• header

B/W

BTS from last week’s photoshoot! Can’t wait to share this with you. <3 

Guuuud vilken mörk och deppig dag haha. Sitter på kontoret och tittar ut genom fönstret, klockan är knappt tre och det är nästan mörkt. Ser jag i syne eller snöar det lite också? Jaja, perfekt för en liten spakväll med Humlan! Ska möta upp henne om två timmar. Tiden går så långsamt just nu, haha…

Kan ni inte pigga upp mig (och alla andra som har lite tisdagsångest) med något roligt som hänt? Jag kan ju börja. Igårkväll trodde jag att Aleks slängde sina svettiga träningskalsonger i mitt ansikte, min min och mitt skrik var tydligen priceless för herregud vad han skrattade. Det tog mig nån sekund att fatta att det var ett par rena. :-) Han blev typ lite kränkt och ba “tror du jag skulle slänga mina smutsiga kalsonger i ditt ansikte?” Ja men fan vet jag haha..

// Goooood what a dark and depressing day haha. I’m sitting at the office looking out through the window, it’s not even 3 pm and it’s almost dark. Looks like it’s snowing a little too? Well well, it’s the perfect time for a little spa night with Alexandra! I’m gonna meet up with her in about two hours. The time goes so slow right now, haha…

Why don’t you cheer me up (and everyone who has some Tuesday anxiety) with something funny? I can start. Last night I thought Aleks threw his sweaty workout underwear in my face, my scream and the face I made was apparently priceless because he laughed so much. It took me a second to realize that they were clean. :-) He kinda got a bit offended and said “do you really think I would throw my dirty underwear in your face?” Well how the hell should I know haha..

60 Comments

Isabelle

Jag håller på och startar mitt egna företag! Kommer erbjuda hundkurser inom både vardagslydnad och hundsport. Svårt men roligt det här med att starta eget!

Reply
caroline

(HEJ KENZA <3)

IDAG ÄR DET VÄRLDSDIABETESDAGEN. SVERIGES FÖRSTA TV-SÄNDA DIABETESGALA. PETER JIHDE OCH MOLLY SANDÈN MED FLERA KÄNDA KOMMER VARA MED. DENNA OKUNSKAP OM DIABETES TYP 1 MÅSTE FÖRSVINNA. FLER OCH FLER DRABBAS AV DIABETES TYP 1.

Reply
johanna

hahaha, fick upp en bild på hur det såg ut när Aleks kastade kalsongerna på dig, ett gott skratt såhär på eftermiddagen!
Själv önskar jag att sista timmen går fort så jag får åka till stallet, ska provrida en häst ikväll. Så håll gärna en tumme eller två för att vi passar ihop :)

Reply
Petra

Något roligt som har hänt? Okej, här har du två oklara festskador som jag fått från helgen. Inget farligt, bara ett kvitto på oklart beteende haha.

Det var minst sagt fest i lördags. Från förfest med bubbel så det stod härliga till, till en sittning där vi åt och drack hela kvällen, till hårt arbete på dansgolvet på ett oklart uteställe som stängde vid två, till efterkaka i en festlokal där det hårda dansarbetet fortsatte. Här hade folk hunnit klä ner sig lite från finkostymen till mjukiskläder och jag som tydligen var på bushumör och gick runt och drog upp luvan på alla med hoodies på sig, där de med snöre i luvan fick den fint placerat på huvudet och snörena hårt åtdragna och knutna i en vacker rosett så att luvan ramade in deras gulliga små ansikten. De som hade luva utan snören fick istället luvorna fint placerade uppe på huvudet där jag istället drog fram öronen på dem och stoppade in luvan där bakom, a la toker liksom.

Sedan var det annat bus där jag viftade undan slipsar så att de istället slängde bakom ryggen på folk, som en tjusig halsduk, och att jag drog ut folks hängslen så att de trodde att jag skulle snärta dem men istället snällt och långsamt släppte taget (ett hot som var väldigt effektfullt då de alltid blev rädda och sedan extremt underlättade, men oj vad de var på tårna haha).

Jag var jävligt jobbig helt enkelt, och slutade aldrig dansa och sjunga med i låtarna för full hals.

När vi sedan skulle stänga stället vid kl 05-06 med att köra Stad i ljus som sista låt fick jag råfeeling och sjöng med en sån inlevelse att jag kunde tävlat med självaste Körberg, råfeelingen slog över till att jag fick för mig att göra ett slags spark-hopp där jag liksom skulle saxa i luften. Här slog bus-karman till och på vägen ner från dans-hoppet sparkade jag till mig själv ashårt på smalbenet. Men iom att jag var så full on life (och på det drickbara som hade inhalerats under kvällen) så märkte jag inte av någon smärta från detta där och då, mer ett konstaterande om att “jaha aj då, ja that’s gonna leave a mark”. Och sannerligen, idag är smalbenet är pyntat med ett stort mörkt blåmärke och har svullnat upp med 15%. Lyckades dessutom få med mig en fläskläpp någon gång under kvällen. Tror det var en liten krock på dansgolvet på utestället som kan gett upphov till den. Som tur var hade jag mörkrött läppstift hela kvällen så den syntes nog inte, vilket också är anledningen till att jag själv inte riktigt fattade att fläskläppen gjort mig sällskap haha.

Två ganska roliga souvenirer från den gångna helgen helt enkelt.

Reply
Petra

Haha nej tyvärr inte, men otroligt kul att det finns en till som mig som jönsade runt där i helgen!

Reply
Riina

Hi Kenza ❤️ Here’s something to cheer you up: you cheered me up yesterday when I watched your video ”My first Swedish vlog” and Aleks woke you up saying there’s a earthquake ? I had to watch that three times and I laughed so hard that all my make up was gone! So thanks but I was late from work because of you ? Aaand I only found you blog and videos couple of days ago (how is that even possible?!?) and first thing that I do when I wake up is to watch your videos ❤️ You give me energy because you are just as goofy as my friends are! If I can make any requests, I’m dying to see more of your apartment! We just moved to our new place so I need some inspiration ☺️ Greetings from Finland!

Reply
Dixi Wonderland

Något säger mig att du har fått designa en kollektion för Puma :P

Jag blev väldigt glad idag när både Jonna Jinton och Sara Montazami kommenterade på min instagram :D Det kommer jag kunna leva på resten av veckan <3

Reply
Cecilia

Min 2 åring blev arg häromkvällen när jag nattade henne och trodde att hon somnat. Precis när jag tar tag i dörrhandtaget och ska smita ut sätter hon sig upp och säger med arg röst: “Nej! Mamma, lägg dig ner. Lägg dig ner!” ?

Reply
Julia Maff

I’m a teacher and I teach spanish to french kids. Today one of my students (11 years old) said that the author of the painting was Pablo Escobar (instead of Pablo Picasso…) They know better Escobar than Picasso, oh god!

Reply
Hanna

Hahha gud, skulle nog regera på samma sätt… men men. Jag så dum jag är, eller får egentligen skylla mig själv, halkade och ramlade mitt på rumpan bland andra. Måste fan börja köpa vinterskor. Sneakers håller ej längre haha

Reply
J

Min man gick in till vår son på natten när han ropade och gav honom lite mjölk och bytte blöja. På natten går min man som en zombie och gör allt på ren rutin för han är så trött..
Så när vi vaknade på morgonen och sonen la sig på skötbordet för och byta så säger han: “men oj! Många blöjor!” Då har pappan på natten satt på en ny blöja ovanpå den gamla och helt glömt av att plocka av den gamla så han har sovit med två! :-)
Detta är säkert mer roligt för alla som har barn men ja, vi garvade ganska mycket :-)

Reply
Julie

Hahahaha vilken rolig och tokig pappa :’) :) måste ha blivit varmt om rumpan :’)

Kram från en tvåbarnsmamma

Reply
Maja

haha fick mig ett gott skratt , har inte gjort dubbelblöja nån gång men förstår zombietillståndet..man bara gör och däckar igen.. har själv varit uppe på natten men bara lagt dit en ny blöja utan att fästa den.. och förstår inte när vi vaknar hur hon kommit ur blöjan.. började med up&go ist ??

Reply
Tova

för att göra det ännu mera deppigt, här i lammhult snöade hela fm, sen lite regn nu på efm, men ligger lite snö kvar… -_-

Reply
noor

Don’t know if it’s funny but me and my friends laughed a lot! So here it goes: do you know what I like to eat so much? * no , what is it? * Well, I LOVE mocassins! But I meant macarons ;-)

Reply
Angelique

Jag har en lärare med spanska som modersmål så hon blandar ihop b och v när hon pratar svenska, och hon brukar ofta prata om en person som är viktigt i vårt ämne som heter Max Webber, men med hennes uttal blir det typ Max Bäver, tycker alltid det låter så kul när hon säger det :’D

Reply
jenny

Oldie buth goldie. Hade precis vart pa en date med min davarande kille och skulle ga ner for trapporna till tuben I.skanstull. hade 12 cm stilettklackar, hade druckit ett par glas vin och vinkade samtidigt som jag gick ner for trapporna.

Plotsligt sa min kille att jag bara forsvann. De hade ocksa druckit lite sa de tankte inte mer pa det. Jag hade missat ett trappsteg och flog ner for trappan och brot benet ??? det varsta var att jag vagrade vara “en san som inte kan ga med klackar” sa jag lag ner I nagon minut sedan gick jag fram till sparrarna I.klackskorna och holl pa att do av smarta. Nar alla som sett mig trilla passerat tog jag av mig skorna och hoppade pa ett ben ???

Reply
Charlotta

Du är så otroligt fin babe !! Hoppas du hade en bra dag. Skickar massor med kärlek xoxo

Reply
Rebecka

Något som jag skrattat åt idag var att jag satt inne i tv-rummet hemma och hör då hur min lillebror kommer springande genom huset och skriker “fan jag brände bullen!” Jaja tänkte jag och fortsatte med det jag höll på med. Han är femton och får lösa problemet själv jag menar hur illa kan man bränna en bulle i mikron. Jag hör hur han öppnar dörrar och fönster och kände då att jag borde gå och titta. Och där står han, med en handduk viftande i luften för att få bort röken från brandvarnaren, med en halsduk för munnen för att inte andas in röken. Hela köket var rökfyllt och jag kunde inte annat än att skratta innan jag med börja vifta och öppna dörrar, sätta på fläkt osv. Så fick jag se bullen. Helt kolsvart var den och det stank bränt plast i huset resten av dagen.
Det som är roligt för mig är att det är just honom. Han sprängde även vår soda streamer för något år sen, han gjorde ett hål i golvet i duschen när han bara skulle ta av sig en gummistövel och lyckades sparka hårt mot golvet, och som satte in en kladdkaka i ugnen för att sedan gå ut och springa i en timme (den hann vi ta ut men man undrar ibland hur han tänker, haha) .

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha! Påminner om när jag och Aleks var i Australien och bodde på ett litet hotell som hade gemensamt kök man fick använda. Vet inte vad vi tänkte men vi värmde färdigmat i ugnen, i plastform…. Satan vad det blev rökigt och stank i hela huset haha.

Reply
Gabriella

Hej fina Kenza och tack för en dagligt underhållande blogg! Den har jag läst flitigt sen 2009 :)

För att ge dig något underhållande tillbaka kan jag ju berätta om mitt senaste läkarbesök… Jag hade länge känt mig väldigt trött och tänkte att det kunde vara värt att kolla upp.
Väl hos läkaren blir jag undersökt och utfrågad om vanor i vanlig ordning. När han efter denna lilla koll ska ge mig sin provisoriska diagnos så pratar han på om vad man kan göra för att minska tröttheten; ”Du kan undvika detta och detta, försöka sova såhär och såhär länge. Men egentligen finns det ju bara ett piller mot trötthet och det heter motion”.
Varpå jag svarar ”Jaha, kan man köpa det receptfritt på apoteket?”………………… Ja alltså…….. Ahh….

Jag dog.

Reply
Camille

Nothing funny to say here (I can never remember jokes) but just that I have never commented on any of your posts ever but i have been following you for yeaaars (and i think you’re amazing!!). It’s weird when i first discovered your blog i must have been 15 (?) and now i am 22… feeling so old but i guess it’s fun to be able to grow up at the same time as someone else!! i hate winter bc it is soo dark- i can deal with the cold but not with the grey and darkness :/
oh i am remembering a funny story now. i live in NY and last year I ordered clothes from ivy revel and on my credit card bill it said something like “ivy revel sweden…” and my father saw that and he made fun of me for soo long that i bought something all the way from sweden. he was like “what can be so great and amazing that you buy something from sweden and get it shipped to you? what is it going to be next time? Something from zanzibar?”- anyway he doesn’t get it but now it’s a joke between us and everytime i buy something he tells me i should have bought it from sweden because it’s why go easy when you can go complicated!!

Reply
Malin

Kan berätta om en grej som hände i september. Min och min sambos grannar skulle iväg en vecka på semester och vi skulle passa deras enorma hund. En kväll när jag och min sambo sitter på terassen så kommer hunden med en svart kanin i munnen och vi flippar ur helt och får värsta paniken för våra grannar har nämligen en svart kanin i en bur på deras tomt. Vi såg på en gång att den var död och tänkte VAD FAN GÖR VI NU??? Vi beslutade oss iaf för att köpa en ny svart kanin, dom kan väl inte märka nån skillnad tänkte vi? så sagt o gjort, vi köpte en ny kanin o satte in den i buren och hoppades att dom inte skulle märka att det inte var samma som innan. Efter några dagar kommer våra grannar hem och mannen kommer o knackar på våran dörr och säger “Alltså det har hänt SJUKASTE grejen! våran kanin dog precis innan vi reste iväg och vi begravde den och allting och nu sitter den i buren HELT LEVANDE!!” Jag o min kille bara stog där o höll på dö, vad säger man liksom? Vi förstog ju att hunden alltså grävt upp deras döda kanin. Vi höll färgen och har fortfarande inte berättat att det är en annan kanin i buren, haha. Sån sjuk händelse.

Reply
Catherine

Hahaha kan verkligen se bilden framför mig när han kastade kalsongerna i ansiktet på dig ?
Jag pluggar i Sydney och gick på för ungefär två veckor sedan på sommarlov. Restaurangen jag jobbade extra på stängde igen och jag har desperat letat efter jobb samtidigt som alla backpackers rullar in i staden för sommaren. Fick idag äntligen jobb i en skobutik med min bästa kompis ?
Jag bor i ett hus med åtta andra (ja det är dyrt och trångt med boende här) och vi har en kille i huset som är från Frankrike som alltid klagar på att vi är för högljudda och kommer och säger till oss att vara tysta. Vi har aldrig fester utan det är mest några tjejkompisar som sitter och fördricker vin i köket innan vi lämnar huset vid 22:30. Anyway, han blev igår utkickad från huset så nu är det bara sköna människor i huset ???? Massor av kramar från Bondi ❤️

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Så fort jag får en lucka att filma den… Lite kaos just nu haha.

Reply
Amanda

HAHA det där HAR hänt mig? jag retades nog lite fööör mycket haha, men jag hann skydda mig med mina armar o en filt hahhaha. Kärlek… vi skrattade sen, eller mest han.. :)

Reply
Johanna

Okej här kommer en liten dråplig historia som såhär i efterhand är LITE rolig, men är fortfarande rätt bitter haha.

Så, förra torsdagen åkte min sambo på semester i några dagar och min bästa kompis som är några år yngre än mig kom och hälsade på. Jag har flyttat för att plugga och hon bor kvar hemma så det kändes kul att få visa upp mitt nya liv och lägenhet. Allt går som det ska, vi käkar med mina vänner och sen så styr jag förfest i ett av studierummen i huset där jag bor. Av någon anledning tycker jag att det är en bra idé att lämna dörren olåst och lämna nycklarna i lägenheten. På något sätt så låser sig dörren (det är elektroniskt lås så man behöver inte nyckel för att låsa) och sen står vi där kl 22, halvt onyktra och har allt utom kläderna vi har på oss och mobiler inåsta i lägenheten! Eftersom klockan är så mycket kan vi inte komma in förrän morgonen efter så vi får låna en kompis lägenhet och snopna gå och lägga oss kl 23. Min kompis kommer aldrig låta mig glömma detta haha.

Kram Johanna

Reply
Kerri

Humlan? Ärligt talat vad är det för namn? Hur kan en vuxen individ vilja kalla sig själv för humlan. Är livet sååå tråkigt att man måste heta humlan.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hon kallar inte ens sig själv det, utan det är vi som kallat henne det sedan vi var små. Hur tråkigt är ditt liv undrar jag? Som pallar störa sig på något sånt. Haha.

Reply
fröken

Haha!!

Min telefon pajade förra veckan och började spela HÖG musik mitt i Östermalmshallen. Självklart var det ingen mindre än signaturmelodin till Karl-Bertil Jonsson som brölade ur mina högtalare.. Jag dog nästan.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha åh, den är jobbig. Jag råkade göra liknande på kontoret, eller det var en FB-video där det var siffror som bläddrades och man skulle försöka klicka på 0. Ett test trodde jag. Men när jag klickade så startades ljudet på videon och det var världens sex-stön…… Hahaha.

Reply
Kristiana

I was teaching one of my colleagues how to send electronic reminders to other people at work. His name is Graham. I sent him a reminder for 12:00 in the afternoon saying “you smell”. A few hours later, at 12:00 in the afternoon ANOTHER Graham, who is a really high up manager, messages me with a screenshot that says “Kristiana wants to remind you that you smell”. DYING.

Reply
S

Min man är typ världens klantigaste och som om det inte räckte så är han halvdöv oxå. Därför gör han ofta bort sig haha :) Anyway, detta var för många år sedan när han höll på med antagningsprov till Polishögskolan. De var ett par antagna, och den som höll i uttagningen bad min man fylla i sina personuppgifter på ett papper för att sedan gå in i rummet bredvid ”och lägga DET på bordet, så kommer vi snart in till dig”. Min man hörde istället ”Gå in i rummet bredvid och lägg DIG på bordet” Hahaha. De blev väldigt förvånade när de en stund senare hittade honom liggandes på bordet. Hahaha. Han trodde typ de skulle göra en läkarundersökning eller nåt. Kan ju tillägga att han inte kom in. ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*