• header

MY BLACK WEEKEND FAVS

– In collaboration with Gina Tricot –

Ellie blazer HERE

Florentine dress HERE

Alyssa blouse HERE

Äntligen är BLACK WEEKEND här! Bästa helgen för oss shopaholics haha! Vet ni redan nu vad ni ska leta lite extra efter denna helg? Förutom en ny tv så tänkte jag passa på och leta efter nyårsblåsan och som vanligt tar jag en titt hos Gina Tricot.

Gina Tricot har 30% på utvalda favoriter nu fredag till söndag både online och i butik, och här ovan ser ni mina personliga favoriter från erbjudandet! En clean och snygg blazer (tycker det är så snyggt med skinnbyxor), en sammetsklänning och en randig blus som finns i flera olika färger.

Ni som är medlemmar har förtur till rean redan NU, och om ni inte är medlem kan ni bli det HÄR. Happy shopping babes!

// The BLACK WEEKEND is finally here! The best weekend for us shopaholics haha! Do you know what to look for this weekend? Except for a new tv I’m also gonna look for my New Year’s dress and as usual I will take a look at Gina Tricot

This weekend from Friday to Sunday they have 30% off on selected favorites both online and in store, and here are my personal favorites from the sale! A clean and stylish blazer (I think it’s so nice to wear one with leather pants), a velvet dress and a striped blouse that they have in different colors. 

Those of you who are members get access to the sale today already, and if you’re not a member you can become one HERE. Happy shopping babes!

10 Comments

noor

At first I thought Gina Tricot is very expensive but when I saw the clothings at Zalando, I have changed my mind! I think I am going to buy a jeans of them, since you love them so much. The only pants that fit me are the pants from Zara.

Reply
Amanda

Så himla vacker är du kvinna!!

I min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och mycket mer!

Reply
Rebecca

Alltså vad fan (ursäkta), den där blusen! Har sett både dig och Egoina bära den, och nu får jag nog! ;-) Jag älskar den och vill så gärna köpa den, men den är för stor och trillar bara ner. Allra helst eftersom den bara har ”en” axel. Ville bara gnälla av mig, och jag som vanligtvis tycker att jag har stora axlar i proportion till resten av mig. Du är jättefin i den i alla fall, bär den med stolthet för mig som inte kan ha den! :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*