• header

OUR WEDDING DAY – THE CEREMONY

Photos by Fabian Wester

Vi fick alla bilder från vigseln igår och nu på morgonen satt jag och Aleks och kollade igenom dem tillsammans. Alla känslor bara kom tillbaka. Det här var verkligen det bästa och roligaste jag någonsin gjort. Åh vad jag önskar att vi bara kunde göra allt igen!! 

Vigseln började med att Agnes Scherwin och Elenoor Roovers spelade låten Photograph på fiol och piano medan barnen, mina tärnor och tillsist jag gick fram till vigselplatsen. Jag hade lyssnat och gråtit till deras version av låten i flera månader, men det var ingenting i jämförelse med känslan jag fick när jag gick där mot Aleks. Åh, det var så vackert. Verkligen helt perfekt.

Väl framme vid Aleks så blev allt bara som en stor känslobomb fylld av lycka. Jag vill inte berätta för ingående för det känns lite för privat, men Shiva läste en så himla fin dikt hon hade skrivit till oss, jag och Aleks läste våra egenskrivna löften till varandra (jag hade allt under kontroll tills Aleks började gråta, då brast det för mig med) och Agnes och Elenoor spelade och sjöng Du är det finaste jag vet. Aleks grät, jag grät, alla grät. Vi skrattade och grät vartannat haha. Tillslut var det dags för ringbyte och vi blev man och fru. Bästa känslan i världen. 

// Yesterday we got all the photos from the ceremony, and Aleks and I went through them together this morning. All the feelings came back to me. This was seriously the best and most fun thing I’ve ever done. Oh I wish we could just do it all again!!

The ceremony started with Agnes Sherwin and Elenoor Roovers playing Photograph on piano and violin, while the kids, my bridesmaids and me walked towards the altar. I had been listening and crying to their version of the song for months, but that was nothing compared to the feeling I got when I walked there towards Aleks. Oh, it was so beautiful. It was perfect.

When I arrived to Aleks everything became like a huge bomb of emotions filled with happiness. I don’t want to write too many details because I think it’s a bit too private, but Shiva read a beautiful poem she had written for us, Aleks and I read our own vows to each other (I had everything under control until Aleks started crying, then I also bursted into tears) and Agnes and Elenoor played and sang Du är det finaste jag vet. Aleks cried, I cried, everyone cried. We laughed and cried haha. In the end it was time to exchange rings and we became husband and wife. The best feeling in the world.

3

67 Comments

Isabell

Jag börjar gråta bara av detta inlägget, kan inte ens tänka mig hur känslosamt det var för er?❤️

Reply
Kenzafsn

Alltså WOOOOOOWWWW, im speachless!! Jag satt o bokstavligen log o skrattade genom dina bilder man känner verkligen lyckan och kärleken genom bilderna. Detta är så fint!! Ni är så fina tillsammans, alla förtjänar verkligen o få bli älskad o älska!!! Wowww stort grattis igen!!! Min favobild på er är den där bilden efter vigseln, den du la ut på instagram först av alla! STORT GRATTIS!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️????

Reply
Angelika

I got tears in my eyes! Sooooo beautiful! <3 And your mom looked so beautiful! And happy <3 That look on Aleks face… Wow. You can see all the love there.

Reply
Sarah

Och jag gråter när jag läser blogginlägget!? Så otroligt glad för dig och Aleks! Kram! ?

Reply
Carla

Kenza, your vow was about your love for Aleks? You wrote alone or inspired something?
Beautiful photos, beautiful memory :)))

Reply
Patrycja

Hey Solange, I am not Kenza but I am pretty sure Kenza mentioned in one of her posts a few years ago she is not religious. However I remember she posted photos of a wedding of her friend in a church and I am wondering if that ceremony was Catholic? It looked like it might have been but I was surprised because I don’t think there are many Catholics in Sweden.

Kenza, these photographs are sooo nice, I saved a couple of them because mayyyybe one day if I’ll be lucky enough to plan marriage some of these could be my inspiration, the flower gate is great! But I smiled at Alexandra’s look at Alex, she gave him a serious side eye in some of these pics! “Don’t look so happy Alex, once you hurt my friend you’ll suffer consequences from me”… haha! I also love how flower girls and bridesmaids have similar, but not the same dresses. And I guess the man next to your mum is your brother-in-law? That may sound strange but I thought your sister is a single mum. Probably because I don’t think there were pictures of him here :)

Once again congrats, it really looked like your dream day was perfect! <3

Reply
Amber

Aww that’s so nice of Shiva! Thank you for sharing all these photos with us, it looks amazing and it’s so great to see you being so happy with each other so many years after we first read about you meeting Aleks!

Reply
Nathalie

Nu fick jag verkligen rysningar och gåshud över hela kroppen! Så vackra bilder och den där genuina lyckan i ögonen! Åh, det är så vackert!!! ❤️

Reply
Anna

Tack för att du delar med dig Kenza. Har nog aldrig sett ett så vackert bröllop någonsin. Stort grattis till er lycka!

Reply
Dixi Wonderland

Och här sitter jag och gråter! Tack för att ni delat med er av så mycket! Har älskat att få se/läsa om er dag men kommer du börja visa bilder på lägenheten snart? :D

Reply
Marlin

These are the most beautiful pictures I’ve ever seen! Thank you for sharing what must have been a very private and intimate moment. And damn, Aleks is one fine man!!

Reply
Anna

Alltså tack för att du väljer att dela med så mycket bilder från bröllopet. Känner verkligen en sån känsla genom bilderna och allt ser verkligen perfekt ut!

Reply
Johanna

Alltså, Alex blick när han tittar på dig. <3 Den dagen en man ser så på mig.. :')

Reply
M*

när man ser era bilder kan man bara tänka “det enda jag vill är att detta händer mig”
Önskar er all lycka!!!
Du hittade en pärla Kenza i Aleks

Reply
K

Vet inte varför jag fastnade för detta, men det är så himla skönt att se dig gå själv ner för “altargången”. Har själv inte den bästa relationen med min pappa och det känns som att något sådan kan bli så himla tydligt i den där situation (trots att det inte alls är en svensk tradition).

Reply
Frida

Så vackra bilder! Jag måste fråga, första gången du la ut bilder från bröllopet, såg jag en bild på dig och Aleks. Likt den bild du la upp nu där ni går bredvid varandra med rosenblad i luften. Det första jag tänkte på när jag såg den då var ett rosenblad som fastnade på bilden på ett roligt ställe ? Har ni redigerat bort det, eller finns det helt enkelt flera likadana bilder? Vet du vad jag menar så vet du, annars kan du bara ignorera min skumma fråga ? Tyckte bara det såg så himla roligt ut första gången jag såg den! All kärlek till er!

Reply
Monica

Blir rörd själv till tårar när jag läser vad du skrivit och vackra bilder på er. Förstår mycket väl att detta är det bästa som du gjort i ditt liv, så kände jag också när jag och min man gifte oss för 18- år sedan. Helt klart det bästa som vi har gjort tillsammans så fina minnen. Det skall bli så roligt att se fortsättningen. Du hade så otroligt vacker bröllopsklänning och var så vacker och är vacker!
Hälsningar Monica

Reply
Nicole Freij

Vilken lycka man känner! Ni är så fina ihop, underbart att det blev såhär efter alla år man följt bloggen! Maskrosbarn till där du är idag, då får man hopp om livet! ❤

Reply
Nicole

Vilken lycka man känner! Ni är så fina ihop, underbart att det blev såhär efter alla år man följt bloggen! Maskrosbarn till där du är idag, då får man hopp om livet! ❤

Reply
Angelique

Det här inlägget fastnade nog lite på min hjärna för nu på kvällen när jag satt hemma själv så bara slog det mig helt plötsligt (hade inte ens funderat på det) att en viss låt skulle vara den perfekta att ha som bröllopssång om jag en dag får chansen att gifta mig med personen i mitt liv som jag älskar :’)

Reply
Elli

Bara kärlek i detta inlägg. Som en saga! Vi är många som följt dig och er länge härifrån :) Men då du har låtit oss få veta lite om dina upp- och nedgångar och att du alltid är rolig och mänskligt, känns allt ännu mer äkta. Underbart Kenza; herregud vad ni två lyste! Vackra som få och superlyckliga <3 För att inte tala om alla gullisar som ni har i era familjer. All lycka och kärlek till er! Och tack för att du delar med dig.

Reply
Märta

Gråter bara av att läsa detta och se de fantastiska bilderna ? SÅ otroligt fint ?✨
Grattis Kenza & Aleks! Och tack Kenza för att du delar med dig av denna stora dag, så kul att få se allt ? (#ÄlskarBröllop)

Kram på dig!

Reply
Vendela

Alla bilder är underbara, men bilden där allt är ur fokus utom Aleks som tittar på dig är något extra. Wow vilken blick, det är kärlek i den! Kärlek i alla dessa bilder men ja, du fattar :)

Reply
Sandra

Era bröllopsbilder är det finaste jag sett! Man önskar att man själv hade varit med :D tack för att du delar dem med oss.

p.s. era barn kommer bli så snygga ;)

Reply
Maya

Kenza! Så himla fint alltihop. Verkligen magiskt.
Jag undrar nu hur ni gjorde detta med att inte ha en präst? För ni är väl inte kristna (om jag minns rätt…). Tror att du frågade i bloggen om det med. Annars har jag blandat med någon helt annan, haha!
Kvinnan som står där, det är alltså ingen präst? Vad sa hon typ, som var skillnaden mellan henne och en präst? Många frågor kanske! Men kommer själv vara i den sistsen och fattar 0 om hur man gör! haha

Reply
Patricia

Asså gud, det kändes som att jag hörde vad ni sa bara från era ansiktsuttryck…tårarna bara rinmer.♡ vilka otroliga bilder ni fick, en bild säger ju mer än tusen ord,så glad för er ♡

Reply
Rebecca

Men sitter o storbölar här! Sååååå fint, och bilderna när aleks tittar på dig. Herregud. <3 så genuint lyckliga ser ni ut att vara , så perfekta. Du och Mr X <3 så tacksam att du visar så mycket bilder som du gör, så himla fint och perfekt. Sånt bröllop vill jag ha en vacker dag.
Önskar er all lycka <3

Reply
Imke

This post and these photos just gave me all the feels. I guess this must have been the most perfect and genuine wedding ever.
I wish you both all the happiness in the world.
xxx

Reply
Erika

Ni är så magiskt vackra ihop!! Stort grattis <3
Jag tycker det ser ut som att Aleks smoking har en annan nyans än de andra killarna, otroligt snygg, är den helt svart eller är den någon annan färg?

Reply
E

Och alla grät.. även jag. Har sagt det förut, men det kan sägas igen. Grattis till er, världens finaste par. Så glad för er skull. <3

Reply
Krista

What about you dad?I know you don’t talk to him…but doors he knows that u r married now?did he congrcongratulated you?

Reply
Marta

Kenza, I don’t know why, but I’m crying seeing these pictures and reading your note. Maybe that’s because I’m your big fan since a loooong time and I KNOW that you are so generous, funny and simply good person and you deserve the hapiness like no other! I wish I could experience such love in the future! I wish you all best!

Reply
Merelle Y

WOOW- så vackert och så vackra bilder!!! Står på jobbet och fäller en tår och får rysningar- ni är för fina! All lycka till er<3 Kram

Reply
Charli

It looks like an excerpt out of a fairy tale book. Wonderful dress, wonderful location! Must have been so amazing!
Hoping for my wedding also being so photogenic! :)
Greetings from a 15-years-old,
Charli
https://frischgelesen,de

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*