• header

TODAY’S LOOK

Faux fur from H&M // jeans from Asos // boots from Henry Kole // bag from Givenchy // knit from Acne Studios

Haha alltså man känner sig så jäääkla liten i den här jackan! Men det är bra, lär ju inte frysa i vinter iallafall. ;-) Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag! Var hemma vid halv fem redan, postade ett samarbete på Snapchat (ska blåsa lite liv i den kanalen igen tänkte jag! @zouitenk) och nu ska jag förbereda mig för morgondagens plåtning. Ansiktsmask, silverschampo (mina ljusa slingor där fram har en tendens att bli lite för varma ibland men det löser silvershampot!), noppa brynen etc. Taxin kommer redan halv sju imorgonbitti så ska försöka lägga mig tidigt, även om det typ är omöjligt för mig att somna innan 12 haha. Är dock glad bara jag somnar innan snark-Aleks…….

(PS. Jackan är såld!)

// Haha seriously I feel soooo damn small in this jacket! But it’s a good thing, because I probably won’t be cold this winter. ;-) I hope you’ve had a good day? I have! I was home at 4.30 already, posted a collaboration on Snapchat and now I’m gonna prepare for tomorrow’s photoshoot. Facial mask, silver shampoo (my highlights in the front looks a bit yellow sometimes, but silver shampoo solves that problem!) pluck my eyebrows etc. I need to leave at 6.30 tomorrow morning so I’ll try to go to bed early, even though it’s impossible for me to fall asleep before midnight haha. I’m thrilled if I just fall asleep before snoring Aleks though….

32 Comments

Josefin

Tidigare så skrev du att i framtiden när du och Aleks blir föräldrar så kommer du lämna bloggen. Tänker du fortfarande likadant? ?? kram!

Reply
F

Haha, är det barbapappa jag skådar? ;) Skämta. Du är sjukt snygg i den där jackan. Den ser väldigt mysig ut :)

Reply
Emma

En kommentar i all välmening (angående tidigare inlägg idag), ha inte tjocka jackor på dig i bilen. Ta av den och lägg i baksätet. Bilbältet ska sitta intill kroppen för bästa “resultat” vid eventuell krock! Detta gäller både vuxna och barn, speciellt de små bebisarna i sina babystolar ♥️

Reply
VENUS

That jacket will probably swallow me (Im barely 5 feet tall) , it reminds me of a character from Monsters Inc. haha but its cute tho <33

Reply
Camilla

Horrible coat!!! Color so off! Burn!
U dont look good in it..maybe for a Vegas prostitute?

Reply
Ami

Kenza, I love and admire you and your fashion choices! How do you find the confidence to wear things that are so unique and stand out? I wish to dress a different way but I am always too shy of others looking at me and what they will think or say (I know this is silly and dumb but it’s true). Also, will you please do a post where you share your favorite nail colors? I love the color you are wearing here, as well as other colors you have worn, and would love to hear what some of your favorites are!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*