• header

BTS WITH PUMA

– This photoshoot was in collaboration with Puma –

    

BTS from the shoot I did with Puma

Tack för alla fina ord om Puma-samarbetet! Kul att ni gillar. :-) Jag hoppas att några av er kommer förbi Stadium på Drottninggatan imorgon mellan 16-18 och säger hej? Det var länge sedan jag gjorde något sånt här så det vore kul att träffa er igen! Så rädd att ingen ska komma haha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för kvällen. Först ska jag och mina vänner förbi eventet och sedan ut och äta middag ihop. Nästan hela gänget från möhippan är samlat ikväll så det ska bli svinkul!

Kika in lite senare så har ni fler bilder från bröllopet. Puss!

// Thank you for all the kind words about my collaboration with Puma! I’m happy you like it. :-) I hope some of you will come by Stadium at Drottninggatan tomorrow between 16-18 and say hi? I haven’t done this in a while so it would be fun to see you guys again! I’m so scared none will show up haha..

Now I’m gonna take a shower and then get ready for tonight. First my friends and I are going by the event and then we’re heading out for dinner together. Almost everyone from my bachelorette trip is coming tonight so it’s gonna be so much fun!

Stop by here later and you’ll get some more photos from our wedding. Hugs!

13 Comments

Vanessa

Jag skulle verkligen komma om jag hade någon som tog hand om min lilla tjej. Vi bor i sigtuna (inte så långt egentligen) jobbar ju på Drottninggatan men allt fix och trix efter dagis och innan läggdags. Tiden räcker inte till :/ men var inte orolig. Puma är ingenting utan dig. Du gör hela eventet. Dina fans kommer ? För att peppa dig lite.
5 år har jag läst din blogg. 5 år senare är du fortfarande den ända bloggerskan jag fastnat för. Testat andra bloggar men aldrig fastnat. Min vardag är full, timmarna räcker inte till. Jobb som ekonom, driver instagram ( inredning vid sidan av) väldigt tacksam för mina 132K följare (@interiorbyvanessa) och nyligen börjat blogga och har en liten tjej på 15 månader. MEN tid för din blogg finns det trots allt. Så du är grym! Och en sak vi har gemensamt är att min kille är också från Montenegro. Bästa visst! Grattis till bröllopet och lycka till med allt <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*