• header

BABY BLUE

Faux fur from H&M // jeans from Gina Tricot // belt and bag from Gucci // t-shirt from Nasty Gal

Och här har ni hela min look idag! Mirre (som sminkade på plåtningen idag) hjälpte mig fota efter att vi hade ätit lunch ihop. Vi fångade kvällsljuset. Klockan två…. Haha. Vinter i Sverige, got to love it! ;-) Kunde inte låta bli att köpa denna fuskpäls i blått också, den känns lite mer användbar än den rosa? Gillar den med men den är så…..rosa haha.

Nu: hitta något att ha på mig ikväll. Funderar på något i sammet!

// And here’s my full look today! Mirre (who did my make up on the photoshoot today) helped me take the photos after we had lunch together. We captured the evening light. At 2 pm…. Haha. Winter in Sweden, got to love it! ;-) I couldn’t say no to this faux fur in blue as well, it feels a bit more usable than the pink one? I like that one too but it’s so….pink haha. 

Now: find something to wear tonight. I’m thinking about something in velvet!

45 Comments

Bella

Out of all the recent make-up looks you had for the shoots, from the secret one, the nelly one, the one form wednesday for gina tricot and the one today i liked this one the best. mirre killed it with this look. it looks soo good, i think!!! Tell her, she did amazing <3 :) What make-up did you prefer out of the recent shoots? I am curious :)) Have a nice friday dinner and a lovely relaxing weekend :-*

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I’ll tell her that! I loved this look too but for me it’s a bit too dark for an everyday look hehe. ;-)

Reply
S

TACK! Såg en tjej utanför en restaurang idag, men bara i typ 2 sekunder för sen hade hon passerat fönstret. Det var sååå störigt för att jag tyckte mig känna igen henne, men jag hade bara 2 sekunder så hann inte placera personen. Vore ju tråkigt om det var en kompis som jag inte hann se. När jag såg bilderna i detta inlägg förstod jag direkt att det ju var du, så nu slipper jag fundera över vem det var jag såg. Ha en bra helg ?

Reply
Lena

Älskar din stil men gul väska passar verkligen inte till den looken. Its feel like you lost it. Kram

Reply
Vendela

Lika snygg som alltid! Du har säkert nämnt det förut men vart är skorna från? Helt sjukt snygga

Reply
Sofie

Kanske är dags att börja tänka igenom dina köp? Shoppinghysterin som råder är fan sjuk, ingen tycks ha en tanke på vilken påverkan detta har på miljön.

Reply
Jet

That coat looks like the cosiest thing in the world. I think it looks great on you because you have such a lovely figure but if I wore it I would look like the cookie monster haha.
2pm sunset…What?! Oh my gosh that is crazy!

http://www.jettravels.co.uk
J.E.T
Xxx

Reply
A

Älskar den kappan på dig! Den är så himla snygg och känns verkligen som en Kenza-jacka! :-)

Ville även säga att jag såg att du har problem med laktos. Rekommenderar verkligen Xylaktas på Apoteket. 1 tablett om dagen och man kan få i sig laktos utan att få den där uppsvullna magen (eller ont i magen för den delen!).

Reply
Ida

​Hej! Kan inte du ge tips på julklappar till nära och kära här i bloggen? Och även knåpa ihop ett inlägg med vad du själv önskar dig? Helst inom den närmaste veckan eftersom det är nu man vill önska sig saker och även börjar titta på saker till andra! Andra julinlägg uppskattas också som t.ex. hur du kommer julpynta din lägenhet, tips på jul/nyårs kläder, dina julplaner, hur den ultimata julen för dig hade sett ut, hur dina tidigare jular varit, måsten när det kommer till juletider, vad du tycker om med julen m.m Låter jultokig haha, men finns det något mysigare??​ kram <3​

Reply
Anna

Hej Kenza! Först och främst måste jag inleda med hur mycket jag tycker om din blogg! Så otroligt härlig att läsa.

Jag har ett önskemål som inte är ett dugg relaterat till inlägget. Kan inte du berätta lite om tiden då du skaffade Armani? Hur gick tankarna kring uppfostran? Du hade som jag förstått det aldrig haft hund innan, så hur gick du tillväga med allt?

Vore jättekul att veta då jag själv går i hundtankar, men aldrig ägt en hund! Känns som att det finns tusen tusen saker att tänka på…

Tacksam för svar! :)

Reply
Karin

Härlig jacka! Hur många gånger använder du dina kläder? De är ju nya hela tiden. Jag är inte missunnsam bara en undran. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*