• header

ALWAYS ON MY PHONE

– In paid collaboration with Ideal of Sweden –

My favorite Ideal of Sweden cases and their Mayfair clutch – get it here! ♥

Ni brukar alltid fråga mig vad det är för skal jag har på min mobil, så jag tänkte det var dags att göra en ordentligt inlägg där jag visar dem! Jag har alltid ett Ideal of Sweden-skal på, jag har ett gäng hemma och brukar variera skal beroende på humör eller outfit. I och med att jag jobbar mycket med mobilen och i princip alltid har den i min hand, så tycker jag att det är kul att skalet matchar min look. :-)

Här ovan ser ni också en av deras magnetiska wallets – Mayfair Clutch. I clutchen kan man använda de andra skalen, de är magnetiska så de fastnar lätt. Och så får man plats med sina kort, perfekt att ha det viktigaste samlat! ;-)

PS. Med koden KENZAZOUITEN så får ni 20% rabatt på allt hos Ideal of Sweden. Koden är giltig en vecka!

// You always ask me what cases I have on my phone, so I thought it was time to make a proper post where I show them! I always have an Ideal of Sweden case on, I have a bunch of them at home and I switch case so it matches my mood or outfit. Since I work a lot on my phone and always have it in my hand, I think it’s fun when the case matches my look. :-)

In these photos you also see one of their magnetic wallets – the Mayfair Clutch. In this clutch you can use the other cases, they’re magnetic so they stay in place. And you can put your cards in it too, it’s perfect to have these important things together! ;-)

PS. The code KENZAZOUITEN gives you 20% off on everything at Ideal of Sweden. The code is valid for one week!

– In collaboration with Ideal of Sweden.

79 Comments

Reham

Jätte vacker Kenza! älskar söta tröjan du har på dig, var är den ifrån? kram

Reply
Yasmine Benmbarek

Please can we have the details of the look ??
You look gorgeous as always

Reply
Marie

Hej och tack för en bra blogg!
Jag bara måååååste veta vart din tröja på bilderna är ifrån ? Som en drömm :)

Reply
Jessica

Hej! Undrar har du en iPhone 7 eller 8? Om du har en 8a, passar skalet och Mayfair clutchen en iPhone 8 så att kameran fortfarande fungerar till 100%? Kameran på 8an är lite längre åt sidan så mitt gamla skal döljer en hörna av bilden och de verkar bara ha bytesrätt inte full retur om man inte är nöjd. Jättefina skal! Tacksam för svar, Jessica

Reply
Jet

They look amazing but I have to ask – where are your accessories from please? Those earrings are just the ?and I love the ring. I should probably get myself a new phone case too because I drop mine all the time ??

http://www.jettravels.co.uk

Jet
X

Reply
Adila

Hej, vartifrån är din snygga rosa tröja ifrån med volanger i armarna ?

Btw, jag älskar din blogg.

Reply
Jennifer

Åh vilken fin tröja! Och örhängen! Och skor! Hoppas på outfitinlägg med denna outfit! Vart kommer allt ifrån?

Reply
Nessa

Kenzaaaa, where is this beautiful sweater from? I need to have it in my collection. Looks so good on you. :)
Your phone picture is also so sweet, you are such a nice couple.

I know that you are loving the YSL Rouge Couture lipsticks – is shade 66 or 70 your favorite color, because I think you like both?!

Thanks you and best regards,
Nessa

Reply
Hana

Your sweater…………. I need to know where it is from! :) I’m dyyyying to know!

Thanks a lot, gracias, merci!

Reply
Julia

Love the cases, love your straight hair and love the plant next to you. Also my cat loved this same plant at our house too much and ruined it ?‍♀️

Reply
Teele

Kenza, hi!

You look amazing! I can’t take my eyes of this sweater you’re wearing. Where is it from?

Reply
Nettan

Sämre kvalite på “märkesskal” får man leta efter! Färgen släpper efter baa några veckor och den är såå känslig om dengår i golvet så spricker den direkt! Har fått reklamera 3 st och alla jag känner som har dom har haft samma problem.

Reply
Martina

Hej Kenza!

Du har säkert redan fått frågan av oss alla nu, men måste ändå fråga: Vart är din snygga, rosa sweater/tröja ifrån?

Kram

Reply
Nicole

Hej Kenza!
1. Du är så himla snygg och gör dina samarbeten på ett jättebra sätt. Älskade den med Gina Tricot på Haymarket. Så proffsigt!
2. Jag undrar om du har föreläst någonting om din resa, uppstart av Ivyrevel osv. Om det är något du vill eller om du kanske vill det i framtiden.

Massor av kramar till dig!

Reply
Amanda

Hej!
Jag är BESATT! Haha, har redan varit inne 3 gånger idag på din blogg för att se om du godkänt kommentarerna, för det är antagligen fler än jag som undrar samma sak. Den där tröjan du har på dig är drömmen! Var kommer den ifrån?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha! Tyvärr är den slutsåld hos Asos (märket är Boohoo) men kanske finns någon annanstans? Kram!

Reply
T

Tyvärr skaver de skalen och ger märken efter sig på mobilen :( . Haft 2 olika för jag fick nytt av dom för de trodde den första hade produktfel, men det blev likadant. Har två vänner som fick samma problem så skulle inte rekommendera de skalen till någon tyvärr.

Reply
Vendela

Du är ju verkligen expert på att väva in samarbeten i inlägg som gör det roligt att läsa! Jag har kollat igenom att kommentarer för vill inte att du ska behöva svara på samma fråga 1000 ggr men det verkar inte finnas ett svar på vart den underbara, stora ringen är ifrån? finaste jag sett! Kram

Reply
Lina

Har du iphone 7 eller 8? Tänkte köpa 8an men ångrade mig då den hade glas på baksidan. Haha beslutsångest.. Vill ju ha bra kamera också!

Reply
Megi Halitaj

Loooove all of your posts on blog, instagram and youtube! :) Biggest fan right here !!! ❤❤❤

Reply
Alexandra

Hej! Var har ni köpt ert bord och era stolar? Håller själv på att flytta, och letar efter något i samma stil med ert! Vore kul om du gjorde ett inlägg på t.ex. ert kök och varifrån ni köpt allt :))))

Reply
Elmira

Du menar alltid när du inte har skal från Richmond and Finch? Eller du kanske byter beroende på vem som betalar mest (det skulle jag också gjort!). ;)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha, har bara kört Ideal of Sweden’s skal sedan i våras. :-) Kram K

Reply
A

Tja! Vart kommer vägglamporna på bild 1 ifrån? Tack på förhand! Ha en skön lördag

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*