• header

DAY AND NIGHT WITH DW

– In paid collaboration with Daniel Wellington –

Get my Classic Sheffield watch here!

Get my Classic Petite Ashfield watch here!

Eftersom att jag tycker att Daniel Wellingtons klockor passar lika bra till vardags som till fest så kommer här ännu ett “day and night”-inlägg! Jag valde att köra Classic Sheffield med läderband för min vardagliga look med skinnbyxor och stickad tröja, och sedan Classic Petite Ashfield med meshband för min lite festligare look med vida byxor och fuskpäls. Det är det bästa med dessa klockor, att man bara kan byta band på klockan (så länge det är samma storlek på urtavlan!)

Med koden KENZAS får ni som vanligt 15% rabattdanielwellington.com och just nu har de även en Black Friday-kampanj där alla som köper valfri klocka får 1 extra klockarmband på köpet. Koden, som är giltig fram till 20e december, går att kombinera med BF-erbjudandet. :-)

// Since I think Daniel Wellington’s watches goes just as well for work as for party, I made another “day and night” post! I chose to wear the Classic Sheffield watch with leather strap for my everyday look with leather pants and a knitted sweater, and then the Classic Petite Ashfield watch with mesh band for my party look with flared pands and a faux fur. That’s the best thing about these watches, that you can just change the strap on the watch (as long as it’s the same size!)

With the code KENZAS you’ll get 15% off on danielwellington.com and right now they also have a Black Friday campaign where you get a free extra wrist band when you buy a watch. The code, which is valid until Dec 20th, can be combined with the BF offer. :-)

– In collaboration with Daniel Wellington

24 Comments

Pernilla

Hej! Vart ifrån är den gråa tröjan med volang som du har på första bilden? Kram <3

Reply
Amanda

Haha du har råkat skriva “blabla” istället för klockmodellen! Antar att du brukar göra så först för att sen skriva in rätt ;P

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha ja.. Brukar göra så när jag inväntar godkännande och länkar från kunden och denna gång glömde jag ändra det just där. Fan!! :P

Reply
Amanda

Även solen har sina fläckar, hehe! Din blogg är grym btw, lätt den bästa jag följer! Innehållet är så bra. Du skulle rocka podcastvärlden också!

Reply
Sabrina

Så måste det ju vara! Jag reagerade också på det men trodde att företaget hade skickat inlägget till henne där hon själv skulle fylla i vilken modell hon hade använt i bilderna haha! Tänkte inte att det var tvärtom haha

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hehe, SJÄLVKLART har jag skrivit texten själv. La till klockornas namn under bilderna innan jag publicerade (utkast förbereds och skickas till kund några dagar innan publicering), men missade att ändra i texten. Var väl lite stressad antar jag. Det sved riktigt hårt för en perfektionist som jag haha. :-(

Reply
Dixi Wonderland

Hur ska du kunna hinna med en podd om du inte kan ändra orden blabla i ditt inlägg? Naturligtvis kan alla göra misstag vilket man förstår men när du skriver att du har mycket att göra, har inte uppdaterat din youtube kanal på 1 månad och sen går ut och skriver att du funderar på att starta en podd då undrar jag hur du tänker? Jag blir faktiskt orolig för ditt mående då det känns som att du tar på dig för mycket arbete :/ Det hade varit jätte roligt med en podd men som lyssnare så vill man ha uppdatering varje vecka och jag tror att en podd tar med tid än vad man tror. Menar inget illa men var rädd om dig! :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jättefint att du bryr dig! Jag vet att jag är duktig på att ta på mig för mycket arbete, men att ses och podda en timme i veckan (och låta någon annan klippa) tror jag inte påverkar mig så mycket. Ser det snarare som en rolig och avslappnande grej, en paus i vardagen! :-)

Reply
Monika

First outfit is so beautiful! :) From the second one I like faux fur, jewellery and heels. You look fantastic as always! Photos are perfect.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*