• header

SATURDAY

3 from today! I’m wearing jeans from Levi’s, jacket from Acne Studios, sweater from Zara, sneakers from Puma, sunglasses from Karen Walker and bag from Chanel.

Hej hjärtan! Hoppas ni njuter av lördagen. Här i Stockholm har det varit sol och vi kom precis hem efter en vända på stan. Promenerade in dit för att jag var sugen på en jacka jag sett hos Acne, men kom ut ur butiken med ett par nya höstskor istället. Fina va? Älskar dem!

Mötte även upp Ines och Daniel för en kaffe innan vi promenerade hemåt igen. Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning inför kvällen. Först blir det sushi och drinkar hos Humlan och sedan ska vi ut! Så peppad på en helkväll med tjejerna. :-)

// Hey babes! I hope you’re enjoyning this Saturday. It’s been a sunny day in Stockholm and we just got back home. Took a walk into the city because I was craving for a jacket I’ve seen at Acne, but I left the store with a pair of boots instead. Aren’t they nice? I love them!

We also met up with Ines and Daniel for a coffee before we walked back home. Now I’m gonna take a shower and get ready for tonight. We’re gonna start with sushi and drinks at Alexandra’s place and then we’re going out! I’m so excited about a night with the girls. :-)

25 Comments

Sofia

Hej Kenza (eller nån annan som kan svara :p) vad kostar den chanelväskan som du har på dig? :) min man ska till Stockholm om nån vecka så vill veta om jag behöver börja hinta nu :p

Reply
En ledsen tjej

Hej Kenza,
Precis som du har jag skilda föräldrar. Min biologiska pappa lämnade oss när jag var runt 7 år. Det är ett svek som satt spår. Varför vill han inte ha mig? tänkte jag som barn. Han har länge kämpat mot lugncancer och gick bort i natt. Kan man sakna något man aldrig haft? Vi har haft i princip ingen kontakt. Historien är fylld med mer. Men av någon anledning känns det som att du kan förstå. Du kanske inte kan svara något. Men det känns bra att skriva här till någon som förstår. Jag känner mig så tom. Det finns så många frågor som nu aldrig kommer få ett svar.

Tack för att du finns.

Reply
Sarah

Hej fina Kenza! Jag vill börja med att säga att din blogg är maaagisk! Alltid så inspirerande att läsa och dina vloggar är super!
Du får säkert 1000 liknande frågor men jag har sett att du använder dig av en Leica Q och jag är väldigt sugen på att införskaffa mig en sådan. Vill bara höra om du är nöjd med den eller om du har någon annan kamera att rekommendera? :)

Ha en fantastisk dag :)
Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: BÄSTA kameran! Liten, smidig och sjukt bra. För foto är den perfekt!

Reply
Dalia

Hej Kenza!
Vad har du för systemkamera när du fotar ute? Vill köpa en ny och tycker din tar så fina bilder.

Puss!!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Fotar med Leica Q och Canon 5d Mark III. Dessa är tagna med min iPhone 7+ dock. :-) Kram K

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*