• header

MONDAY & BLACK WEEK

A look from my Ivyrevel photoshoot last week!

Hej hjärtan! Måndag idag och vad som förut var “Black Friday” har nu blivit “Black Week” haha. Det märks! Här på Ivyrevel är det full fart (vi har nya erbjudanden varje dag den här veckan – OBS reklam!) och samma sak med mina samarbeten med andra företag. Det är under denna vecka och strax innan jul som det är som mest samarbeten (har dock tackat nej till mycket och väljer bara att jobba med företag som jag har en långvarig relation med) så jag har en hel del att göra. Som tur är så känner jag mig rätt utvilad efter helgen så jag är redo!

Förutom jobb denna vecka så ska jag försöka träna lite för det har jag inte inte orkat på sistone och jag märker hur mycket tröttare jag är när jag inte tränar. Imorgonkväll har jag en middag inbokad med Shiva och Daniel och i helgen kanske jag hänger med ut på födelsedagsfirande. Så ser veckan ut än så länge!

// Hello babes! Monday today and what used to be “Black Friday” is now “Black Week” haha. I sure can tell! Here at Ivyrevel we have a lot going on (we have new offers every day this week – *AD*) and the same with my collaborations with other companies.  This week and before Christmas is the time I have the most collaborations (I’ve said no to many offers though and I choose to only work with companies I have a long-term relationship with) so I have a lot to do. Luckily I feel pretty relaxed after the weekend so I’m ready!

Except for work this week I’ll also try to work out a bit because I haven’t done that lately and I’ve noticed that I feel more tired when I don’t work out. Tomorrow night I have a dinner planned with Shiva and Daniel and this weekend I might go out for a birthday celebration. So that’s my week so far!

21 Comments

Yara Silvestre

Hello!! I understand you choose the brands you work for a long time because everything always worked well, but also would be nice for us readers to see new stuff, new collaborations with different brands… It has been some years following you and I feel that you’re not innovating much, new ideas, new projects.. i know you were busy with the wedding but maybe from now on :)
xx

Reply
Maria

You are kind of “conservative” person? If I were a blogger/model, I would like to try different styles/jobs/etc, it’s like an experiment :D

Reply
Veronika

Hej! Undrar bara varför man i bloggvärden och på instagram måste göra det klart för andra när det är reklam?
Kram!

Reply
Fanny

Nej, vilken konsumtionshets! Inte nog med att Black friday är menat att konsumera allt som finns utan nu är det meningen att man ska konsumera ännu mer, i en hel vecka. I 2017? När världen ser ut som den gör? Skäms!

Reply
Jet

Love the outfit. Yep, I feel the same if I don’t work out but I do a lot of aerial classes (hoop,silks etc.) which are very hard so I find afterwards I’m still tired but in a slightly different way haha,

http://www.jettravels.co.uk
J.E.T
X

Reply
Tova

Det är verkligen helt sjuk att det gått från en/två dagar till en hel vecka! Perfekt att handla på sig… xD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*