• header

HAPPIEST WITH YOU

Photos by Fabian Wester

Några porträtt från bröllopet jag inte visat er! Här hade vi varit gifta i en halvtimme och var lyckligare än någonsin. Min vackra man och jag. Har ni någonsin älskat någon så mycket att det skrämmer er? Jag är livrädd för den dagen då jag förlorar honom. Den dagen vi är gamla och grå och någon av oss går bort. Eller om någonting händer och vi förlorar varandra tidigare än så. Jag tror inte att allt bara tar slut den dagen vi dör, men vad händer om vi inte hittar varandra där efter?

Sånt här ligger jag och tänker på om kvällarna när jag inte kan sova. Jag tänker på hur fort åren går, hur mycket jag älskar mannen som ligger bredvid och har slingrat sina ben runt mina och hur jag vill att detta aldrig ska ta slut. Men jag vet ju att det kommer göra det en dag och det enda man kan göra är att vara lycklig så länge man kan och låta livet ha sin gång. Älska varandra som att varje dag är den sista och inte ödsla tid och energi på saker som i slutändan inte spelar någon roll ändå. För det finns absolut ingenting i världen som är viktigare än kärlek.

Haha oj, vad djupt det blev nu. Skulle ba posta dessa bilder men fick väl lite feeling, känner alltid så mycket bara jag tänker på honom. Tänk att det i februari gått 9 år sedan vi träffades. Under 1/3 av mitt liv har jag älskat och blivit älskad på ett sätt jag inte trodde var möjligt och jag är så jäkla tacksam för det.

// Some portraits from the wedding that I haven’t showed you! At this moment we had been married for half an hour and were happier than ever. My beautiful husband and I. Have you ever loved someone so much that it scares you? I’m terrified of the day when I will lose him. The day when we are old and grey and one of us passes away. Or if anything happens and if we lose each other earlier than that. I don’t believe everything just ends the day we die, but what will happen if we can’t find each other after that? 

This is something I think about at night when I can’t fall asleep. I think about how fast the year goes by, how much I love the man that lies next to me and has twisted his legs around mine and how much I never want this to end. But I know it will one day and the only thing you can do is to be happy as long as you can and allow life to happen. Love each other as if every day is the last one, and don’t waist time and energy on stuff that doesn’t even matter in the end. Because there’s absolutely nothing in the world that is more important than love.

Haha wow, it got very serious now. I was just going to post these photos but I guess I got carried away, I always get so emotional by thinking of him. In February it’s been 9 years since we meet. During 1/3 of my life I’ve loved and been loved in a way that I didn’t thought was possible and I’m so damn grateful for that.

88 Comments

Lina

this post made me cry haha. I am so so so happy for you two and I hope that some day I will find something similar! I never lose hope hehe
I wish you guys a life full of happiness and health <3

Reply
Carola

OMG Kenza this post got me in tears!!! I feel the exact same way than you. I’m going through difficult times right now, and I’ve been so emotional and I spend my days (and nights) thinking how nothing last forever in this life and trying to find and understand the meaning of life. One thing is for sure : the only thing that keeps me alive right now is the love of my family, friends and my boyfriend. They are the only thing that matters. Kisses!!!

Reply
noor

I totally get you. Now I just focus on things that matter: fitness, friend, family and school, and skincare lol. I just don’t focus on stupid things like homework in group (dont know the exact word) and what people think of me. What also scarse me is what will be after life. Lately I think about that a lot. I am just thinking that I will be lying under the ground for million years so I stop waisting energy on useless things…

Reply
Tshego B

Is it weird that I want to say I love you both very much even though we haven’t met. Favourite couple ever…Haha ok anyway I just wanted to share about how I also loved someone very much a long time ago, and I kept thinking about what would happen if it ended suddenly and one day soon after he passed on. At first I thought I would die from the pain of losing him, but the love I had felt those few months we had ben together has sustained me to this day. I still believe in love and I also think its the most important thing in the world. So don’t worry yourself with sad thoughts, just continue to lean into your love and be happy. Woah, so serious hey??? I love your blog, byeeeee :)

Reply
Sanna

Vilken härlig och vacker text! Ni är lyckligt lottade som hittat varandra :) Kan du inte någongång skriva om söta saker Aleks brukar göra? Om han kanske överasskat dig med något du kommer ihåg extra mycket? Eller bara vanliga saker i vardagen. Det skulle vara mysig läsning :) Ni är jätte fina ihop.

Reply
Emilia

Jag vet exakt vad du pratar om :) och jag tror att den kärleken mellan två människor är unik. Jag och min sambo har aldrig bråkat, har nog samma värderingar i livet och hur man själv är som person. Det finns inte tid att irritera sig på småsaker som jag vet och ser att det händer hos andra relationer. Det viktigaste är ärligheten mot varandra, att man lyfter upp varandra och vill bara att den andre ska vara lycklig. Min lycka är min sambos lycka :) och han säger detsamma. Vi vill alltid varandra väl!

Allt gott Kenza!

Kram

Reply
Cajsa

Men jo du har visat dem här porträtten tidigare., hade räckt med ett foto till den här♡texten.
Börjar bli löjligt det här och du uppdaterar skitdåligt så lägg ner när du ändå inte levererar eller lås bloggen så du och din familj bara kan se! Jag tycker du är en så bra proffsig/mogen bloggare♡, men det är “så tråkigt” med dina dagens outfit bilder bara så du kan ju lika gärna ha en hemsida bara för mode outfits då :-/

Reply
Maria S

Vet precis hur den känslan känns. Jag kan börja gråta när jag tänker på att jag o min kille inte kommer att vara tillsammans förevigt, att en dag kommer en gå bort före den andra. Jag fasar för den dagen, eller att något skulle hända honom. Vi har bara varit tillsammans i 1,5 år o jag trodde aldrig att man kunde känna så här stark kärlek för någon. Håller med dig om att kärlek e det viktigaste som finns

Reply
T

Hej jag vet inte om flera av dina läsare har detta problem, men på min mobil uppdateras inga inlägg med bilder. Även om jag updaterar sidan eller låter den vara en stund så kan man inte se några bilder… Varit så i flera dagar har inga problem med att se bilder på andra bloggar. Kanske fler som har detta problem?

Reply
Amanda

Japp samma här, tar väldigt lång tid att ladda bilder men brukar kunna se de efter ett tag.

Reply
Evelina

Kärlek är det vackraste vi har och det gäller verkligen att ta tillvara på tiden man har med dem man älskar!

Ni är så otroligt fina tillsammans, det strålar om er! ❤️❤️❤️

Reply
Erica

Wow, this hit a nerve. I was literally just checking your blog because I couldn’t sleep from having those exact thoughts…

I get quite upset though, I think the way you approach those thoughts with optimism is a much healthier way that mine (crying and distracting myself with the internet, haha)

Reply
Julia

Happy to read this and glad you realise that every moment counts! You have the bubbliest face in these pictures out of all the wedding pics I think hehe. So cute!❤️

Reply
V.

I’m crying ♥ I hope I’ll find some man like you and I’ll feel the same. I feel alone these days and it always hurt me a little bit, when I read something like that because I want this love too. Maybe I don’t deserve it, who knows. I wish you the best! You’re great together!

Reply
Hana

<3 much love for you guys!!!
I'm also getting married in 2018 and I already get emotional when I read texts like these <3
I hope you guys will enjoy each other's love for as looooong as possible, and also in the hereafter <3

Reply
Maria

Så himla vackert skrivet. Jag kan verkligen känna igen mig i känslan du beskriver. Jag känner detsamma för min kille och planen är att vi ska gifta oss till sommaren. Dock står min familjs religiösa tro i vägen för vår lycka, vilket så klart påverkar oss mycket. Men inget är ju bättre än kärleken precis som du skriver, och när känslan är så djup och bandet så starkt så blir man så sårbar för vad som händer den dagen han inte finns.

Reply
Maria

Ligger ofta och tänker samma tankar som dig. Eller att jag en dag kommer dö ifrån vårt barn. Sen kan jag ligga och gråta mig till sömns för att jag hittar på massa olika historier i hjärnan. Typ hur vi säger hej då på dödsbädden osv. Nästan varje dag tänker jag på att han kan bli sjuk eller dö. Måste lära mig att njuta av nuet och att alla faktiskt är fullt friska..

Reply
Simona

Jag är likadan.. nästan varje kväll börjar jag tänka på såna grejer.
Börjar tänka att det är något fel på mig som börjar tänka på sånt haha.
Men sant som du säger! Man lever bara en gång och då ska man njuta och ha kul!! ?

Reply
Hanna

Älskar såna här inlägg, känns mer jordnära och genuint. Du och Aleks är bara för gulliga!

Reply
Joanna

Så himla fint inlägg!
Jag har aldrig älskat eller blivit älskad på det sättet du beskriver. Men jag ser fram emot den dagen det händer.

Reply
Petra

Oj, äntligen fick jag gråta! Min son var med om en ganska allvarlig crossolycka förra söndagen och vi har mått rätt dåligt sen dess, jag psykiskt och han fysiskt. Och för att inte skrämma honom på akuten ville jag inte gråta utan verka stark och så har det fortsatt. Har känt att jag behöver gråta, men inte hittat orsak pga allt annat som måste tas om hand. Så nu blev jag så glad när det kom känslosamma, vackra bilder som fick mej att släppa ut allt… All lycka och önskar er ett fanstastikt liv!!

Reply
Mimmi - flygvärdinna

Åh blev nästan tårögd där i slutet. Jag tänker likadant och det är skrämmande & fascinerande på samma gång. Tänk att man hade turen att hitta sin soulmate i detta liv ❤️?. Fina bilder på er oxå som vanligt :)

Reply
Sanna

Alltså herregud, här sitter jag på jobbtoan och bölar av hur fina ni är haha!! Jag tycker ni är så fantastiska som efter så många år aldrig slutar hylla varandra eller börjar ta varandra för givna. Jag läser din blogg ganska regelbundet och alla små meningar om hur du inte ska lämna hans famn på hela fredagkvällen eller hur du somnar bredvid honom en sen natt framför en dokumentär… det tyder på en så genuin kärlek tycker jag! All lycka åt er ♥️

Reply
Emelie

Gud alltså , jag började gråta. Önskar er verkligen oändlig lycka, ni verkar vara underbara människor.

Reply
Calle

Bild nr 4 uppifrån är en av de bästa bilderna på dig någonsin! Lycka har fått ett nytt (och vackert) ansikte liksom… :)

Reply
noor

Beautifully written. I have that feeling for my best guy friend. And I will never get over or lose that feeling…

Reply
Nathalie

Ni är så vackra och jag är så glad för er skull ❤️ Jag hoppas att jag någon gång springer på den där stora kärleken, jag tror dock inte att det kommer hända ?

Reply
Maria Broström

Så fint och så sant. Det märktes verkligen under er bröllopshelg hur ni är så otroligt kära i varandra fortfarande, trots så många år tillsammans. Det är så jävla fint. Ni är verkligen menade för varandra.

Reply
Albertina

Those words really touched my heart! Never forget to care and love each other…
Life’s to short!
Big hug
Albertina

Reply
M

Älskar att det derbyt att vara ett hjärta i muren precis ovanför ditt huvud i två av bilderna.
Jag har alltid gillat naturens små ”tecken” och påminnelser om att kärleken finns överallt omkring oss.
Känner igen mig i rädslan av att förlora det som känns så rätt att man skulle gå under om det någongång tog slut… mitt bästa tips är att borra in sig i tryggheten och njuta av stunden.

Reply
Jessica

Kenza, jag kan inte se någon av dina bilder på bloggen!!? Det har varit så nu i ungefär 5 dagar, det är dyker bara upp reklamannonser och text men inga bilder.. Så surt!

Är det bara jag som inte ser dina bilder??

Reply
Vanessa

Herregud hur många bilder tog ni??? Bröllopet var för typ 6 månader sen men det känns ändå som det kommer upp nya bilder varje vecka?? Era barnbarn kommer ha ett rejält fotoalbum att behöva plöja igenom haha.

Reply
Selma

Det är stort att få träffa och förhoppningsvis spendera sitt resterande liv med sin själsfrände,
kärlek är precis som du säger det mest betydande och förtrollande här i livet.
Tack för att du delar med dig av något så personligt och fint.
Se till att bevara den kärleken och ta hand om varandra så som ni gör.

Reply
Jacqueline

Så fint <3 tack för att ni är en sån inspiration och visar att sann kärlek existerar. Ni förtjänar allt det bästa och jag hoppas ni lever ett långt liv fyllt utav lycka, kärlek, värme, trygghet och glädje <3 kramar!

Reply
Mimmi

Kenza, du är så jävla vacker när du ler och gud ni är så fina ihop #Goals

Reply
Anne-Laure

I know exactly what you mean, when I’m not with him I get these moments where I’m like ‘what if he doesn’t return home?’, ‘what if something has happend to him?’, and I’m making myself nervous and sad.. But then I realize that I’m thinking these things because he is the ONE and I couldn’t handle losing him because he means everything to me and then that makes me so extremely happy and thankful to have found my person that can always makes me feel like the happiest girl alive! I know not everyone has that or will have that and therefor we have to think about now and not about what happens afterwards :)

Reply
M

It’s incredible how I feel exactly the same way about my husband – we’ve been together for 9 years and got married a couple of months ago. Your post made me cry..at work hah! Also the thoughts about losing your love..I was just crying about it the other night! Even if EVERYTHING else goes wrong he is the only thing that I never think negatively / feel bad about, he makes me smile and loves me like no one ever before. I also had a little..different childhood, and if one thing in my life went right, it’s him, and I’m grateful for that every.single.day. So high five to all of us who have found true LOVE :)

Reply
Marlene

Ni är så fina! Dock är dessa bilder lite utjatade…vill gärna se nåt annat på bloggen! Puss och kram skumbanan!

Reply
Elena

Gud vad fint skrivet Kenza. Blev nästan lite tårögd för känner exakt samma sak. Hur lycklig man än är i ett förhållande och fortfarande efter flera år tillsammans har den där nykära känslan så kan man inte låta bli att tänka sånna hemska tankar. Plågar ibland mig själv och tänker: shit, tänk så dör min pojkvän i en bilolycka precis NU eller om tio minuter? Och jag har inte hunnit säga idag hur mycket jag älskar honom?
Usch det är så skadligt att tänka så, men man kan ju inte låta bli…
Tack i allafall för världens bästa blogg <3

Reply
Ella

That post really touched me! I have the exact same thoughts and fears as you described them! Just can’t imagine that this will end one day! But as you said enjoying every moment is the best and only way! Take care and I wish you two many many more years of happiness and love!

Kind Regards
Ella

Reply
Sara

Vilka otroligt fina bilder! Tycker det är så himla fint och viktigt att du delar med dig av det “djupa” du tänker på. Finns så himla mycket igenkänningsfaktor i det du skriver. Ha en fortsatt bra dag!!

Reply
doraa

dont you ever think again about death and loosing him! dont provoke any bad energy or bad luck. just happiness ,joy and love. dont hurt yourself with those thoughts,you deserve all the love you get and you will never be without him in your heart. on earth,in sky,whatever you believe is after death.. you will be with him always. wish you all the best,lots of love

Reply
Emma

Hi Kenza!

I have same thoughts about my boyfriend. It is very scary to even think about losing him :( But you’re right. We can’t live like that, being scared all the time. We must be happy and love with all our hearts when they still are here with us<3
Hope all the best to you two!!

-Emma

Reply
Elle

Så fina tsm!! En fråga är det stor längdskillnad på dig och aleks? :) hur långa är ni ca.
Kram och all lycka till er <3

Reply
Aninym

Du ser helt fantastisk ut! Hur mycket väger du? Och hur tänker du kring kost och träning i din vardag?

Reply
Nadia

Älskar när du blir lite djup och skriver om dina tankar!
Livet går fruktansvärt fort och att förlora någon som betyder mycket är det värsta. Igår fick jag och min familj säga hejdå till vår gamla hund och gamla katt som snart skulle bli 17 år gamla… De hade blivit allt för sjuka och vi var tvungna att ta med dem till veterinären för att få dem somna in. Värsta jag varit med om och vet inte hur dessa hemska scenarion ska försvinna ur mitt huvud :'( Men de fick gå vidare till andra sidan tillsammans och vi begravde dem fint tillsammans i vår skog <3 känns helt sjukt att dessa liv inte är med oss längre, hunden hade vi sedan han var valp och vi fick honom när jag precis hade fyllt 7 år! Idag är jag 23. Så ta vara på Mani, din man och som du säger; njut av tiden (även fast det är lättare sagt än gjort) <3 Kram.

Reply
Freja

Gud jag började gråta!!! Så fint skrivet, och det är verkligen sant.. Jag lägger ofta energi på småsaker, när man egentligen borde fokusera på allt det positiva i livet istället! Och att man lever nu!
Du är sån inspiration Kenza <3 kraaaaam

Reply
s

Så fint skrivet. Tror alla har den rädslan när man älskar någon… Träffade min stora kärlek ganska sent i livet, vi var båda 45, nu har vi haft 15 fina år tillsammans och hoppas det blir minst lika många till. Men tanken finns där ibland som en stor klump i magen – det kanske inte alls blir så!?

Reply
A

Så fint skrivet ❤️❤️ Det är väl det alla människor drömmer om, att älska och bli älskad på det sättet du beskriver. Kan du inte berätta om de första gångerna ni träffades? Hur de första dejterna kändes? Visste ni med en gång att det var Ni?

Reply
Monika

Another pretty photos from your wedding day. :)

Beautiful words. I almost cried… But don’t worry about future and don’t think about it. I know it’s hard but we should worry less and think about that what is now. Be grateful and happy now. I hope I’ll fall in love and I’ll be loved. Just like you both.

Reply
Elisabeth L

Such a beautiful post! You made me realise that we shouldn’t use time on fighting about unnecessary things, and to love wisely :) thank you so much! You two look incredible <3

Reply
Jet

This is so sweet. I know exactly what you mean because I have the same thoughts too but it’s also exciting because there is (hopefully) so long left together. Plus people say the price of love is grief for when this type of thing happens and it does seem worth it.

Beautiful wedding photos,

http://www.jettravels.co.uk
J.E.T
X

Reply
Elsa

Gud jag kan också ha de där tankarna om nätterna. Livrädd att min familj ska försvinna och just det att det är ett faktum att det kommer ske. Det är hemskt men som du säger kan man inte fokusera på det utan på det man har idag, för det är underbart <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*