• header

COOKIE

Ivyrevel faux fur jacket HERE (adlink!) and PU leather pants HERE (adlink!) // boots from Zara // bag from Chanel // sunglasses from Karen Walker

En av mina standardlooks under hösten/vintern: skinnbrallor och fluffig pälsjacka. Lika snyggt till sneakers som till boots! :-) Och så glajjor på för att dölja mina trötta ögon haha. Jäklar vilken dålig energiperiod jag är i nu! Lite höstdeppig antar jag, precis som varje år. Brukar alltid se till att boka in lite roliga saker då men inte ens det har jag orkat, haha.

MEN ser verkligen fram emot:

– London med mina syskon! Tack för alla tips förresten. Vi har redan bestämt oss för Harry Potter studios haha. Jag och min syrra var (är? ;-)) riktiga fans, och det enda som krävdes för att övertala vår bror var att vi besöker Supreme-affären också…

– JUUUL! Typ bara 2 månader kvar!!! Alltså ÄLSKAR julen! Jag är så glad över att vi lyckats vända denna dag som alltid var full av bråk och besvikelse, till något fint. I år kommer min syster och barnen upp och firar här i Stockholm ihop med oss och min andra familj, Aleks bror och barnen! Det ska bli så mysigt. Min syster skickade en bild häromdagen på en teckning som Sally (minsta tjejen) gjort, där hon ritat av Aleks brorsdöttrar och skrivit “detta är min familj”. *gråter* <3

– Vår vinterresa! Jag överlever inte om vi inte åker iväg någonstans när kylan och mörkret känns som jobbigast. Helst vill vi vara borta över nyår, men allt är så dyrt då så det kanske blir lite senare i januari istället. Vi får se!

Sen får man se till att boka in andra små saker i vardagen som man blir glad av. Biokvällar, träning, middagar med vänner, spelkvällar. Och om man inte har barn själv men har barn i sin närhet – häng med dem! Finns inget som gör mig så glad och bekymmersfri som att leka med barnen. :-)

// One of my standard looks during fall/winter: leather pants and a fluffy fur. Works just as fine with sneakers as with boots! :-) And then sunglasses on to hide my tired eyes haha. Damn I’m in such a bad energy period right now! A bit of a fall depression I guess, same every year. I always make sure to book in some fun stuff but I haven’t even had the energy to do that, haha. 

BUT I’m really looking forward to:

– London with my siblings! Thank you for all the ideas btw. We’ve already decided about Harry Potter studios haha. My sister and I were (are? ;-)) big fans, and to make our brother agree to it we just had to promise him to visit the Supreme store as well.. 

– CHRIIISTMAS! Almost 2 months left!!! Seriously I LOVE Christmas! I’m so happy we managed to change this day that was always filled with fights and disappointment, to something beautiful. This year my sister and the kids are coming up to Stockholm to celebrate Christmas here together with us and my other family, Aleks brother and the kids! It’s gonna be so cozy. My sister sent me a photo the other day of a drawing that Sally (the youngest) had made. She had drawn Aleks nieces with the text “this is my family”. *crying* <3

– Our winter trip! I can’t survive if we don’t go somewhere when the darkness and the cold is really tough. We would prefer to be away over New year’s, but everything is so expensive that time so we might go a bit later in January. We’ll see!

And then make sure to schedule other little things in your everyday life that makes you happy. Movie nights, workouts, dinners with friends, game nights. And if you don’t have kids yourself but have kids in the family – hang out with them! There’s nothing that makes me so happy and carefree as playing with the kids. :-)

45 Comments

G

Troligen vitaminbrist, brukade också vara höstdeppig varje år och fylld med så mycket ångest på hösten men sen började jag ta Dvitamin tabletter och de har räddat mitt mående, gör sån stor skillnad för mig i vardagen. Inte lika hängig och teött, jätteviktigt med tanke på att vi knappt har sol i Sverige under hösten och vintern. Ät mandlar varje dag, innehåller magnesium som bidrar till ökat serotonin värde i hjärnan ( 1 av de ämnen som gör att vi mår bra) och ta järn och du har järnbrist biljett de flesta tjejer har pga mensen. Järnbrist gör ofta att vi bor trötta

Reply
i

ett alternativ för din q&a video- varför inte köra svenska på de svenska frågorna och engelska på de engelska frågorna? :)

Reply
Dixi Wonderland

Blev så varm i hjärtat av att läsa det din systers dotter hade målat <3 Alltså hur fint är inte det? Så roligt också att ni alla ska fira tillsammans :D

Reply
Kenzafan

Hej Kenza!

En grej som jag skulle uppskatta otroligt mycket är om du skulle kunna fråga dina läsare vad jobbar dem med? Och främst om det finns några som jobbar som lärare? Jag har verkligen funderat på det ett tag på att plugga till lärare men jag är så oerhört tveksam pga det dåliga ryktet lärare har. jag skulle bara Va så otroligt tacksam o få höra vad lärararna älskar med sitt jobb främst grundskolelärare 1-3, du har ju olika typer av läsare så om det finns några som kan berätta vad dem älskar med sitt arbete som lärare. Snällla kan du stötta en trogen läsare i detta o fråga vad dem arbetar med o så och varför dem arbetar med det dem gör. Puss o kram

Reply
Tereza

I totally understand you, I have the same bad energy and depression, tired as hell every day and I’m so sad and helpless about that. Maybe we would deserve a holiday haha.
Kiss T.

Reply
Johanna

Har några tips! :)

Om ni gillar musikaler måste ni gå på Les Miserable, satt med gåshud hela tiden, så bra! och vill ni skratta gå på Book of Mormon!
British Museum är jätteintressant, CLEOPATRA ligger där!!!!!!
Åt världens godaste pizza på en gata precis nedanför Covent Garden som gjorde vedugnsbakade pizzor på surdeg:)
Kram !

Reply
Joanna

OMG I wish I can meet u in London,I’m ur fan since u started ur blog <3 Love

Reply
Rebecca

Herregud vilka fina kläder! Hoppas du får en fin höst/vinter ändå, bara att umgås med de man älskar kan lyfta upp ens humör :)

Reply
Elin S

Håller verkligen med om att barn gör en bekymmersfri! Allt handlar om här och nu då, och allt blir ett litet äventyr :-)

Reply
J

Hej! Jag har varit höstdeppig de senaste fyra åren.. finns liksom ingen energi till något känns det som. MEN nu dricker jag ett glas med c-vitamin (sån där brustablett du vet?), två omega-3 tabletter och en järntablett. Och jag har SÅ mycket mer energi om dagarna. Ska även lägga till en d-vitamin tablett eftersom ah, vi bor i Sverige ;-) så tipstips om du inte redan tar vitamintabletter etc, gör det!

Kram en väldigt trogen bloggläsare<3

Reply
Josefin

Hej! Jag har för igår att du tidigare skrivit att när ni blir föräldrar så kommer du sluta att blogga. Tänker du likadant nu? Kram!

Reply
Nikolina

This is soooo beautiful and cozy outfit :)))

I totally understand this thing with fights in a Christmas time, you were not the only one and it’s so sad. But things are changing! :) It’s time of happiness and coziness and everything else that comes with Christmas time :))

https://nikolinahajdinic.blogspot.hr/

Reply
anna

i’ve heard you really need to book your tickets to harry potter early, so do that as soon as possible! :-)

Reply
L

Snygg outfit! Angående att prata engelska/svenska på Q/A:n, gör den på svenska och lägg ut en dubbad version på engelska också vettja haha!

Reply
Elisabeth

Hej!
Jag har ett par frågor: Var produceras kläderna till Ivyrevel? Hur är arbetsvillkoren för dem som jobbar med att sy dem? Har ni några miljömärkta plagg? Hur ser du på den konsumtionshets som finns i samhället och som du är med och bidrar till? (OBS, inget illa menat med någon av frågorna, vill bara lyfta ämnet och höra hur en person med så mycket inflytande på så många personer tänker kring det). Kram!

Reply
Siri

Hamnar också alltid lite i höstdepp.. Men drar till Filippinerna om 18 dagar så det lääängtar man till!! Så läckra bilder btw! Ha en fin fredag.

Reply
Annelin

Hey Kenza, can you do a vlog on how you do your tan? (Tanning products and how to apply them). You have such a natural and healthy look on your skin all year around!

Reply
Nova

Älskar fuskpälsen, så fin! Är den ljusrosa som på bilden eller mer stark rosa? :)

Reply
Jenny

Flera tidigare har ju frågat om du är gravid, i början är man ju galet trött <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*