• header

SATURDAY NIGHT

Last night with Alex and Nora! I wore a dress from Ivyrevel.

Igår började jag kvällen med sushi och drinkar med ett gäng tjejkompisar! Vi satt i timmar och bara pratade och lyssnade på musik. Tycker alltid att förfesterna är trevligare än själva utgången sen, haha. Vi drog iallafall ut, mötte upp fler vänner, dansade på LE! och sedan mötte jag upp Aleks och några vänner som hade varit på konsert. Vi drog vidare till Spy Bar en sväng och sedan åkte vi hem och åt massa mat. :-) Även om jag föredrar hemmakvällar nuförtiden så var det iallafall kul att komma ut lite med tjejerna!

// Yesterday I started the night with sushi and drinks with a bunch of girlfriends! We sat for hours and just talked and listened to music. I always think that the preparties are better than the clubbing, haha. Anyway we went out, met up with some more friends, danced at LE! and then I met up with Aleks and some friends who had been on a concert. We went to Spy Bar for a little while and then we went home and ate lots of food. :-) Even though I prefer cozy night’s at home nowadays, it was fun to come out for a while with the girls!

27 Comments

Nathalie

WOW på den klänningen ? Och jag håller absolut med om att förfesten är roligast! Hoppas du har en bra dag ❤️

Reply
Madde

När släpper ni den ursnygga kappan du visade upp på instastory tidigt i september? Den lite längre kappan med kavajkrage och var åt det rostrosa hållet på bilden? Älskar den och vill köpa den nu nu nu!

Reply
Frida

Du behöver lite botox kring ögonen! (om du vill/bryr dig såklart) Det går fort efter de första fina linjerna börjat visa sisådär! Du är såklart fantastiskt fin som du är ändå, men om du vill hejda åldrandet några år till är det dags att börja.
Är själv i din ålder och har precis börjat, är så nöjd att det är galet!! Åldersnojan (som var real innan) har verkligen pausats och fruktar inte att bli 30 på samma sätt :)

Reply
sandra

Är du seriös? Konstigaste kommentaren.. sånna som du skapar hets och ger ångest. Hon är 26 och behöver ingenting!

Reply
Julia

Preparty drinks and talks are the best ?. What were you drinking? Vodka sprite and lime? Xx

Reply
Hanna

Hej, okej detta är kanske en konstig fråga men jag minns att du brukade vara ute mycket förut på klubb och jag bara undrar vad du gjorde åt jobbiga, störiga män som tar sig friheter på dansgolv osv? Det känns ofta som att man som tjej i ett tjejgäng aldrig får vara ifred och jag tänker att du måste ju ha varit med om det, speciellt eftersom du varit ute en del. Jag har liksom börjat tappa lusten helt för att gå ut och undrar vad andra tjejer gör åt det. PUSS tack för att du är så bra.

Reply
T

Hur mycket blir du igenkänd när du är ute? Är det annorlunda på dagarna än om du går ut på krogen? :)

Reply
Sara

Keeenza!
Kan du inte lägga upp hur du sminkar dig?! ( vet att du gjort tidigare inlägg med det men skulle uppskatta ett nytt sådant igen !!!:)
Ha en bra kväll!
Kram Sara

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*