• header

LONDON SNAPSHOTS

Det enda vår bror ville göra i London var att besöka Supreme-butiken. Det är ju väldigt hype:at och alltid megalång kö utanför butiken, men så kommer vi dit och ser detta. Sen såg vi att kön fortsatte på två andra ställen lite längre ner, haha. Eftersom att han ställde upp och var på Harry Potter-turen med oss i flera timmar, så var det bara för oss att ställa upp och köa med honom. ;-)

// The only thing our brother wanted to do in London was to visit the Supreme store. It’s very hyped and always a long queue, but when we got there we saw this. But then we also saw that the queue continues on two other places down the street, haha. Since he was with us at the Harry Potter tour for several hours, we had to give back to him and wait with him. ;-)

Efter att ha köat i 2 timmar så kände jag och syrran att vi var tvungna att köpa något vi med, haha. Jag köpte en tröja till Aleks och en till mig. Efter det åkte vi till Notting Hill och käkade lunch på Granger & Co och på kvällen blev det sushi och drinkar på Sushi Samba, men det glömde jag fota. :-( *dålig bloggare*

// After waiting in line for 2 hours, my sis and I felt that we had to buy something as well haha. I bought a sweater for Aleks and one for me. After that we went to Notting Hill and had lunch at Granger & Co and in the evening we went out and had sushi and drinks at Sushi Samba, but I forgot to take a photo of that. :-( *bad blogger*

Vi har gått runt väldigt mycket dessa dagar, flera mil. Jag älskar att promenera i andra städer för jag tycker att det är så man bäst upptäcker staden. Och temperaturen var så härlig i London (inte för kallt, inte för varmt) så det var bara najs att vara ute. :-) Mina syskon klagar på att jag går för fort dock, haha. Antar att jag gör det för att Aleks går sjukt snabbt och då har jag blivit van vid det.

// We’ve been walking around very much these days. I love walking around in other cities because I think it’s the best way to discover the city. And the temperature was really nice in London (not too cold, not too warm) so it was nice to be outside. :-) My siblings complained that I walk too fast though, haha. I guess I do that because Aleks walks really fast and I’m used to that.

Inne på Selfridges hade de redan börjat med juldekorationer! Mysigt tycker jag. Vi gick runt och tittade på lite väskor och så men det blev inget köp för mig denna gång.

// They had already put up the Christmas decorations at Selfridges! I thought it was cozy. We walked around and looked at some bags etc but I didn’t buy anything this time. 

Klädd i kappa från Gina Tricot, byxor och tröja från Ivyrevel, sneakers från Puma.

// Dressed in coat from Gina Tricot, pants and sweater from Ivyrevel, sneakers from Puma.

Blev så glad när vi gick förbi Nasty Gal’s pop-up store?? Tills jag upptäckte att man inte alls kunde handla därifrån, utan var tvungen att söka på artikelnumret online och beställa därifrån. Min syster tyckte det var kul att spela flipper iallafall!

// I got so happy when we went by Nasty Gal’s pop-up store?? Until I realized that you couldn’t shop there, you had to search the items online and order from the webshop. My sister thought it was fun to play pinball machine though!

Mina favoriter. <3 Vi pratade om det en dag, hur kul det är att vi alla är vuxna nu för trots åldersskillnaden (som är störst mellan dem) så börjar vi liksom hamna på samma plan nu. Vår syster tog hand om oss mycket när vi var små (framförallt vår lillebror som alltid har varit bebisen) och vår ensamstående mamma jobbade sent, men nu är vi alla vuxna och kan umgås som vänner.

// My favorites. <3 We walked about it one day, how fun it is that we are all adults now because despite the age difference (which is bigger between them) we’re starting to be on the same level now. Our sister took care of us a lot when we were kids (mostly or brother who has always been the baby) and our single mom worked late, but now we’re all adults and can hang out as friends.

Vi kunde inte lämna London utan att ha provat afternoon tea! Så innan vi åkte in till flygplatsen igår så hade jag bokat bord på Hotel Café Royal och vi klev in i en riktigt pampig sal.

// We couldn’t leave London without trying some afternoon tea! So before we went to the airport yesterday, I had booked a table at Hotel Café Royal and we stepped into this amazing hall.

Först fick vi fat med massa små smörgåsar och sedan kom desserterna in. Deras scones var varma och riktigt goda! Är inte så mycket för bakelser (smart att gå på afternoon tea då, haha) men jag smakade lite av varje iallafall.

// First we had plates with mini sandwiches and then they served us these pastries. Their scones were warm and delicious! I don’t really like pastries so much (maybe not the best idea to go on afternoon tea then, haha) but I tasted each one of them.

Efter fikan så var det dags att åka in till flygplatsen, och där sa vi sedan hejdå till vår syster som hoppade på ett plan till Köpenhamn medan vi tog ett plan hem till Stockholm. Vi ses igen vid jul då hon och barnen kommer upp (längtar!!), om jag inte hinner ner till Malmö innan det.

Det var det sista från London det! Nu blir det middag här hemma och sedan sängen. Har plåtning imorgon och vi börjar vid 7!

// After this it was time to go to the airport, and there we said goodbye to our sister who got on a plane to Copenhagen, while we took a plane home to Stockholm. We will see her again this Christmas when she and the kids are coming up to Stockholm (can’t wait!!!), if I won’t make it down to Malmö before that.

So that was the last photos from London! Now it’s time for dinner and then bed. I have a photoshoot tomorrow and we’re starting at 7!

26 Comments

Sara

Alltså bara wow! Dina syskon verkar vara så otroligt fina och vilken lycka att ha den relationen ni har. Blir alltid varm i hjärtat när du skriver om din familj och närstående.

Reply
Sofia

Vad har jag missat?? Vad är så speciellt med Supreme? Aldrig hört talas om märket :-(

Reply
Sara

En dum fråg, men hur gör du med dina handväskor när du reser? Checkar du in dem eller har du dem i handbagaget?

Reply
Sarah

Alltså din syster ser alltid ut som en drottning?? VILKEN UTSTRÅLNING. Hon ser så cool och stolt och stark ut, önskar att jag hade den utstrålningen. Wow!

Reply
Madelen

Håller verkligen med. Så vacker och sån pondus i blicken och utstrålningen!

Reply
Sabrina

Jag förstår inte. Det var väl ingen lång kö, eller får bara en person gå in i taget? Det var ju bara några stycken utanför och så en vakt, hur kan detta ta 2 timmar?? MVH, förvirrad.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Kön fortsatte på två andra ställen längre ner på gatan. :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*