• header

LUNA

– In collaboration with Ivyrevel –

From Ivyrevel: Luna knitted sweater HERE, Unique belt HERE, Marcelina hat HERE, Drizzle shoes HERE
(jeans from Gina Tricot)

Dagens outfit! Har använt mina skepparmössor så mycket nu att jag glömt bort vanliga hattar haha, de är ju också fina! Så en sån fick åka på idag. Älskar hattar, perfekt när man inte pallar tvätta håret. :-)

Åkte och sprayade mig hos Klara efter jobbet (måste ju va freshhhh imorgon på girls night out!) och nu laddar jag upp inför myskväll hemma med mat, Idol och sedan en film. Fick även ett bud från Magnum med världens godaste glass så jag är redo. Ska inte röra mig från Aleks famn ikväll! ;-)

Ha en underbar fredagskväll hörrni. Puss!

// Today’s look! I’ve been using my baker boy caps so much now that I forgot about my regular hats haha, they are also nice! So I put on one of those today. I love hats, it’s perfect when you’ve been too lazy to wash your hair. :-) 

I went to Klara for a spraytan after work (I have to be freshhhh tomorrow on girls night out!) and now I’m getting ready for a cozy night in with food, Idol and then a movie. I also got an ice-cream delivery from Magnum so I’m ready. I’m gonna stay in Aleks arms all night! ;-)

Have a lovely Friday night everyone! xx

36 Comments

Alyssa

Vet du om skepparmössan från Ivyrevel kommer att bli restockad igen? I need it in my life hahah ;)

Reply
Jasmina

Please bring your vlogging camera tomorrow! We miss you on Youtube. Have fun ? xo

Reply
Bella

Did you return getting extensions in? :) Or is it thanks to the bedroom hair spray you mentioned earlier? your hair looks amazing lately. Also love this outfit a whole lot. you look stunning! <3

Reply
Frida

Hei! Jeg lurte på om du kunne fjerne noe jeg har skrevet på bloggen din i kommentarfeltet for en stund siden? Det er fordi fornavnet og etternavnet mitt kommer opp der. Håper at det går greit ? Jeg kan skrive link til innlegget og kommentaren

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Vill du ha bort en kommentar? Jag fattar inte hehe. Maila isåfall vilken kommentar det gäller så fixar jag. :*

Reply
Frida

Ja, det er riktig :) Tusen takk <3 Kommentarene jeg skrev står i innleggene under. Der det står Frida og etternavnet mitt. Jeg vil fjerne det fordi det kommer opp mange kommentarer jeg har skrevet for en stund siden på blogger med fornavnet og etternavnet mitt på Google.

http://kenzas.se/2011/04/14/behind-the-scenes-in-dubai/

Det er kommentar nr 11. fra nederst av i dette innlegget.

http://kenzas.se/2011/03/31/behind-the-scenes-7/

Det er den siste kommentaren i dette innlegget.

Takk igjen! :)

Reply
Frida

Hei ? beklager, det var vanskelig å forklare det. Men jeg har sendt deg det på mail nå med link og navn.

Reply
Nathalie

KENZA!! Snälla hjälp mig med tips på den godaste herrparfymen du vet eller aleks vet? Jag ska köpa present till min pojkvän o ingen aning om vilken jag ska ta. Har bara vart tsm en månad så är sådär pirrigt o nervöst fortfarande (fast man nåt 27 år haha.. ??) så tacksam för lite tips ? trevlig helg! You are awesome! Kram

Reply
Mai

Oh, this knit reminds me of my Mango sweater from last year! Mine was grey though, but this white one is exactly what I´ve been looking for!!

Reply
Eve

Hej fina du!
Vore så galet kul om du gjorde en home tour på din YouTube. Det lilla man sätt ifrån er lägenhet är så inspirerande.

Reply
Mikaela

Hej!
Tänkte bara kolla vart du kör spray tan? Skulle vilja hitta en bra salong då jag ska gifta mig i fjällen i februari, man vill ju synas i den vita snön & klänningen… Tack på förhand!

Reply
Alicia

Sååå fin tröja! Vill ha!
Undrar bara vilka material den innehåller? Stod inget på hemsidan.

Reply
Ajla

Älskar ditt klädmärke men om jag fick önska en sak – när ni skapar varma plagg som stickade tröjor så vore det så bra om ni satsade mer på bomull och ull, tycker att det är mycket acryl i era kläder nu och de blir så nopprigt snabbt, alla syntetmaterial som man blandar med bomull och ull blir så snabbt fula tycker jag. Supersynd eftersom era plagg är så snygga, man vill ha dem länge! Alla plagg jag köpte från er i början hade riktigt bra material men ni verkar ha gjort en förändring? (t ex har jag stickade tröjor i 100% bomull från er)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*