• header

BLING

My girl and I last night! Both dressed in Ivyrevel bling ofc. ;-)

Igår åkte Humlan och jag ut till ett hotell i Nacka där influencerpriset ägde rum. De hade frågat mig om jag ville dela ut ett pris och det ville jag! Jag tycker det är viktigt att visa att man supportar branschen (NEJ jag hade inte fått betalt för att vara där som några av er fått för er haha!) och jag tackar inte nej till en chans att bära en glittrig klänning. :-) Jag vann inte priset jag var nominerad i, men hade en trevlig kväll ändå. Så kul att träffa alla också, många nya och många man inte träffat på länge!

Vid tio var vi tvungna att köra hemåt för Mani var ensam och Aleks var påväg hem från London. Påväg hem sprang vi in på Ica och köpte fryspizza, chips och lösgodis och så åkte vi hem och tittade på Idol! Vilka är era favoriter i år? Jag DÖR för Erika och Jemima. Någon av dem måste vinna!

// Yesterday Alex and I went out to a hotel in Nacka for the influencer award. They asked me if I wanted to present an award and I said yes! I think it’s important to show that you support the business (NO I was not paid to be there as some of you have written haha!) and I don’t say no to a chance to wear a sparkling dress. :-) I didn’t win the award I was nominated in, but I still had a nice evening. It was fun to meet everyone as well, many new people and many I haven’t seen in a while!

Around ten we had to drive home because Mani was alone and Aleks was on his way home from London. On our way home we stopped by the store and bought pizza, chips and candy and then we went home and watched Idol! 

1

42 Comments

Julia

Jäklar vilken klänning!! ?
Vad hade du för läppstift/läppenna på bilderna? Så fin färg!
Kram Julia

Reply
Emma

På tal om idol… Hade sjukaste drömmen inatt, att du och Chris i idol var kära eller hade tidigare varit kära i varandra haha. Han satt iallafall och förklarade hur mycket han tyckte om dig och ni hade tidigare gjort nån film tillsammans som vi skulle se. lol..

Reply
Ninni

Är den glittriga tröjan som Humlan har på sig också från Ivyrevel?:) hittar den inte på sidan

Reply
H

Plssss kan du svara på vart din päls jacka du hade på dig är ifrån såååå fin o du är så vacker!!

Reply
Hej

+1 men Obs ställ helst den frågan till de vita istället! Alla som inte är vita är redan medvetna om vithetsnormen och drabbas av den varje dag. Dom du bör konfrontera är arrangörerna och alla vita som glatt mottog nomonieringar och priser utan att ens tänka på att det var en rasistisk tävling

Reply
Hejnn

Ställde din fråga vidare till Linda som driver influencers of sweden, på hennes blogg men hon tyckte inte att den var ens värd att överväga att ta upp pga att jag skrev frågan anonymt. tydligen ingen hjärtefråga men det var ju tydligt redan i nomineringarna. Synd att frågan möttes med kallt svar dock. Man ska inte behöva säga sitt namn för att få svar på vad de konkret tänker göra för att förbättra representationen till nästa år. Blir ledsen men hon tog väl illa upp vilket många vita gör när ngn påpekar vithetsnorm.

Reply
Amber

Ahhh your dress is gorgeous! And I love Alex’s top too, is it out yet? I don’t know what the front looks like haha, but the back is stunning.

Reply
Nina

Standard kommentar men jag brukar inte kommentera. Älskar din blogg men tycker att den har blivit tråkig och opersonlig på sistone, därför kan jag tycka att det var bra att du INTE vann. Ta det inte som en ”hatkommentar” för jag menar inte illa.

Reply
R A

Gorgoues dress you’re wearing. I cannot find it on the site. Is it not out yet? If so, when will it be and do you have a name for it? ♥️

Reply
Linnea

DÖR FÖR KLÄNNINGEN DU HAR PÅ DIG! Kommer aldrig ha råd med den dock :((((

Reply
Angelica

Någon som vet när denna klänningen kommer upp på IvyRevels hemsida? :) /A

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*