• header

FOR ALL THE REVELISTAS

– In collaboration with Ivyrevel –

OUR HUGE BLACK FRIDAY SALE IS ON!

35% off EVERYTHING at ivyrevel.com with my code BF35

SHAJLA DRESS // COQUETTE CAP // RACY SHOES

COOKIE FAUX FUR //  NARCISA JACKET // RACY SHOES // MAGNESIA DRESS

LAGUNA DRESS // EARRINGS AND BOOTS COMING SOON

TABARA SKIRT // AROUSE JACKET // RACY SHOES // TWEET TOP 

NARCISA JACKET // TANTALIZE PANTS // EARRINGS COMING SOON

RACY SHOES // UNIQUE BELT // WINK DRESS

SHOP ALL MY LOOKS HERE! ♥

Äntligen är den bästa dagen för alla revelistas här! Vi har 30% rabatt på ALLT (!) på hela siten idag, meeeen med min kod får ni hela 35% rabatt!! Använd bara koden BF35 när ni lägger er order. Och förutom det så har vi även nya erbjudanden varje timme som går att kombinera med koden, så håll koll på vår insta story (@ivyrevel) för att ta del av våra extraerbjudanden! :-)

Ovan har ni några av mina favoritplagg som finns ute just nu, men vi har SÅ mycket mer. Allt från partyklänningar och fuskpälsar/kappor till skor och smycken, och nu till riktigt bra priser. Så hoppas ni hittar något ni gillar! HAPPY BLACK FRIDAY!

// The best day for all the revelistas is finally here! We have 30% off EVERYTHING (!) on our site today, buuuuut with my code you get 35% off!! Just use the code BF35 when you place your order. And except for that we also have new offers every hour that you can combine with the code, so keep your eyes on our insta story (@ivyrevel) to catch our extra offers! :-)

Here you have some of my favorite pieces that are out now, but we have SO much more. Everything from party dresses and fake furs/coats to shoes and jewelry, and now with a really nice price tag. So I hope you find something you like! HAPPY BLACK FRIDAY!

– This post is in collaboration with Ivyrevel

26 Comments

Joanna

Wohoo! Tänk att du (ni) nu har ditt eget klädmärke och allt. Som du måste ha kämpat. Bra jobbat! Glöm inte att fira det ibland <3

Reply
Dixi Wonderland

Helvete va snygg du var på dessa bilderna! Du är alltid snygg men dessa var över de vanliga :D Kul att man kan kombinera rabattkoden med de kommande kampanjerna. Jag HATAR när hemsidor inte låter en kombinera!

Reply
Frida

Men alltså, nu är det så mycket reklam på sidan att man knappt kan klicka sig in, jösses!!

Reply
Amber

Yaaassssss I love the extra hourly deals! Most websites (in my country at least) only have a 20% discount in total which is like.. not Black Friday worthy haha.

Reply
Jos

Asså, ovanstående bilder på dig, wow. Måste säga att de är bland de bästa jag sett.. Du känns jävligt avslappnad och med attityd. Coolt!

Reply
A

Jag gillar verkligen din blogg, men känns som att du bara bloggat om ditt märke och bröllopet de senaste månaderna. Hade varit kul att se lite nya inlägg!

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Tycker verkligen om din blogg och dig, men det är bara reklam nu på bloggen… och insta. Fattar att det är en del av jobbet, men det är lite för mycket, vilket gör att det inte blir lika kul att kika in här när syftet blir spons ist!

Allt gott!

Reply
Elin

Såå fina plagg, var tvungen och klicka hem den röda klänningen då den är ju drömmen och passar perfekt till nyår. Kram.

Reply
Eli.

Alltså, fick idag hem en #revelista påse och jävlar vilka fina kläder! Fin passform och känns som de håller hög kvalitet. Beställde även hem tre omgångar från andra märken men nästan allt får åka hem pga är inte alls samma upplevelse som på bild. Tvärtom med era plagg, beställde bland annat Wink dressen i svart och det är det mest smickrade och skööönaste jag haft på mig på länge. Big thumbs up! Nu vet jag varifrån jag ska köpa kläder framöver.

Reply
Sofie

När kommer laguna dress tillbaka?? Och när är over knee skorna ute :) nyårs letande för fullt

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*