• header

CLASSIC PETITE ASHFIELD

– In paid collaboration with Daniel Wellington –

Wearing the new Classic Petite Ashfield from Daniel Wellington – get it here!
Bracelet and watch from Daniel Wellington, pants from Zara, boots from Ivyrevel, blouse from Veronica Virta, bag from Chanel

Förra veckan hade Daniel Wellington en stor fest här i Stockholm för att fira lanseringen av deras nya klockor och jag var självklart på plats. Sjukt rolig fest, och väldigt fina klockor. :-) Här ser ni en av mina favoriter av de nya! Den tillhör Classic Petite-kollektionen och jag bär Ashfield (svart meshband) med 28 mm urtavla vilket är deras minsta modell. Väldigt petite och stilren! Tyckte den passade väldigt fint till en lite festligare look, med vida byxor och blus.

Som vanligt så har jag en rabattkod till er – koden KENZAS ger er 15% rabatt på allt hos danielwellington.com och den är giltig fram till 15e november! :-)

// Last week Daniel Wellington had a big party here in Stockholm to celebrate their new watches and I was there, of course. Such a fun party, and very pretty watches. :-) Here you see one of my favorites of the new ones! It’s from the Classic Petite collection and I wear Ashfield (black mesh band) 28 mm which is their smallest model. Very petite and classy! I thought it suited very well for a more up-dressed look, with wide pants and a blouse. 

And as usual I have a discount code for you guys – the code KENZAS gives you 15% off on everything at danielwellington.com and it’s valid until November 15th! :-)

– This post is in collaboration with Daniel Wellington.

23 Comments

Elvira

Kenza, I like to read your blog so much. But there are a lot of collaborations now. I just flip them trough. And for me your blog is a little bit boring now, sorry. Maybe it’s just me.

Reply
Emelie

+1 i love Kenza but im getting the feeling she got tired of the blog thing, which wouldn’t be weird after all these years.

Reply
Emma

Hej!
Jag skulle gärna vilja beställa klänningar från ivy revel, men tror inte de kommer passa, med tanke på att de är så korta. Kan ni inte göra klänningar som är för tjejer över 1.70 också?:)

Reply
Jones

Hej Kenza,

Tänkte som läsare (och potentiell kund till ditt företag eller företag som du gör reklam för) ge dig lite konstruktiv kritik. Precis som någon har skrivit ovanför min kommentar så gör du väldigt många samarbeten. Till exempel som detta med Daniel Wellington. Du har gått från att ha varit en influencer som skriver om ditt liv på ett personligt sätt till att bli någon som det känns som bara har kvar bloggen för att kunna tjäna pengar på att marknadsföra dina egna eller andras produkter. Jag tycker att det är ganska respektlöst att behandla dina läsare så. Fine om du inte vill vara lika personlig som du har varit tidigare och om du inte vill skriva lika ofta för att du är stressad, men lägg då hellre inte ut någonting än ännu ett samarbete som om vi bara är lättköpta konsumenter som ska bli påprackade med reklam efter reklam. Jag tror att de allra flesta skrollar förbi dessa reklaminlägg. Och ja, jag vet, vi behöver inte läsa. Men det finns vi som ändå tycker om när du skriver personliga inlägg och inte vill överge din blogg, och jag kan nog tala för fler när jag säger att vi önskar att du hellre struntar i att lägga ut på två hela dagar än att du lägger ut ett inlägg på hela helgen och att det är ett reklaminlägg. Hoppas du tar till dig av kritiken.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej Jones! Tack för feedback. Precis som alla andra så har jag mina ups & downs. Privata-Kenza, inte blogg-Kenza. Då kan det bli lite svårt och jobbigt att prestera ibland. Däremot så är avtal signerade och datum satta för posts sedan långt tillbaka och ingenting jag kan rubba på. Så därför dyker det kanske upp bara ett “reklaminlägg” på en hel helg, även om jag såklart önskar att det bara var ett av flera inlägg under den helgen. Jag gör mitt bästa och jag menar absolut inte att vara respektlös mot mina läsare. Kram och tack igen för feedback!

Reply
Frida

Hej! Hoppas verkligen att du (eller någon annan som vet) kan svara på detta: har varit in på danielwellingtons hemsida för att kolla på denna klocka, älskar den! Ser att det står att det är roseguld men tycker verkligen att den på alla bilder ser ut att vara i vanligt guld. Hur upplever du den? Är den rosé irl? Vill alltså helst ha “vanligt” guld, annars blir det nog en svart med silver istället!

Mycket tacksam för svar! (OBS på att jag inte har möjlighet att gå in och titta i den fysiska butiken!)

Reply
Lejla

Hej Kenza!
Riktigt fin look! Undrar vart örhängena är ifrån?
Med vänlig hälsning,
Lejla

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*