• header

IN THE STUDIO

Shooting for Nelly today!

Hej från fotostudion! Vi har en liten lunchpaus nu så ville bara kika in och berätta att allt går superbra. :-) Jag, Anniken och Janni fotas i massa snygga partyplagg, blir faktiskt lite sugen på att gå ut i helgen hehe. Kanske i outfiten ovan? Älskar toppen!

// Hello from the photo studio! We’re having a little lunch break now so I just wanted to check in and tell you that everything is going well. :-) Anniken, Janni and I are shooting in lots of pretty party outfits, kinda makes me wanna go out this weekend hehe. Maybe wear this outfit above? I love the top!

10 Comments

Jeanette

Hej fina Kenza. Måste fråga dig, hoppas verkligen jag får ett svar! Din Aleks, hihi “din”, la upp en bild på er två på instagram där du hade en SÅN fin mönstrad Adidas tröja. Han la upp den den 31aug 2016, å vad jag har fastnat för den tröjan! Har letat i dagar hittar den verkligen ingenstans :(
Om jag får veta ett namn på den kanske det kan underlätta att hitta den nånstans?

Reply
caroline

Såg du inte dokumentären “Leva utan att dö”. Många barn idag drabbas av diabetes typ 1 och kunskapen är ALLDELES för låg. Folk tror de vet vad diabetes typ 1 innebär men de har egentligen ingen aning. Vem som helst kan drabbas. Jihde fick diabetes typ 1 för 5 år sedan och Molly Sandén för några år sen. Nu träder de fram och berättar.

De ökar radikalt bland små barn. Detta måste få ett stopp, folk måste förstå denna komplexa sjukdom för att vilja skänka pengar. Se den på tv3play. Det ska även gå en diabetesgala på tisdag den 14 november på världsdiabetesdagen, Sverige första diabetesgala, direktsänd med många kändisar, här kommer nog folk få en helt annan förståelse. Många idag förstår inte denna hemska sjukdom. Gör detta för alla de stackars små barn som lider av diabetes. Kolla i alla fall på antingen dokumentären eller sätt en påminnelse på mobilen på tisdag, kl 20.00 tv3.

Det är även viktigt att lära sig symtomen för diabetes typ 1 om era barn skulle få sjukdomen, går det för lång innan man upptäcker sjukdomen kan man hamna i koma och värsta fall dö.
Instagram: @diabetesgalan @jihdesdiabetes #diabetesgalan #öppendiabetes KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*