• header

COUTURE

Princess moment in Ida Sjöstedt couture ♥

God morgon hjärtat! Kom till kontoret från en stund sedan och började dagen som jag alltid gör (om jag inte har ett morgonmöte) – med en kopp kaffe framför laptopen där jag går igenom mina två mailinkorgar och dagens schema. Har en hel del jobb idag innan jag kan ta helg så det är bara att sätta igång. Ska även se till att fota av dagens till er!

Så vad händer i ehlgen då? Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa framför en film med Aleks och äta massa gott. Imorgonkväll blir det dock fest! Mina tjejkompisar tvingar med mig ut haha. Har inte hängt med dem ut på ett tag så de tycker att jag har blivit lite tråkig. Har helt enkelt inte haft lust, men nu ska det bli kul att dricka lite drinkar (jag är inte gravid som många av er verkar “vara säkra på”, kan ni inte chilla lite med era påståenden?! haha) och dansa natten lång. :-) Kanske i klänningen ovan? Näää men HUR fin är inte den? Bar den under en plåtning i veckan och jag ville verkligen inte ta av mig den…

// Good morning babes! I got to the office a while ago and started the day like I always do (if I don’t have a morning meeting) – with a cup of coffee sitting with my laptop, going through my two mail inboxes and today’s schedule. I have a lot of work to do today before I can take the weekend off so I better get started. I’m also gonna shoot today’s look for you guys! 

So what’s up this weekend? Tonight I’m just gonna chill, watch a movie with Aleks and eat a lot of snacks. Tomorrow night I’m going out though! My friends are forcing me haha. I haven’t partied with them for a while so they think I’ve become a bit boring. I just haven’t been in the mood for it, but now I’m looking forward to having drinks (I’m not pregnant as many of you seem to be “sure of”, can you just chill a bit?! haha) and dance all night long. :-) Maybe wear the dress above? Nooo but HOW pretty is it? I wore it during a photoshoot earlier this week and I seriously didn’t want to take it off…

26 Comments

johanna

Alltså så fin prinsessklänning, dog lite när jag såg den på din Instastory. Blir en relativt lugn helg för mig också, har en förkylning som ligger och lurar så ska kurera mig på bästa sätt! :)

Reply
Vera

You look stunning. I love this dress:)
I have a question Kenza:): I remember when you wore that red rosemary dress from: For love and lemons. It’s a while ago, but since then I fell in love with this dress and wanted to wear it on a wedding next year. It’s sold out everywhere and not available anymore. Are you going to sell yours in future? ❤️

Reply
Dixi Wonderland

Tycker det är konstigt hur folk verkar slänga ur sig gravidkommentarer lite hur som haver. Många har svårt för att bli gravida och jag tycker personligen att man ska vara väldigt försiktig med att fråga/påstå saker relaterat till det hela. När du skriver att du har en massa jobb, kan du inte skriva mer ingående om vad det är för jobb? Det kanske inte går men det hade varit roligt att få ta del av :)

Själv fyller jag år på Söndag så det blir firande hela helgen :D

Reply
Fanny

Men hur kan folk ta sig friheten till att skriva vad dom vill? Blir irriterad när man bara slänger ur sig kommentarer bara för man tror något, även om det är i “välmening”. I alla fall.. ta det lugnt idag och njut av helgen :-) kram

Reply
Hanna

Alltså jag kommenterar aldrig bloggar men måste bara säga WOW!!!! Du är så sjukt vacker, ser verkligen ut som en prinsessa i dendär klänningen. Hopps du haft en bra dag ?

Reply
Nathalie

KENZA!! Snälla hjälp mig med tips på den godaste herrparfymen du vet eller aleks vet? Jag ska köpa present till min pojkvän o ingen aning om vilken jag ska ta. Har bara vart tsm en månad så är sådär pirrigt o nervöst fortfarande (fast man nåt 27 år haha.. ??) så tacksam för lite tips ? trevlig helg! You are awesome! Kram

Reply
Liz

The dress is absolutely gorgeous, as for the weekend, I have nothing planned. I have exams next week so its going to consist on studying…and babysitting :////

Reply
Rebecca

HAHA men va?! Folk är sjuka. Tanken av att du skulle vara gravid för att du tagit det lugnt på sistone har inte ens slagit mig. Jeeez

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*