• header

FLUFFY FLUFF

Making this Monday a bit more fun with my fluffy pink jacket ♥

Har ni SETT något gosigare än denna fuskpäls?! I’m in lööööv. Råkade dock beställda två likadana från Ebay (jackan är från H&M men slutsåld, så de säljs dyrare på Ebay) – så om någon är sugen på denna i 36 så maila mig. Köpte den ena för 2500 och den andra för 2000 så tänkte att jag säljer den för 2000.

Anywayyyyy, det är måndag och solen skiner äntligen. Jag sitter på kontoret och jobbar och dricker kaffe. Det blir en kort vecka för mig här, imorgon är jag borta på plåtning hela dagen (plåtar en kampanj för ett stort hårvårdsmärke!) och på torsdag åker jag till London med mina syskon. Så taggad på det! Framför allt på Harry Potter Studios haha. Och på all god mat vi ska äta. Ska gå igenom alla era London-tips och boka bord på några bra restauranger! :-)

// Have you SEEN anything more cozy than this faux fur?! I’m in looove. I accidentally bought two from Ebay though (the jacket is from H&M but sold out) so I’m gonna sell my other one (to someone in Sweden). 

Anywayyyyy, it’s Monday and the sun is finally shining. I’m at the office, working and having coffee. I will have a short week here, tomorrow I’ll be gone all day (I’m shooting a campaign for a big haircare brand!) and on Thursday I’m going to London with my siblings. I’m so excited about that! Mostly about Harry Potter Studios haha. And all the delicious food we’re gonna eat. I’m gonna go through all your favorite London spots and book some nice restaurants! :-)

38 Comments

Camilla

Fy fan,jag blir så avundsjuk på att n åker till både London o HP-studios haha ? lova att dricka lite honungsöl för mig också ?

Reply
Hanna

Åhhh jag bor i London det finns så mycket gött! Här kommer alla mina favoriter!

Frukost/brunch:
The breakfast club – ät pannkakorna och gå till den vid Liverpool street istället för soho. Brukar vara mindre kö där. Men räkna ändå med att vänta på bord!
Coco Momo i Marylebone – ät deras avokado toast med lax och poached egg. Gå upp och ner längst Marylebone High Street efteråt och kolla in alla affärer!
Timmys Green bottomless brunch – kostar 39 pund per person men du får två maträtter från menyn och HUR MYCKET PROSECCO MAN VILL! måste bokas!

Middag:
Dishoom för indisk mat. Så. Himla. Gott.
Sticks and Sushi för – surprise – sushi! Även Nobu
Gaucho för så himla gott kött!
Sexy Fish för mycket fisk och att dela på massa rätter.
La Bodega Negra för supergod mexikansk mat. Också smårätter man delar på!

Drinkar
100 Watford för drinkar och sen dans en våning ner. Brukar vara dansvänlig livemusik och sen DJ. Roligare än att hålla på med promoters och bord osv!
Experimental cocktail club för goda cocktails och speakeasy miljö
Sen bara pubbar! Engelska pubbar är bäst. Finns överallt också så är inte svårt att hitta.

Shopping
Kensington High Street för att slippa allt folk på Oxford street eller Westfield Mall. Gigantiskt stort med typ alla affärer förutom Primark men finns någon station bort bara!

Reply
Dixi Wonderland

Låter som att du kommer ha en sjukt rolig vecka :D Tycker du ska ta ledigt från bloggen när du är i London. Då kan du spendera tid med dina syskon samt så har du material när du kommer hem :*

Reply
Michelle

Åh vad kul med London!! Sushisamba har den godaste sushin jag någonsin ätit och en magisk utsikt!! Sen är det ett måste för mig att ta en afternoon tea på The Ritz eller The Connaught ? Hoppas ni får en underbar resa!

Reply
johanna

Men alltså vilken rosa dröm!! Dör lite så fin!

Ett av mina favoritställen i London är helt kalrt London Skygarden, där man får chans att se staden från ovan helt gratis! Dock måste man boka biljetter för det släpps inte upp hur månag som helst åt gången. De har även ett väldigt trevligt brasserie där uppe (Darwin brasserie) och en bar med utsökta drinkar! :)
https://skygarden.london/

Reply
Elin

Tänkte bara meddela att din instagram nu funkar. Jag följer inte dig där och har aldigt tidigare fått upp dina bilder på randomsidan även fast jag ofta besöker din sida. MEN IDAG, för första gången dök en bild från ditt konto upp bland alla randombilder! ??? Tänkte bara informera eftersom jag vet att det strulat för dig tidigare.

Reply
Julia

I never thought about getting a fluffly furry jacket because I like to invest in a jacket that I’d like to wear like every day (I didn’t really know how to style it) but I really started to love them since you posted them a few times lately. They look so good on you I’m going to give it a try! ??

Reply
Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste gästkrönika ”Inget ljus utan mörker”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

Reply
Ellinor

Åh jag ska till Harry Potter studios med min syster om några veckor!!! Så taggad!

Reply
Maja

Du kommer älska Harry Potter studios!!!! Jag älskade de!!
Bra tips på en helt fantstisk grekisk restaurang: Kalamaras i Bayswater. HELT GALET GOD MAT!! Och så mysigt litet ställe, ätit många gånger där och aldrig behövt boka bord. Lugnt och stilla och mysig personal. Hoppas ni får det jättebra!!

Reply
Linda | ellerbaralinda.blogspot.com

Åååh, Warner Bros. Studio Tour är så himla awesome, ni kommer älska det <3 Besökte studion för ganska exakt tre år sedan och var typ nära till tårar flera gånger, haha. Ska absolut dit igen nästa gång jag åker till London :)

Reply
Johanna

Glömde tipsa om min BÄSTA restaurang i London, det är en mexikansk som ligger lite utanför själva smeten i London (området heter typ shepherds bush) och det ligger på en gata som ser lite shady ut, men sjuuukt god mat! Verkligen min bästa restaurang där! Habanera heter den :)

Reply
Matilda

Åh vad kul med London!
Flyttade precis hem från London efter 3.5 år och rekommendera verkligen restaurangen RÖK i Islington eller Shoreditch.
I Shoreditch finns det även massor med klubbar, pubbar och annat skoj!
Kolla upp The Maze, Roka or Bao!
Alla ligger cetralt och är oerhört bra! xx

Reply
Amber

Ahhh that jacket looks soooo cozy!! Are you sure you don’t want to sell it to someone in Europe too? ? have fun in London! I love it there, such a nice city!

Reply
Frida

Spana in Coppa Club, under sommaren har de en helt fantastisk uteservering med ombre blommor som hänger ner, och under vintern bygger de upp som små igloos man sitter och äter i. Super drinkar också!

Reply
Menelle

Hi Kenza
I really love the fluffy pink coat !
As for your trip to London if you love Lebanese food you should go to Yalla Yalla in the center of London they make THE BEST Hommos ever, there’s also Nando’s for chicken lovers !

Menelle, xx

Reply
Ena

Hej Fina :)
Jag ska till London med mina bästa tjejkompisar i början av februari. Och jag skulle vara oooeeerhöööört tacksam ifall du efter din resa kan typ göra en liten sammanfattning och betyg på alla restauranger ni provar. Jag behöver verkligen tips på bra restauranger och sen nattklubbar ifall du har koll på några bra :) hiphop/rnb ska det såklart vara he he. Om du ej vill lägga ut det här så får du mer än gärna ifall du har tid skriva i ett mail till mig. Tack på förhand och hoppas att ni får en dunderresa :)

Reply
sofia

Haha, din överläpp på pussbilden ser lite ut som det där filtret som ger vågiga ögonbryn! :D
Du är så jäkla vacker!

Reply
Ozan

Sorry Kenza, but I don’t like it.. these kinds of jackets are made of polyester and while washing you put a lot of microplastik in drain! I hope u are aware of this problem nowdays.. would be nice if you start using more environmental friendly materials.. Anyway, greetings!

Reply
Alexandra

Hello Kenza, I highly recommend Bistrotheque for brunch, what I took was delicious (eggs royale and french toast <3) and in an unexpected place with live music (piano). I live in London for 5 years and it's probably the best brunch I ever had. Enjoy London xoxo

Reply
Armi

Om ni älskar burgare så MÅSTE ni gå till Meat Liqour. GODASTE EVER!!!!! Ligger i Covent Garden

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*