• header

MONDAY

On my way to work!

God morgon från tröttmössan! Hade nog varit vaken i 20 min när denna bild togs haha. Mina måndagsmorgnar är nästan alltid såhär…. Snoozar 30 min och får sedan panik är jag ser vad klockan är. Springer in i badrummet, tvättar ansiktet och smörjer in det, målar brynen, böjer fransarna och lägger på lite flytande highlighter (strobing från Isadora) på kindbenen, näsan och över överläppen. Tittar mig i spegeln och ser mina mörka ringar under ögonen och tackar sedan Gabbi för att hon tipsat om bästa concealern från Sisley. Riktig räddare i nöden haha! Borstar tänderna samtidigt som jag springer mellan sovrummet (där jag har de flesta av mina tröjor) och vår walk-in-closet (där jag har alla mina byxor) och letar kläder. På med mössan för håret är ändå kaos.

Hann i tid till måndagsmötet men nu sitter jag här arg och hungrig som bara den och önskar att jag för en gångs skull gick upp i tid så att jag hann äta frukost och inte stressa. :-)) MEN: nu ser jag fram emot min pasta jag ska äta till lunch. Och denna vecka kommer bli bra! Ser mest fram emot Stora Influencerpriset på fredag då jag ska dela ut pris, är även nominerad. Håller ni tummarna för mig?

// Good morning from sleepyhead! I had been awake for like 20 minutes when I took this photo haha. My Monday mornings are always like this… I snooze for 30 minutes and then I panic when I see what time it is. I run into the bathroom, wash my face, paint my eyebrows, curl my lashes and then I put on some fluid highlighter (strobing from Isadora) on my cheekbones, nose and upper lip. I look myself in the mirror and see the dark circles under my eyes, then I thank Gabbi for giving me the best concealer from Sisley. A big savior haha! I brush my teeth while I run between the bedroom (where I keep most of my sweaters) and our walk-in closet (where I have all my pants) and look for clothes. I put on a hat because my hair is chaos.

I made it to the Monday meeting but now I’m sitting here HANGRY as hell and wish that I for once got up in time so that I could eat breakfast and not stress. :-)) BUT: now I’m looking forward to the pasta I’m having for lunch. And this week will be a good one! I mostly look forward to the big influencer award on Friday, I’m gonna present an award and I’m also nominated. Will you keep your finger’s crossed for me?

29 Comments

Dixi Wonderland

Du får se till att lägga dig i tid så slipper du att stressa på morgonen ;)
Hoppas du får det jätte kul på galan :D Jag hoppas att Jonna Jinton vinner något pris och du naturligtvis. Mina två stora favoriter :*

Reply
Amber

Ah I’m reading this right after I saw your insta story about the pasta ?? that sucks!

Reply
Vera

hey kenza,
where can i see the Show where the influencers are nominated?
you are going to win this Award!!! :-))

greetings <3

Reply
johanna

klart jag håller tummarna! Kommer även jobba på galan och lär väl dö av när jag ser dig pga starstrucked.. haha

Reply
Amanda

Kenza!

Det skulle vara roligt att veta hur du och Aleks fördelar ansvar hemma.
Vem lagar mest mat/städar mest/planerar flest aktiviteter/tar ansvar för att ta tag i grejer (exempelvis att organisera den där kaoslådan som vi alla har hemma).

Och bonusfråga! Har det förändrats sedan ni gifte er?

Kram <3

Reply
Hanna

Hej ! Jag är en tjej på 17 år som driver en blogg och or i Stockholm. Jag har ett super viktigt inlägg för unga som går i gymnasiet. Vilket jag själv berättar hur jag mår.
En viktig del i det inlägget är om fasad. Fasaden som bloggare som mig och många andra visar utåt men inte riktigt får visa sin baksida av allt.
Hoppas ni vill ta del av inlägget.

http://www.nouw.com/shansi

Reply
Camilla

Bästa bloggen! ? Måste du fylla i brynen trots att du tatuerat dom? Jag funderar på att tatuera mina, men vill ju göra det för att slippa sminka dom. ? Kan du inte visa hur dom ser ut utan smink? Kram ❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Ja jag fyller fortfarande i dem! Tatueringen har släppt rätt mycket så jag funderar på att göra om det..

Reply
Rita

Såna här avslappnande och ärliga inlägg gillar jag. Hoppas din tisdag blir bättre :)

Reply
Anna

Inlägg med bilder utav “sämre” kvalitet är så mycket roligare att läsa en de fotade med proffskamera. Blanda gärna såna inlägg mer. :)

Reply
Nina

Which highlighter shade do you use? Your skin looks stunning

Love from Germany xx

Reply
S

Är det inte mer värt att äta något än att ha på det där sminket? Tänkte iom humör och så (vet själv hur hemskt det är att ha hunger-humör!). Kan börja ha frukt överallt (hemma+jobb) så går det i alla fall ingen nöd :) KRAM

Reply
Petra

Brukar aldrig kommentera, kanske första gången här tillochmed?! Tänkte bara säga det känns sonson blogg blivit mycket bättre senaste veckan?(orna?) är inne rätt sällan pga har inte tid att läsa alla bloggar jag hade velat men skummar oftast igenom och tittar på bilderna typ. Men jag gillar verkligen dina senaste inlägg med en mer personlig touch och inte så mycket reklam som på många andra bloggar. Riktigt coolt hur du kan ha båda fötterna på jorden så mycket trots framgångar. Faktiskt inte någon annan blogg som utstrålar det lika mycket! Fortsätt som nu :))

Reply
elin

Läste texten lite för snabbt snabbt o trodde att det stod eyeliner istället för highlighter, skrattar fortfarande, haha! “lägger på lite flytande eyeliner (strobing från Isadora) på kindbenen, näsan och över överläppen” ><

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*