• header

MONDAY & WORKOUT

“Wearing workout clothes all day so that I don’t skip working out tonight” kind of day ;P

Hej hjärtan! Hoppas er måndag varit bra än så länge. Jag har jobbat, haft möten och nu ska jag lämna kontoret för att träna ett barre-pass med Kickan. Stället där vi kör (BeCore) ligger mellan kontoret och där jag bor så det är ju rätt smidigt att bara stanna till där påväg hem från jobbet. Ändå gör jag det så sällan haha.. Måste skärpa mig. Iallafall, det händer inte så ofta men idag ser jag faktiskt fram emot att träna! Nu jäklar ska det bränna till ordentligt i ben och rumpa. Barre är sån sjukt bra träning för just de musklerna, får alltid sån mjölksyra att benen bara darrar. Lär väl inte kunna gå imorgon men det är skönt. ;-)

Senare ikväll tänkte jag och Aleks unna oss hämtmat och fortsätta titta på Snowfall. Ääääännu en ny serie vi börjat kolla på, herregud vad vi plöjer serier haha. Kanske dags för mig att skriva ner mina top 5 eller 10 igen?

// Hey sweethearts! I hope your Monday has been good so far. I’ve been working, been to meetings and now I’m gonna leave the office and go do a Barre workout with Kickan. That gym is between the office and where I live so it’s very easy to just stop by on my way home from work. But still I rarely do it haha… I have to get better at that. Anyway, it doesn’t happen so often but today I’m actually looking forward to working out! Time to make my ass and legs burn. Barre is such a good workout for those muscles, it always makes my legs shake. I probably won’t be able to walk tomorrow but that’s nice. ;-)

Later tonight Aleks and I are gonna treat ourselves with take-out and continue watch Snowfall. Another new series that we’ve started watching, damn we watch series after series so fast haha. Maybe it’s time for me to write down my top 5 or 10 again?

43 Comments

Linda

Gillar din blogg men SNÄLLA SNÄLLA sluta skriva ”haha” efter varje mening! Det är oerhört distraherande/störigt för ögonen i en text. Please ??

Reply
Jessika

Hon skriver inte ”haha” efter varje mening? På hela detta inlägget kunde jag se att det var enbart TVÅ meningar? Herregud att det kan vara ”oerhört distraherande/störigt för ögonen i en text”.

Reply
Katya

Yes! That would be great to know yuor 5 or 10 favourite series, couse I’m also a fan of series and I’m always in search for any captivating ones )

Reply
Bella

Ugh at least you make it to the gym. I cant find any motivation recently. Go straight home after work, its just too cold outside so all i wanna do is getting home and hiding under a blanket :D
I also finished watching snowfall just recently. some pretty brutal scenes in it but i love such drug series/movies. Yes to the top 10 list. Tips about series/movies are always welcome <3

Reply
Sanna

Från en serie nörd till en annan så skulle jag gäääärna höra dina top 10! ?

Reply
Ioanna K.

haha I follow your tip for wearing workout clothes all day and sometimes it works but sometimes I just have to accept that no matter what I wear, I will avoid it anyway. the exam period is close, so yes we need your top series hahaa, kisses

Reply
Lina

Amen ja tack till serietips! Såg sista avsnittet på s 2 av Stranger things igår o insåg sen att s 3 inte släpps förrän 2019. ? Wtf… O min man gick snabbt över till the dark side (tv-spel) så behöver lura tillbaka honom med en grym serie, gärna med många säsonger. ??

Reply
Lotta

Jaaaa snälla ge tips på bra serier!! Jag och min sambo har en riktig serietorka haha. Man har ju fått så höga krav efter att ha sett på stranger things, house of cards, game of thrones osv ;)

Reply
Wissale

Hello Kenza, i’ve just seen on your instagram stories that you’re going to come to morocco this Wednesday!! you can’t imagine how happy i am. I just wanna know if you’re going to come to Agadir or Taghazout? Umm would it be okay for you if we met for a quick coffee meeting or something :p? As you’re my role model and my biggest inspiration it would be lovely to meet you and have a conversation with you.
kisses and hugs from morocco xo

Reply
Linnea

Kolla på Dark på Netflix om du inte har sett! Så bra!! Lite övernaturlig och mystisk och sjukt spännande! :)

Reply
Ingrid

KENZA! Vet inte om du läser alla kommentarer men hoppas verkligen du läser denna, det är GLUTEN som orsakar dina besvär. Ända sen du skrev om dina hälsoproblem har jag funderat vad det kan vara och ikväll hittade jag kopplingen när jag egentligen googlade på nåt helt annat. Snälla googla hypotyreos och gluten så kommer du också se sambandet! Du har ju skrivit hur mycket som helst om hur svullen mage du får varje gång du äter gluten så du har ju varit inne på rätt spår. Jag själv hade massa hälsoproblem för ca 3 år sen och när jag slutade med gluten så försvann symptomen ett efter ett och det går ganska snabbt för när man tar bort det som stör balansen i kroppen så börjar den läka direkt. Hoppas du testar detta innan du väljer att börja medicinera för medicinen tar ju bara bort symtomen men inte orsaken! Jag älskade allt som innehöll gluten förr i tiden men när min hälsa stod på spel så var jag villig att testa allt och man vänjer sig vid glutenfritt, och när man märker hur stor skillnad det gör för hälsan så vill man aldrig mer gå tillbaka. Kan du verkligen se dig själv äta medicin resten av livet? Kram på dig.

Reply
Nabila

Hello Kenza,
How are you? I can never place myself in your shoes, but I hope you are doing alright, and remember how many beautiful things in life you have to look forward to, even though sometimes it gets so dark and clouded around us that we find difficulties finding the light. I hope when you are feeling better (because you will, I know this) you remember this. And wishing you much love.

Sending hugs from far away. <3

Reply
Saana

Ja! Kommer att ligga hemma först sjukledig och sedan mammaledig i 3 månader pga. ont i ryggen och behöver Verkligen ngt att se på i väntan på vårt förstfödda. Tiden går så himla låååångsamt nu!

Reply
Rebecca

Du får gärna skriva ner några tips på serier, skulle vara så kul att börja kolla på nåt nytt! Hoppas du får en fin vecka!

Reply
Lisa

Hi Kenza, are you wearing SUEDE old skool vans? with a platform maybe?
Love you so much

Reply
Lovisa

JA! Jag vill jättegärna att du skriver om vilka serier du gillar mest. Jag och min pojkvän har precis tittat slut på våran och behöver lite tips :)

Reply
Marie

Kan du lage et innlegg med jule og nyttårskjoler? (med andre butikker enn bare nelly og gina også :p) Føler alltid du finner så mye fint! og kunne virkelig trengt litt inspo. stor klem :)

Reply
Laura

Last couple of days i have been thinking about finding new series to watch. When we find something we watch often, bt choosing one seems the hardest part. Since you have been writing about series i had an idea to find one from your blog. List about your favorites would sure make it easier.

Reply
Elin

Skriv jätte gärna om serier själv älskar jag orange is the new black, den måååste du se ifall du inte gjort de så bra. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*