• header

PATENT

Ivyrevel sweater here and pants here (adlinks) // boots from Zara // hat from Asos // bag from Chanel

Dagens! Lite färre bilder än vanligt för några av er skrev att det blir lite tråkigt när det är för många bilder på en och samma outfit. I hear you! Det var även någon som frågade om jag går runt i sånna här höga klackar hela tiden eller om jag bara har på mig dem för att fota. Är det ett par sköna klackar så kan jag ha dem hela dagen, men är de lite mer osköna (som dessa ovan) så byter jag till ett par sneakers om jag vet att jag ska gå en bit. Har alltid ett par (okej, typ fem par) extraskor under mitt skrivbord på kontoret!

Nu kom jag och Humlan precis hem till oss efter ett magpass på gymmet. Vi ska laga middag och umgås här ikväll! Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att ha henne på denna sidan av jordklotet haha, men det är verkligen jättekul. <3

// Today’s! Not as many photos as usual because some of you wrote that it’s boring when it’s too many photos of the same outfit. I hear you! Someone also asked if I walk around in high heels like this all the time or if I just put them on to take photos. If it’s a pair of comfortable heels I can wear them all day, but if they are not so comfy (like this pair) I change to sneakers if I know that I’m gonna walk far. I always have a pair (okey, five pairs) of extra shoes under my desk at the office!

Alexandra and I just got home after a abs workout at the gym. We’re gonna cook dinner and hang out here tonight! I still haven’t got used to having her on this side of the planet haha, but it’s so much fun. <3

60 Comments

Mai

YES! I tried these boots on at Zara, and they were high to the roof! I usually wear high heels every day, but not higher than 9cm.

Only 4 photos! :'( I have to argue with people who don’t like 10 photos of the same outfit… I do, the more the merrier!

Reply
F

Hur gör ni när du ska umgås med vänner? Är Alex hemma och är med er när du tillexempel ska ha myskväll med en kompis? Kram

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja han är hemma och umgås med oss, eller så sitter han och jobbar eller spelar datorspel (ja han är snart 33 haha). :-) Kram K

Reply
Amber

These shoes hurt my feet so baaaddddd, but they’re so pretty! Whenever I wear them I take public transportation to the office instead of walking haha, I can’t. I wish there’d be a way to make them more comfortable!

Reply
Jolien

You are so sweet that you listen to us. It is a VERY beautiful outfit.

Big kiss from Belgium

Reply
Emma

Hej Kenza!! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med dem skönaste klackarna du har, sånna man kan ha en hel utekväll??

Reply
Kasia

I love your sweater! Can you tell me what size do you have? I don’t know if it’s oversize usually I wear XS but with sweaters I never know :) And I have no idea who could tell you that there are too many photos of your outfits – for me it’s always not enough :) You’re really beautiful and I love your style. I always wear skinny jeans and thanks to you I’ve bought one pair with wider legs and I love them! So good to wear something different but girls in my office said they are weird and too short but whatever :P

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: Haha don’t listen to them! Wear what you want. :-) I have S in this sweater! I think it’s nice that it’s a bit oversized. xx

Reply
Alexandra

Det var perfekt med antal outfit-bilder, det fångade intresset utan att hinna tråka ut! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: 36! Vill dock varna för att de låter lite mellan benen (när materialet gnuggas mot varandra), men jag kom på den briljanta idén och tog lite lotion där… Då blev det tyst haha! Kram K

Reply
A

Du ville ha tips på olika video/blogginlägg. Något som är väldigt populärt på Youtube är att göra What I Eat In a Day/ What I Ate Today. Då visar mam vad man har ätiti till frukost, lunch och middag och som mellanmål. Det kan både vara hemlagad eller äta ute och detta gör man i form av en vlogg men fokuser ligger på maten. Man kanske kan även göra bara en blogginlägg och detta med biler? Brukar inte kommentera men ville ge dig tispet då jag hade gärna sett vad du äter eftersom du äter (vad jag har kunnat läsa) mer vegetariskt. Jag har också börjat äta mer vegetariskt och det hade vart roligt att få lite insperation kring olika rätter.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag vet inte om jag vågar göra en sån video.. Även om jag inte är en sån som sitter och petar i en sallad till frukost, lunch och middag så är jag så rädd att det ska påverka någon som har ätstörningstankar. Många som bett om en sån video har sagt att de vill veta hur jag “håller mig smal” och det ger mig lite ont i magen. Kanske de skulle tycka att det var befriande att se att jag lätt trycker en pasta till tisdagslunch men jag vet inte. Känns inte värt om någon påverkas negativt?

Reply
Matilda

Jag vill ha tips på vetetariska recept, kanske du kan skicka “vad jag äter på en dag” och bara filma när du lagar olika vetetariska recept? Eller andra favoritrecept? Så hamnar inte fokus på vad man “bör äta för att se ut som du” (om folk efterfrågat det) utan mer att du ger tips på bra recept :) ett av mina största vardagsproblem är att jag aldrig vet vad vi ska laga för mat, äter bara samma hela tiden, så recept skulle jag uppskatta ?

Reply
Cornelia

Så fint Kenza att du tänker till om att göra sådana typ av videos (What I eat in a day). We love you for it! <3

Reply
Missj

Njaaaa, byxorna var ingen favorit, men tröjan däremot :) Förstår att du inte går runt i sånna skor hela dagarna. Vet nog ingen som skulle klara av det, haha!

Reply
Angelica

Vilka blanka skinnbrallor! Snygg styling. Skulle aldrig själv bära sådana – tänkte jag tills idag. Alltid snyggt att mixa material på det sättet.

Reply
Lena

I don’t think there can be “too many” photos… :DD More is more in my opinion <3

Reply
Ilmira

Dear Kenzas!!! I love your blog so much ❤ Please put more pics of the same outfit. Who said it’s boring?! They know nothing! I love it <3 Please don't change it!!

Have a lovely day,
Ilmira

Reply
Samantha

Hej Kenza! Älskar ivyrevel, undrar om ni kan införa 10% som studenrabatt??

Reply
Cecilia

Tips till IVYREVEL. Gick in och tittade på tjockktröjan men blev ganska besviken när jag såg att det inte finns någon info om materialet i tröjan. När det kommer till just stickat kollar jag själv alltid lite extra noga på vad tröjan är gjord av. Akryl blir så nopprigt, så om jag kan undviker jag alltid det.

Reply
Ebba

Vill ha mer bilder! Visst ibland är det lite väl mycket men detta var nästan för lite! Aldrig kan vi vara nöjda haha… hur som helst, skitsnygg outfit som vanligt! Älskar materialmixen. Måste även tillägga att din blogg blivit så mycket bättre på sistone, kanske är på grund av bröllopet och allt därtill? Du verkar lycklig och tillfreds! Och det är du verkligen värd, stor kram!

Reply
Julia

Haha älskar din stil osv med ska inte sticka under stol med att det var trevligt med lite färre bilder det här inlägget ;) man kan ju alltid variera!

Reply
Jessica

OM ni ska ändra er igen hehe så tycker jag att ni ska ha Pemba Island i tankarna, The Manta Resort har ett undervattensrum(!!) som är helt magisk och Pemba är världens finaste ställe. Människorna, stränderna, snorklingen/dykningen…. Ett tips bara! Kram xx

Reply
Angelika

I’d also like more pics! ? This post is just in time haha I just bought ivyrevel Gaya shoes and I absolutely love them! They’re so beautiful, perfect high but after whole day at the Uni my feet are just dying ? I hope it’ll get better because I haven’t wear high boots for a while ? Do the high shoes that are comfortable and beautiful even exist? ;)

Reply
alyssa

Tips på bekväma klackar? Personligen skulle jag säga att fler bilder är bäst, då har man ju chans att se looken ur olika vinklar osv. Close-ups ftw ;) xx

Reply
Sara

Hej finaste du!
Jag har alltid undrat liksom vad vitsen är med osköna skor (främst klackskor) om man ändå inte vill gå i dem sedan? Känns det inte tråkigt eller jobbigt att behöva byta? Jag skulle hemskt gärna vilja gå i mer boots och kunna ha klackskor men jag får så himla ont i fötterna. Finns det några klackskor som man inte får ont i fötterna av eller får man helt enkelt vänja sig??
Supersnygg outfit förövrigt!
Ha det bäst, kram!❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*