• header

SURPRISE

I fredags hade Dani samlat ihop ett gäng vänner för att överraska Babak som hade fyllt år! Han hatar att fira sin födelsedag så självklart skulle vi fira honom. ;-) Vi sågs alla i deras nya (och väldigt fina) lägenhet och drack lite bubbel medan vi väntade på att han och Damon skulle komma hem.

// On Friday Dani had gathered a bunch of friends to surprise Babak for his birthday! He hates to celebrate his birthday so of course we had to celebrate it. ;-) We met in their new (and so pretty) apartment and had some champagne while waiting for him and Damon to come home.

Och så åt vi lite gottis!

Det är alltid så spännande när man ska överraska någon haha, man blir typ lite nervös. Vi gömde våra jackor och skor och när vi fick sms om att de var påväg så gömde vi oss alla inne på toaletten. Tanken var att vi skulle hoppa fram och skrika “grattiiiiis” typ men vi alla blev typ för exalterade så när Babak öppnar toadörren för att visa Damon runt i lägenheten så springer vi alla ut och verkligen BRÖLAR? Världens attack typ. Stackarn blev sååå rädd haha..

// And we also had some snacks! 

It’s always so exciting when you’re about to surprise someone haha, you kinda get a bit nervous. We hid our jackets and shoes and when we got a text saying that they were on their way we all hid in the bathroom. The idea was to jump out and yell “surpriiiiiise” but we all got a bit too excited so when Babak opens the bathroom door to show Damon around in the apartment, we all run out and seriously SCREAM? We kinda attacked him. Poor thing got sooo scared haha..

Efter lite drinkar så promenerade vi ner till restaurangen. Dani hade bokat bort på Mr Voon!

// After some drinks we took a walk down to the restaurant. Dani had booked a table at Mr Voon!

Michaela, Babak och jag!

// Michaela, Babak and me!

När man är ett stort gäng och alla älskar att dela på massa smårätter så är det så svårt att välja vilka rätter, så vi lät servitörerna bestämma åt oss och det blev en härlig blandning av veg, fisk/skaldjur och kött.

// When you’re a big group and everyone loves sharing a bunch of small dishes, it’s so hard to choose what dishes, so we let the waiters decide for us and it was a lovely mix of veg, fish and meat.

Sam, Dani och Aleks. Vi upptäckte att vi ALLA satt på oss helsvart? Förutom Daniel som hade en mörkblå skjorta. Färgglada gänget haha..

// Sam, Dani and Aleks. We discovered that EVERYONE was wearing all black? Except for Daniel who had a dark blue shirt. The colorful gang haha..

Jag bar denna (adlink) sammetsklänning från Ivyrevel. Slut i svart men den grålila är också fin!

// I wore this (adlink) velvet dress from Ivyrevel. It’s sold out in black but the grey purple one is also pretty!

Heeela gänget! Efter middagen åkte jag och Aleks hem för Mani var ensam hemma och vi hade glömt ordna med hundvakt.

Lördagskvällen tillbringade vi med barnen (vi spelade tv-spel, åt pizza och tittade på två filmer!) och idag har vi bara slappat och gått en långpromenad i Hagaparken. Så lugn och skön helg, behövde det verkligen!

// The whole gang! After the dinner Aleks and I went home because Mani was home alone.

We spent our Saturday evening with the kids (we played video games, had pizza and watched two movies!) and today we’ve been chillin’ and took a long walk in Hagaparken. Such a nice and calm weekend, I really needed it!

16 Comments

Amber

Those windows look amaaazing! The restaurant looks really nice too! I really want to visit Stockholm soon, you always share such nice places to go to. And then I can have fikaaaa hahaha

Reply
Abra

Var det meningen att alla skulle klä sig helsvart(med undantag för han som har mörkblå skjorta)? hahah sjukt kul!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*