• header

FRIDAY LUNCH AND WEEKEND PLANS

Lunch at Miss Clara 

Som jag alltid börjar mina fredagsinlägg: äntligen fredag!! Haha. Har jobbat med bästa Stella idag. Jag var lite omotiverad och seg först när vi började plåta men Stella är alltid så glad och peppad vilket smittar av sig. <3 När vi var klara satte vi oss ner på Miss Clara och åt lunch och sedan drog jag till kontoret där jag sitter nu och röjer undan jobb inför helgen.

Så hur ser mina helgplaner ut? Ikväll är vi ett gäng som ska över till Mika för att fira hennes födelsedag. Hon ville ha ett lugnt firande i år så vi ska bara käka mat och umgås. Imorgon ska vi kolla på ett landställe (vi ger inte upp!! Vi SKA hitta något innan sommaren!) och sedan ska vi börja kötta alla Harry Potter-filmer med barnen. Ja jag ska tvinga dem att gilla HP haha. Sist men inte minst så blir det julbak på söndag, följt av middag med mamma. Mysig helg!

// Like I always start my Friday posts: finally Friday!! Haha. I’ve been working with the best Stella today. I was a bit unmotivated and tired at first when we started shooting but Stella is always so happy and excited and it makes me happy too. <3 When we were done we had lunch at Miss Clara and then I went to the office. Here I am now, finishing some work done before the weekend.

So what are my plans for the weekend? Tonight we’re going over to Mika to celebrate her birthday. She wanted a calm celebration this year so we’re just gonna eat food and hang out. Tomorrow we’re gonna check out a summer house (we won’t give up!! We WILL find something before summer!) and then we’re gonna start watching all the Harry Potter movies with the kids. Yes I’m gonna force them to like HP haha. Last but not least, we’re gonna do some Christmas baking on Sunday and then dinner with my mom. Such a cozy weekend!

30 Comments

Dixi Wonderland

Vilken mysig helg du har framför :D Kan du inte fota “Min dag i bilder” för det hade varit roligt att se :) Själv funderar jag på att köpa ett vinterhus för jag är så trött på att ha vinter utan snö :( Vill inget annat än att det ska vara vitt ute.

Reply
S

Du ser glad ut igen :D Haha det där med att tvinga dem att gilla HP… Så jävla hög igenkänningsfaktor! Gav just min brorsdotter första boken (illustrerad) i present, och sa till en kompis lite skämtsamt “det är tur att det kommer ett till brorsbarn snart ifall jag behöver säga upp mig som faster åt den första” (ifall hon inte gillar den, haha). Ha en bra helg, KRAM!

Reply
Sara

Haha är helt med dig på att man fan ska indoktrinera barn att gilla harry potter. Men hallå BÖCKERNA!!!!! Filmerna är ju som en liten fis jämfört med böckernas guld. Känner att man måste läsa böckerna först om man ska förstå storheten. Minns när jag var typ 9 år och min syster var 5 och jag satt varje kväll och läste högt ur böckerna för henne haha. Det ska börjas tidigt!

Reply
ellie

Sounds like that you are going to have a lovely weekend. I am at work. Not so lovely! :DD

Hope that you will find the summer house of your dreams. :) I do not know anything better than spending my free time at our summer house. <33

Reply
Sofia

För att bli riktiga HP fans måste de ju läsa böckerna. Filmerna berättar ju inte allt och ger ju inte alls samma utbyte om man inte läst böckerna först.

Reply
ISA

Men så mysiga helgplaner! Kul att leta lantställe också, vore en dröm att ha det + lgh i stan :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*