• header

SHOOTING FOR SCHWARZKOPF

Had so much fun at today’s shoot!

Hej hjärtan! Nu är jag hemma igen efter en heldags plåtning. Vi drog igång redan vid 7 imorse och har kört på hela dagen med massa olika looks. Plåtade för Schwarzkopf tillsammans med världens proffsigaste och härligaste gäng, det var så himla kul!! Är väldigt peppad på att se resultatet nästa år! :-)

Nu ska jag ta en dusch och sedan äta middag (Aleks gjorde storkok i söndags så vi har middagar ett par kvällar framöver hehe) och titta på Stranger Things med min man. Perfekt avslut på en lång men väldigt bra dag!

// Hey sweethearts! Now I’m back home after a whole day of shooting. We started at 7 am this morning and been going on all day with lots of different looks. The photoshoot was for Schwarzkopf together with the most professional and wonderful team, it was so much fun!! I’m really excited to see the result next year! :-)

Now I’m gonna take a shower and then eat dinner (Aleks made so much food on Sunday so we have dinner for a couple of nights now hehe) and watch Stranger Things with my husband. Perfect ending on a long but great day!

32 Comments

Dixi Wonderland

Älskar att du har uppdaterat så mycket på instastories idag :) Jag och min sambo satt i 9 timmar och såg klart säsong 2 av Stranger Things direkt. Älskar den serien så jävla mycket :D Jobbigt bara att behöva vänta på nästa säsong nu :(

Reply
noor

I really can’t wait for the results! Will you be the model for their hair products on the packaging? :D

Reply
Elina

Låter som ett superroligt projekt! Och vilken episk klänning på sista bilden! Var kommer den ifrån?

Reply
Amber

I’m almost done with season 2 but I don’t want it to end :( so I’ve been watching one episode a day now haha. Will you be posting more recipes?

Reply
Sofie

Vart är den snygga klänningen på sista bilden ifrån? :) du är bäst Kenza! ??

Reply
Andrea

Hej gorgeous! Vart är den hvita blusen från? Den som ser ut som den är lite genomsiktig? ?

Reply
Ieva

Dear Kenza,
Can you please tell me where is the white top and black bralette from?
Love from Latvia!

Ieva

Reply
Annina

Lika snygg som alltid <3
Vart kommer den svarta klänningen ifrån? Sååå fin!

Reply
Ida

Hei Kenza!
Jeg har forsøkt å spørre hvor kledningen (på siste bildet) er fra på Instagram og jeg ser det er mange andre som også lurer på det. Prøver derfor å spørre her også :). Kunne du ha tenkt deg å skrevet litt mer om detaljer rundt bryllupet ditt, sånn som f.eks en steg for steg med forberedelser, pleie, bestillinger osv?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*