• header

OUR WEDDING DAY – AFTER THE CEREMONY

Efter vigseln försvann jag och Aleks in i slottet för att få en liten stund för oss själva. Vi båda var helt uppspelta och jag var till och med lite skakig haha. Vi skålade med champagne och pussades massor. Det kändes så overkligt att vi nu var gifta!

Efter en kvart så presenterade vår toastmaster Otto oss som herr och fru Subosic och vi klev ut ur slottet och mötte våra vänners jubel. <3

// After the ceremony, Aleks and I disappeared into the castle to have a little moment for ourselves. We both were so overexcited and I was even a bit shaky haha. We toasted with champagne and kissed a lot. It felt so unreal that we were married now!

After 15 minutes our toastmaster Otto presented us as Mr and Mrs Subosic and we stepped out of the castle while our friends were cheering. <3

Min älskade älskade Shiva var glad!

// My beloved Shiva was happy! 

Mina underbara systerdöttrar. Om våra barn blir hälften så snälla som er så kommer vi vara nöjda haha.

// My wonderful nieces. If our children will be half as kind as you we will be very pleased haha. 

Det regnade rosblad över oss när vi klev ut till Viva la Vida med Coldplay (när låten blir som bäst mot slutet). En låt vi båda älskar. :-)

// It rained rose petals while we stepped out to the song Viva la Vida with Coldplay (when the song reaches it’s top towards the end). A song we both love. :-)

Mina brudtärnor!! Tack för att just NI ville stå vid min sida denna dag.

// My bridesmaids!! Thank you for wanting to be by my side this day. 

Sen var det dags att kramas med alla våra nära och kära! Ungefär hälften av gästerna kom ju ut till slottet på bröllopsdagen så vi träffade inte dem förrän nu. Det var glatt och kul och känslosamt. :-)

// Then it was time to hug all our loved ones! Almost half of our guests arrived to the castle on our wedding day so we didn’t see them until now. It was happy and fun and emotional. :-)

Fina mamma. Jag vet att det fölls både glada och ledsna tårar denna dag, men jag vill att du ska veta att vi alla klarade oss och nu blickar vi framåt.

// Dear mom. I know we had both happy and sad tears this day, but I want you to know that we all made it and now we’re looking forward. 

De vackraste tjejerna i världen. Älskar er så mycket!!

// The most beautiful girls in the world. I love you so much!!

Min lilla lillebror och jag. Inte ett öga var torrt när han höll sitt tal för oss under middagen. Jag förstod aldrig riktigt hur mycket jag betydde för Ali när vi var barn. Jag har alltid tänkt att han var för liten för att minnas ordentligt. För liten för att förstå och känna. Men när han tackade Aleks för att han får mig att känna mig så trygg som jag fick Ali att känna då, då förstod jag.

Jag kommer alltid vara din storasyster och jag kommer alltid skydda dig.

// My little baby brother and I. Not a single eye was dry when he held his speech for us during dinner. I never really understood how important I was to Ali when we were kids. I always thought he was too young to remember properly. Too young to understand and feel. But when he thanked Aleks for making me feel as safe as I made Ali feel back then, I understood it all. 

I will always be your big sister and I will always protect you.

Efter att ha kramats med alla gäster så var det dags för lite foto igen. Eftersom att vi sågs och fotade innan vigseln, så var det ingen stress och våra gäster slapp vänta på oss i flera timmar. Under ca en timme (medan våra gäster övade en flashmob fick vi veta sen? haha!) tog vi alla familjeporträtt, bilder med våra tärnor/marskalkar samt lite fler bilder på mig och Aleks själva. Det får bli nästa bröllopsinlägg!

Alla bilder i detta inlägg är tagna av bästa Fabian Wester.

// After hugging with all our guests, it was time for some photos again. Since we saw each other and took photos before the ceremony, there wasn’t any stress and our guests didn’t have to wait for us for several hours. In one hour we took all the family portraits, photos with our bridesmaids/best men and some more photos of me and Aleks (and meanwhile our guests practiced a flashmob? they told us later. haha!) That will be the next wedding post!

All the photos in this posts are shot by the best Fabian Wester.

71 Comments

Maria

I also have tears in my eyes… It’s a great that you all have each other, I mean you and your siblings. Much love to you from me <3

Reply
Maris

Still so so happy for you <3 hope to find a love like you found Aleks one day <3

Reply
Kasia

So you should change your logo in the upper frame from Kenza Zouiten to Kenza Subosic :)

Reply
Hafsa

That’s awesome! Stop making us cry please Kenza … Really, you are all the CUTEST ! Wish you the best <3

Reply
Tilda

Oavsett om du läser eller ens ser detta måste jag bara berätta att jag sitter och gråter när jag läser bildtexten till bilderna på din mamma och bror. Känner igen mig så mycket i dig och din situation och du ger mig hopp (trots att min situation inte är tragisk just nu ;))
All kärlek och stort grattis till dig, Aleks och alla andra. En stor förebild ❤

Reply
Annika Wachinger

“Viva la vida” is one of my favorite songs too!! I finished school this year and at my old school there is a lovely tradition: when you walk towards the stage to get your diploma they play a song chosen by yourself! Of course, I had chosen “Viva la vida” and now I’ll always remember this special moment/year while listening to this song. 2017 has also been a special year for me. Wishing you all the best! Annika

Reply
Isabel

Kommer själv ifrån en komplicerad familj och min storebror har alltid varit min klippa! Tårarna bara rinner av alla fina känslor dina bilder gav mig! Tack för att du delar med dig av dina känslor till bilderna. Så himla fint bröllop och varje gång du delar med dig av bilder ifrån den här dagen känner jag som trogen läsare bara sån glädje över att ert bröllop blev som en den saga du förtjänar!

Reply
Tereza

Oh Kenza this post and your words are so touching! Thank you for sharing it with us, we love you so much! ❤️

Reply
Emina

Läser din blogg väldigt ofta men tar mig aldrig tiden till att kommentera något, men nu är ja bara tvungen,
Blir typ tårögd när jag ser och läser dina inlägg om bröllopet det Såg helt fantastiskt ut, drömbröllop ? Och du var vackrare än någonsin!! Stort grattis till er kram

Reply
S

Gråter så tårarna sprutar åt alla håll och kanter. Så fint det du skrivit under din mammas och Alis bild. Har upplevt precis samma och har en lillebror (och storasyster) i precis samma åldrar som dina! Bodde själv med min mamma, lillebror och misshandlare till pappa – Så dina texter. Wow, dem berör mig SÅ mycket!

Reply
Jojo

Du verkar vara en sån fin människa Kenza, inifrån och ut! Allt gott önskar jag dig

Reply
Emelie

Så underbart fina och vackra allihopa! Jag börjar typ gråta när jag kollar på bilderna och lyssnar på “Perfect” av Ed Sheeran samtidigt.. ????

Reply
Dunia

Fick en klump i halsen av ditt inlägg. Så fina bilder. Kunde relatera till kärleken för familjen. Den är så stark. Kram

Reply
Rosmarie

Men ååh, vad fint. Vad glad jag blir av att läsa “Men när han tackade Aleks för att han får mig att känna mig så trygg som jag fick Ali att känna då, då förstod jag.” Så himla fint! Du borde verkligen skriva en bok om din uppväxt. Den boken hade stöttat många barn som idag lever i liknande situation som du gjorde när du var barn. <3

Reply
Maria

Så roligt att läsa om er dag och se alla fantastiska bilder! Gillar att du delar upp dagen i smådelar så att vi får njuta under en längre tid av er dag!
Ni är så fina tillsammans och jag kan bara önska er all lycka i framtiden :)

Reply
Ana

Men alltså, åhhh! Blir så rörd av dina bröllopsinlägg och detta fick mig verkligen att fälla en tår.

Reply
Sophia

Man blir ju lite tårögd när man läser det du skriver och ser alla mina fina bilder! Förhoppningsvis ska man själv en dag få känna som du gör om en annan människa <3 Stort grattis igen till ert giftermål, äktenskap är verkligen ett fint förbund.

Reply
Tanesha Jade

This looks like the most beautiful day Kenza! I have been following you since 2011 and it’s so heartwarming to see all these great things happen in those years :)

I wish you and Alex all the best!

Reply
M

Började gråta när jag läste din text om din lillebror. Så så fint :) Ta alltid hand om varandra! Kram

Reply
Moa

Oj vad känslosam JAG blev nu :) Har följt din blogg och din resa från start. Önskar dig stort gratis till bröllopet och ALL lycka och kärlek med din man!

Reply
Sara

Älskar alla dessa bröllopsinlägg! Känns roligt att vi får ta del av bröllopet även om jag förstår att ni vill hålla en del privat såklart! :) Ser framemot nästa inlägg. Kram

Reply
Johanna Lindström

Det låter som ni hade en väldigt fin och kärleksfull helg. Tårarna bara rann när jag läste detta, speciellt delen om din bror :) . Jag känner man kan älska så många så djupt men få relationer är så djupa och speciella som syskon relationer(för mig och jag tror många känner så) bröder och systrar, personer som man delat väldigt mycket med.. Bra och dåliga tider.

Reply
Dixi Wonderland

När jag kom till texten om din lillebror så kom tårarna. Jag minns så väl att du och Ali spenderade mycket tid tillsammans under tiden som du bodde hemma men även när du köpte din 1:an. Ni alla tre verkar ha ett så otroligt fint syskonband och jag kan bara tänka mig hur viktiga ni har varit för varandra under er barndom. Även om ni fått gå igenom ett helvete så hoppas jag att ni kan bygga upp starka relationer runt omkring er då tillit förmodligen är svårt men framför allt så kommer ni kunna ge era barn/framtida barn en uppväxt som ni aldrig fick. Stort grattis till er allihop. Bilderna är så vackra och man kan verkligen se på dig och Aleks hur lyckliga ni är <3

Reply
Julie M

Jeg ELSKER bryllupsinnleggene dine! Hvert eneste ett får meg til å gråte, og krysse fingrene for at jeg og min kjære får oppleve en slik dag en gang <3

Reply
Paulina

Oh, Kenza, I’m literally crying looking at the photo with You and Your mom. I know exactly what You mean… My father also hasn’t been on my wedding day, I think our stories are a little bit similar on that way… It was just my mummy there. This is such a special day, where bride should be surrounded just by the beloved ones, and that Was just You- happy and taking a big step forward. Wish You all the best, the photos are beautiful!

Reply
Beatrice

Åh jag började gråta också nu när jag läste det du skrev att din lillebror sagt i sitt tal. Och vilken fantastisk bröllopshelg ni verkar ha haft! Önskar er alla lycka i framtiden. Kram!

Reply
Lise

<3 <3 <3 <3 shit så känslosam jag blev nu! men så fint skrivit om din bror och din mamma! jag kan ju bara föreställa mig hur ni haft det, vi känner ju inte varandra, men det går RAKT in i hjärtat! <3 <3 <3 <3
er bröllopshelg verkar ha varit SÅ underbar på så många sätt! och jag är jätteglad för er skull, er lycka bara sprids! :D kramar

Reply
Elisabeth

Så fint at dere har hatt hverandre og at Aleks nå er der for dere alle <3

Reply
Camilla

Sååå fina bilder, man blir alldeles glad när man scrollar igenom dom! Skulle vara roligt om du gör ett inlägg om bröllopstårtan, mer bilder och detaljer om just tårtan :)

Reply
Nelli

Dear Kenza,

CONGRATULATIONS to your marriage! It´s absolutely a -DREAM WEDDING- YOU are the most beautiful bride eveeeeeer and it looks like the guests had the time of their life! You can feel the great atmosphere through the pictures! So much love! Thank you for sharing all this with us. You and your family are wonderful and humble people and you deserve all the very best!

Lots of love
XXXX

Reply
Cornelia

WOW så lika du, din syster och systerdöttrarna är varandra. Cute! Och jag tycker bara mer och mer om din klänning och bukett. Så vackert.

Reply
Camilla K

Oh my, I keep tearing up every time you write a new post on your big day. Didn’t know that it was possible to be so touched and moved and happy for someone you’ve never met. Again: such beautiful pictures and your words are spot on! ♡ Love from Denmark

Reply
Monika

Dear Kenza,

i wish you could tell us little more about the speeches and your vow to Aleks and the other way round. It makes me cry, you and your family are truly beautiful from the inside.
Hugs and kisses from Germany, we love you xoxo

Reply
Amanda

Så himla fina bilder på er fantastiska dag! Måste bara säga hur himla vacker din syster är, bilden på henne och hennes döttrar är verkligen så fin!

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag såg dig idag på Stadium :) Jag tänkte bara påminna dig: du måste ju byta/lägga till ditt nya efternamn här på bloggen i headern. Stor kram!

Reply
Carolina

Jag kan verkligen inte sluta gråta när jag ser bilden på dig och din mamma samt på dig och din bror (medan jag läser texten om hans tal). Trodde aldrig att en blogg skulle beröra mig så mycket. Men här sitter jag alltså. Tårarna rinnandes ner för kinderna och så lycklig för två människors skull som jag aldrig ens har träffat.

Sättet du skriver på, i kombination med bilderna. Jag vet inta vad jag ska säga. Så målande. Så underbara vackra bilder och en så levande kombination av bilder. Tänk vad du kommer kunna titta tillbaka på alla dessa bröllopsinlägg sen när åren går! Jag blir alldeles tagen. Stort grattis till er samt all lycka till dig och dina nära och kära <3

Reply
Argjenta

Alltså om inte du är den mest jordnära och ödmjuka människa på denna jord så vet jag inte vad! Jag har läst din blogg i flera år och får helt enkelt känslan av “mjukhet” varje gång. Sättet du tackar och uppskattar verkligen moment i livet men även din omgivning.

Keep the spirit up girl, du gör det så bra!

Reply
Elisabet

Vad fint att du delar med dig av både bilder och känslor! Jag är helt tårögd.

Reply
Trogen följare

Åh vilket fint inlägg!

Till och med jag började gråta av all kärlek som fanns i det här inlägget.. Önskar dig och resten av familjen all lycka!!

Reply
Emelie

Du verkar nog själv inte förstå hur djupt du berör med sättet du skriver på, jag verkligen KÄNNER kärleken från ditt bröllop genom skärmen, och jag märker att jag är långt ifrån den enda.. trots att vi inte känner dig är många av oss genuint glada för din skull, det är inte alla som når okända människor på det sättet, väldigt få! ditt sätt att skriva på är otroligt och jag hoppas verkligen du skriver en bok en dag.. önskar dig och dina all lycka på jorden.

Reply
Marta

Kenza,
you both looked stunning! <3
I'll be in the same situation next Saturday haha :) I'm soooo stressed out.
Hope we will have the same beautiful day as you had.
Congrats!!! xo

Reply
Johanna

Hej, måste bara säga att det här var typ det finaste någonsin. Så vackra texter och bilder. Tack för att du delar med dig.

Reply
Jennifer

Jag får alltid sitta och kämpa tillbaka tårarna när jag läser dina inlägg om bröllopet, det märks verkligen tydligt att det var en helt fantastisk dag för alla inblandade. Det är sjukt hur jag kan bli så genuint glad för en för mig främmande människas skull, men jag blir verkligen alldeles varm och oerhört glad för er skull. Tack för att du delar med dig av de vackra bilderna och de fina texterna. Så mycket kärlek!

Reply
Johanna

En trogen gammal följare som också kände tårarna tränga fram när jag såg bilden på dig och din mamma samt läste det du skrev om din lillebror.

Kenza, sluta aldrig vara du. Din ödmjukhet och kärleksfulla attityd mot omvärlden behövs ?.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*