• header

SCANDAL

– In collaboration with Scandal by Jean Paul Gaultier –
 

Gala ready with the new Scandal perfume from Jean Paul Gaultier. Shop it HERE! ♥

Jag har nog aldrig varit en riktig “parfymtjej”, jag älskar parfym på andra men jag själv har alltid haft lite svårt att hitta dofter som jag tycker passar mig så det är sällan jag byter. MEN plötsligt händer det….. Och nu kan jag ha hittat en ny favorit! Scandal är höstens stora doftnyhet från Jean Paul Gaultier och den föll mig i smaken på en gång. Parfymen är söt men ändå med lite sting i, och doftnoterna är honung, blodapelsin och växterna patchouli och gardenia. Lite svårt att förstå exakt hur den doftar men gå och testa vettja!

Som ni ser på mina bilder så finns parfymen i flera olika storlekar. Jag älskar den stora (50ml) för den känns så maffig och cool, men den lilla är ju också väldigt söt och perfekt att ha med i handväskan på gala eller en kväll på stan! :-)

// I don’t think I’ve ever been a “perfume girl”, I love perfume on other people but myself I’ve always had a hard time finding a fragrance that suits me so I almost never change my perfume. BUT sometimes it happens…. And now I might have found a new favorite! Scandal is the new fragrance from Jean Paul Gaultier and I loved it right away. The perfume is sweet yet spicy with scents of honey, blood orange, patchouli and gardenia. Maybe a bit hard to understand exactly how it smells so why don’t you go and try it out!

As you can see in my photos, the perfume comes in different sizes. I love the big one (50ml) because it feels so glorious and cool, but the smallest one is also very pretty and perfect to bring in my clutch for a gala or a night out! :-)

– This post is in collaboration with Scandal by Jean Paul Gaultier.

42 Comments

noor

I had a sample of this and I did not like it. I can recommend you ‘acqua di gio’ by Armani. It is a fresh smell yet a little sweet!

Reply
Johanna

Tar mig aldrig tid att kommentera men dessa bilder är värda att hyllas. Fantastiskt resultat! Wow! Du är så sjukt snygg, och bilderna likaså, redigeringen och stilen bland annat ????

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack! Vad kul att du gillar det!! Madde (som fotat och redigerat) är grym. :-)

Reply
Daria

Hej :) I am currently trying to find a new fragrance myself. could you tell us what other perfumes you own? And what is that one perfume you mentioned you hardly ever change? I’ d like to know. Thanks :)

Reply
Hanna

Scandal som i tv-serien Scandal? Har totalmissat att min favoritserie har släpp parfym isf haha

Reply
Marina

You are sooo gorgeous!! I love it! Btw, about your videos, you can post videos in both languages, I definitely won’t stop watching them. Just do as you feel inspired. :))

Reply
Samira

So pretty on these pictures. Pale Pink (rose pale as we say in french) suits you perfectly.

Reply
Sabrina

Hej fina Kenza! Jag kanske inte får svar på detta men är gravid sen 4,5 månad och ÄLSKAR Ivy revel men kan tyvärr knappt bära dessa plagg idag. Det är så lätt att man som gravid känner sig ful och tjock och det känns ännu mer sugigt att där knappt finns snygga kläder för oss gravida. Har du tänkt på att kanske göra lite maturnity kläder? Jag vet att du kanske inte kan relatera till det nu men du kommer förstå när du själv är gravid. Har nog aldrig haft så dåligt självförtroende som nu, speciellt när man knappt kan klä upp sig lika trendigt och snyggt som man är van vid. Jag hoppas och håller tummarna att du tänkt lite kring dessa banor ❤️ / från en som älskar Ivy Revel

Reply
Maggie

I really like this fragrance, too. I love the honey note :) Beautiful photos by the way .

Reply
Niklas Nyström

hej vilken fin bild du har lagt upp på din profil gå gärna in på min blogg och kolla vad jag har lagt upp och följ gärna mig. och på tal om en anan ska så älskar jag din sida verkligen.

Reply
Mo

Hi Kenza,

hope you’re doing great.
Why not create your own perfume?

“Ivy” or “Extravaganza” by Kenza ;)

This will defenetly be a blockbuster. Try it….

Reply
Frida

Jag tycker det är så himla himla svårt att hitta en parfym som passar mig. Är 23 år och har inte hittat den rätta än. Hoppsan kan man säga!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*