jag får problem när jag reser de säger att det inte är jag på fotot i länderna som jag besöker, de zoomar in ansiktet väldigt mycket i de nya vilket har gjort mig väldigt tjock på bilden. Men du är vacker och jag är säker på att du blev snygg!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hahaha det har hänt mig med!! Tror det var i Ryssland. Tillslut stod det 3 pers och inspekterade mitt passfoto och mig och tillslut kom de överens om att det var jag….

Reply
Nathalie

Haha det finns människor som bara vill hålla kvar personen också utan en bra anledning, Kenza jag undrar om du och din man kunde ge mig några råd som gäller mig själv, om ni vill ställa upp. Om du har lust och tid och vill hjälpa mig. Skulle verkligen uppskatta det! (Via mejlen)

Ha en trevlig helg!

Reply
souphie

Girrrrl whaaaat are you talking about?!?! That is the most beautiful passport photo I have ever see<3 You should see mine :'D

Reply
Dominika

I can only wish to look at least half as good as you look at your passport photo :D my best selfie looks 10 000 times worse than this :D

Reply
Tess

Jag lyckades faktiskt bli snygg pa ett av mina pass, men sjalvklart blev det stulet 1 manad efter, haha! Dock sa blir du snygg pa alla bilder inklusive ditt pass :)

Reply
Jenni

Åh shit, och jag som precis zoomade in och tittade på din passbild och tänkte: Hur kan en människa vara så vacker??!!

Reply
ule

But you look really good in that passport photo!
My newest passport photo actually looks good, too. Just not too much like me. Still better than the old one did, though. I once got detained and questioned on airport in Turkey because they had doubts it was actually my passport…

Reply
Lovisa

När jag skulle plugga i New York var jag tvungen att fixa visum som var som ett pass typ men höll i ett år. DÄR blev jag skitsnygg, lite Lindsay Lohan och hennes mugshots. Men mitt riktiga pass som jag ska dras med, omg not pretty… WHY is this?

Du är iofs alltså snygg <3

Reply
Lina

Så farlig var den inte. Jag ÄLSKAR mitt passfoto. Blev helt sjukt bra. Skulle vilja vifta med det lite oftare eftersom jag blev så sjukt het på det. Mitt körkort däremot ser jag exakt ut som Severus Snape. Inte kul att visa upp det.

Reply
Rosa

Var är blommiga kjolen ifrån? Den som man ser lite av på sista bilden, såg den på din instagram ?

Reply
Kildu

Your passport pic looks good.. maybe a little scared, haha. :D In here the system lets you use your own photo so no one is stopping you for making 3789 selfies before committing to one. Or you can use the photo booth at the station and my current ID pic (made in the booth) looks pretty :D However the last one… it looked like I had strong black eye make up (think raccoon :D) although I was bare faced while taking the photo. You never know how your face gets smudged on the actual ID card.

Reply
Lisa

Hahaha nej aldrig! Och legitimationen är ännu värre. Jag ser ut som en svullen köttbulle!

Reply
Alice

Hej Kenza! Kan inte du snälla typ göra en vlogg eller ett blogginlägg där du berättar lite om vilka hudvårdsprodukter och smink som du använder? :) din hy ser helt magisk ut ?? Kram!

Reply
Mathilda

Hahaha åh Kenza, min första tanke när jag såg ditt pass var “fan hon blir ju till och med perfekt på passfoton!” ?

Reply
Tea

Du ser ju vansinnigt snygg ut på passfotot (och alla andra bilder)! Själv ser jag ut som en 40+ pizza-och-öl-varje-dag-man som inte sovit på 48 timmar på mitt pass ;).

Reply
noor

Kenza you look amazing with the black pants and the white shirt!! I am looking for a new hair product too so I am going to check out about Kevin Murphy!

ps maybe you can make a post about your nails? They look good!

best wishes from belgium?

Reply
Anni

Det är sä många människor här nu som sagt hur de tycker att du ser jättebra ut på ditt pass. Hoppas att du kan ta till dig det och om det är så att du har höga krav på dig så kan detta inlägg med läsarnas skönhetsideal ge dig en inblick i andras syn på perfektion än den som du själv har. Vi alla har skeva skönhetsideal ibland och det är skönt att bli påmind av andra att ens egna bild ofta är helt orealistisk och destruktiv.

Reply
Victoria Estelle

Jag fick ta om mitt passfoto när jag var höggravid och supersvullen :) :) :) Har SÅ stora läppar. Känner inte igen mig själv. Ska bli spännande att se om det ens går att resa med passet. Så illa är det faktiskt haha!

Reply
gypsetter

det viktigaste när du täcker över ditt pass är att gömma pass nummret som är längst upp…ditt personnummer går o hitta på upplysning med fyra sista för ser du täcker över det….,men passnummret kan missbrukas och göra nya pass med.och täck dom siffrorna som e längst ner också..har du sekretess markering går dina fyra sista i personnummret så klart att inte att hitta lika enkelt( har själv sekretessmarkering) och är en gammal
ex-bedragerska ;) vill bara varna dig hur långt folk e villiga att gå med er offentliga personer..!!haha kram…ciaoo

Reply
gypsetter

Altså ville bara va schyst typ så du inte lägger upp på ditt nya pass me dom passnummrerna :p men de tror ja säkert du e medveten om..ja bara förstår inte folk som lägger upp detaljer från passet oavsett va det är så offentligt..men men må väl kram kram

Reply
Sunshine

Hallåj. Varför får mam inte veta hur lång du är? (Du täcker över längden) :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag täcker inte över längden? Den står ju på högra sidan som inte syns i bild (där står även personnummer). Det står 170 om du undrar! Kram K

Reply
Ana

Vad fan snackar du om? Hahahaha du är ju jätte söt på passfotot, du ska se mitt, ser ut som en serbisk mördare lmfao :D

Reply
Sandra

DU är så tuff i mössan men jag skulle se ut som en pajas i den :D Kan helt enkelt inte bära upp dylikt.
Har också bytt namn o pass pga giftermål i sommar :) Tyckte för första gången att jag blev snygg på min bild ! Men jag har gått ner mkt i vikt sedan min förra passbild för 2-3 år sedan o tänkte på vinkeln denna gången o hade sminkat mig lite extra, o såg till att inte ha en sjal på mig som förra gången osv.. Så blev väldigt nöjd ! :D

Reply
Julia

Hur är storleken på kepsen? Såg att de var i onesize och jag har rätt stort huvud… Skulle du säga att de var stora eller små? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*