• header

ON SET

On set yesterday, wearing Puma by Fenty

Plåtning igår och plåtning imorgon! Vissa perioder är jättelugna vad gäller sånt och sedan kommer allt på en och samma gång haha. Men det är kul! Imorgon fotar jag för Nelly, det är tredje året i rad som jag är en del av deras julkampanj och det är alltid så himla kul att plåta det. Roligaste var dock förrförra året då jag fick vara artist för en dag och sjöng Let it snow-låten. ;-)

Nu är jag hemma och ska ta en dusch innan Shiva och Klara kommer över på middag! Pallar inte laga mat så det får bli take away. Jag är sugen på palak paneer!

PS. I samarbete med Sellpy så har jag rensat mina garderober igen och säljer nu massa grejer i min Sellpy-butik! För er som inte vet vad Sellpy är så är det en tjänst där de hämtar upp grejer ni inte längre vill ha, och sedan fotar de och säljer åt er online. Har ni också lite grejer ni vill bli av med? Använd isåfall koden kenza när ni beställer påse via den här länken, då får ni 10% extra tillbaka på det som säljs mellan 50-500 kr och koden gäller till och med 15e november.

Utifrån en del kommentarer på nätet har jag förstått att vissa varit besvikna på att Sellpy väljer att inte sälja vissa saker som lämnas i kassarna. Sellpy här därför släppt nya funktioner som gör att du kan begära ny bedömning av varor som de i första läget valt att sortera ut, att du kan sätta egna priser på varor du säljer samt att du kan redigera och lägga till information om dina saker i annonsen.

Hoppas ni hittar något ni gillar! Som vanligt går hälften av försäljningen till Rädda Barnen.

// Photoshoot yesterday and photoshoot today! Some periods are calm when it comes to that, and then everything happens at the same time haha. But that’s fun! Tomorrow I’m shooting for Nelly, it will be my third year in a row that I’m a part of their Christmas campaign and it’s always so much fun to shoot for that. The most fun was two years ago when I got to be artist for a day and sang that Let it snow song. ;-)

Now I’m home and I’m gonna take a shower before Shiva and Klara are coming over for dinner! I’m too tired to cook though so we’ll buy take away. I’m craving for a palak paneer!

20 Comments

Gabbi

Hej! Jag älskar dig och din blogg! Har du några små tips för att fota bättre bilder, dina är ju alla sååå fina! Kram!!

Reply
Anna

Alltså de tar ju verkligen VEDERVÄRDIGA bilder på kläderna, man blir så sjukt opepp på att köpa kläderna när de hänger sådär på skyltdockorna. Det är säkert fina kläder i verkligheten.

Reply
Erica

Håller med!!! fattar inte ens hur hälften av dessa kläder ens kan vara dina??

Reply
Milla Pilla

Haller med Anna! Man vart ju sugen att glo men alla klader var ju sa fula och rynkiga???
Forstar att du vill bli av med dem! Alla plagg sag ju aven ut som att vara graviditets plagg!
Lycka till att salja dessa..tja kanske ngn Kenza fan vill kopa..for att anvanda ngt du sakert aldrig haft pa dig. Just saying.
Tumme ner!

Reply
Linda

Kenza, jag förstår att du använder Sellpy p.g.a. tidsbrist och så där, men som Anna skrev; deras bilder är hemska! Personligen så skulle jag inte använda ett företag som inte lägger någon som helst själ eller hjärta i det man gör och vad det gäller insamling till Rädda Barnen så måste det finnas andra forum som kan ge en större förtjänst än ett företag som tar så mycket i avgifter som de gör.

/Linda

Reply
emma

Som ovanstående så håller jag med om att det är dåliga bilder. Men jag undrar mer hur du tänker kring dehär med hälften till rädda barnen, det mesta verkar vara kläder fråm ivy revel, kunde du inte bara skänka allt till rädda barnen. med tanke på att sellpy tar provision och kläderna är rätt billiga känns det ju som att det inte blir så mycket vinst egentligen så då kan du väl lika gärna skänka allt?

Reply
Jessika

En fråga: är det du eller är det dem som bestämmer och gör makeupen (även hår och annat) vid såna här fotograferingar?

För det känns som att det aaalltid är samma slags makeup dvs ögonskugga i brunt eller grått. Tänkte bara att det är tråkigt och synd det inte varieras mer såsom ex en superfärgglad eyeliner i en fierce röd nyans, massa glitter och stenar, en mörkt vampyrlila läpp, lila/grå/svart smoked ett eller vadsom. Menar makeup kan ju användas oändligt men ändå är det alltid samma vanliga vardagliga look känns det som..

Reply
Hannah

Helt ärligt har jag svårt att tro att det där ens är Kenzas kläder…

Trodde det skulle vara kläder i din modestil inte från 2005, dålig reklam!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*