• header

WEDNESDAY AND THURSDAY

– This event was in a paid collaboration with Puma & Stadium –

 

Always a pleasure meeting you guys!!! <333

Det här har jag haft för mig den senaste två kvällarna – firat mitt samarbete med Puma! På onsdagskvällen bjöd jag in mina fina vänner för att kika på kollektionen jag frontar (jag körde även live på min instastory, det är alltid så läskigt haha!), och efter det gick vi ut och käkade middag och drack bubbel. :-) Igårkväll var jag på plats i Stadium-butiken igen för att kramas med er. Det var SÅ kul att träffa er!! Som vanligt. Ni var så himla fina allihopa och jag vill att ni ska veta att jag tar åt mig allt ni säger till mig. Det går rakt in i hjärtat! Tack för att ni kom och gjorde min dag. <3

Idag är jag på kontoret, röjer undan jobb innan helgen och håller ett öga på Mani som verkar ha ont någonstans. Ligger med rumpan i vädret och går som en snigel med svansen mellan benen. Ont i magen? Ryggen? Hoppas fan inte ryggen igen….

// This is what I’ve been doing the last two nights – celebrated my collaboration with Puma! On Wednesday night I invited my beautiful friends to check out their new collection (I also went live on my insta story, it’s always so scary to do that haha!), and after that we went out for dinner and cava. :-) Last night I was in the store again to meet and hug you guys. It was SO much fun to meet you!! As usual. You were so kind all of you and I want you to know that I appreciate everything you say to me. It goes straight to my heart! Thank you for coming, you really made my day. <3

Today I’m at the office, getting some work done before the weekend and keeping an eye on Mani who seems to be in pain. He lies down with his butt up in the air and walks super slow with his tail between his legs. Stomach ache? Pain in his back? I hope it’s not his back again…..

53 Comments

Frida

Det är nog tecken på ont i magen hos din hund. Min hund likadana symptom nämligen ibland.

Reply
Dixi Wonderland

Men stackars lilla Mani :( Vår hund Bonzo har haft väldigt mycket problem med magen, det har kanske med åldern att göra? Men vi började köpa hundfoder från Hills som är ett veterinärfoder och så slutade vi ge honom hundgodis, människomat eller liknande och då blev han bra i magen igen. Vi är jätte noga med att alla anhöriga följer detta och inte matar honom med något annat än hans foder. Oavsett om det är magen/ryggen så hoppas jag att det blir bättre men det är alltid bättre att åka in en gång för mycket till veterinären än en gång för lite.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tror fan det kan va maten, den har funkat bra men de senaste månaderna har han blivit dålig i magen av den.. Måste nog byta!

Reply
Julia

Oh no ? Not again… How is his poop, does he eat grass outside? Or does he eat at all? I hope he gets well soon ?❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Yes he eats and drinks but he do have problem with his stomach so right now he eats cooked fish and rice for a few days… :/

Reply
Hanna

Det är inte analsäckarna han har problem med? Har ofta tänkt att hans symptom är lika min lilla hunds, där vi också länge trodde ryggen men det var alltid just analsäckarna som spökade..

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Sist vi trodde han hade ont i ryggen så var det analsäckarna! Kanske de som strular igen.. Vi får se vad veterinären säger, vi åker dit i helgen om han inte blir piggare.

Reply
ida

Vart är dina örhängen ifrån du hade på torsdagen? Såg closeup på Gabriellas instastory, så balla!

Reply
Sofia

Så kul att träffa dig med bästa Kenza! Du är underbar! Jag tänkte fråga dig vart den svarta tröjan med blommor på kommer ifrån? Som du hade på en bild till inlägget Tuesday list för någon dag sen. Såå fin! <333

Reply
Josefin

Då har han troligtvis ont i magen, vår förra hund hade problem med det, och låg så när han hade ont! Hoppas det löser sig!
Kram

Reply
Knox

Poor Mani! My small dog also has episodes of being sick in areas like Mani, and it is one of the most heartbreaking thing ever. Dogs are such sweet soul, they don’t deserve to suffer. I’ve always wanted to try Forza10 USA for my dog, it’s an italian dog food brand which apparently is really amazing and can change a dog’s health for the best. Unfortunately, my dog lives with my parents in a country where they don’t ship or sell it in :( But I just wanted to let you know about it in case it could help Mani!

Reply
Mi

Första jag kom att tänka på är analsäckarna. Min har betett sig likadant båda gångerna han haft det problemet och båda gångerna trodde vi först att det var ryggen…

Reply
H

Långsökt fråga men var har Klara köpt sin fettt fina vita tröja?
Och just det, riktigt fina kläder du gjort med Puma! Haaaregött

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Because I wanted too haha. :-) Yes that make up is amazing! But I didn’t want eyeliner and false lashes since I don’t wear it so often and I wanted to look more like my true self. ;-) xx

Reply
Sanna

Åh nej, lilla Mani! :( Måste bara få fråga, vart är den fina kjolen ifrån som du bär på bilderna?

Reply
Elin

Stackars Mani!
När dom står med rumpan i vädret, typ “lekposition”, så har dom ont i magen och vill gärna sträcka ut den. Ring till vet och rådfråga. Bagarmossen och Albano har ju öppet dygnet runt.

Reply
Caitlin

Hey Kenza! Love the black sweater with the golden puma logo! Where can I find it? ?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: It’s only available at stadium.com and Stadium stores (sweden, finland and germany) <3

Reply
Claudia

Hej Kenza! Superkul att träffa dig för första gången.
Efter att ha följt din blogg i 7 år, hann inte riktigt säga alllt jag ville men du va så vacker som alltid :*
Puss och Kram!

Mvh Claudia Adam (tjejen med V tröjan :P)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*