• header

MOROCCAN LIGHT

Wearing jumpsuit from NLY ONE – get it here (adlink!)

Alltså wow, tänk om vi hade detta ljus i Sverige! Vad lätt det hade varit att fota då haha. Bloggtorka och brist på material hade ju aldrig hänt. ;-) Är lite ledsen över att vi är här så kort tid för det finns så mycket vackert att se här, men kunde inte vara borta längre pga jobb osv. Jag och Aleks har pratat i flera år om att åka till Marocko (han har aldrig varit här) men det har aldrig blivit av. Vi ska försöka komma iväg nästa år!

Nu ska jag och Shiva unna oss en sista tur ner till det vackra spat (såg ni det på min insta?) innan middagen med resten av gänget. Puss!

// Wow, imagine if we had this light in Sweden! It would have been so easy to take photos haha. :-) I’m a bit sad that our trip is so short because there’s so much beauty to see here, but we couldn’t stay longer because of work etc. Aleks and I have been talking for years about going to Morocco (he hasn’t been here) but it just hasn’t happened yet. We’ll try to go next year!

Now Shiva and I are gonna treat ourselves with one last visit at the beautiful spa (did you see it on my insta?) before dinner with the rest of the team. xx

40 Comments

Malin

Men gud så fin du er!!!! Det må kjennes helt fantastisk å være tilbake i Marokko! Nyt siste dagene <3

Reply
Karin

Kan du inte lägga ut lite bilder på omgivningen med fotona är som vanligt jätte fina på dig. Kan väl inte bli annat?

Reply
Nadja

Hej fina Kenza! Så himla kul att du är i Maghrib❤!! Jag vet inte om du svarat på detta eller om du kanske inte alls vill prata om det men jag är så nyfiken på din släkt från pappas sida, tex farmor, farbröder, kusiner etc… vet de om att du gift dig? Att du är i Marocko just nu? Var någon av de på ert bröllop? Och din pappa, vet han om att du gift dig?
Du är fantastisk, bakk dig föralltid?

Reply
Sofia

Det är många bloggare som är på samma resa men INGEN skriver att det är en sponsrad resa. Antar att det är för att alla betalar själva – NOT! Skärp er – som läsare har man rätt att veta om ett inlägg är reklam.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Det är inget betalt samarbete med något företag, hotellet bjöd in på press-vistelse (PR) och det fanns inget motkrav på posts/reklam i mina kanaler. Mina inlägg (antar att du menar mina instabilare eftersom att jag knappt bloggat något om resan än?) har jag postat för att jag själv vill det och det finns ingen överenskommelse bakom.

Reply
Sofia

Har du fått en gratis resa är det ett betalt samarbete. Betalning behöver inte vara i pengar.

Marknadsföringslagen är solklar i detta fall. ”All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring.” Alltså – får du betalt i utbyte mot att skriva om något på din blogg – i pengar eller produkter – måste det framgå att det är reklam. Annars är det dold marknadsföring och olagligt.

Om du vill undvika gränsdragningsproblem är det bäst att inte skriva något alls om resan.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Precis, det är så lagen säger och det har jag koll på. Men jag har inte fått något i utbyte mot att skriva om något på min blogg eller Instagram. Det är skillnad på samarbete/överenskommelse och PR. T.ex. väljer jag att blogga om ett läppstift jag fått hem i pressutskick, eller om jag väljer att blogga om ett event jag blivit inbjuden till, så är det inte reklam och ska inte märkas ut som reklam. Jag har bloggat om läppstiftet av egen vilja för det finns ingen överenskommelse bakom. Det här är iallafall den infon jag fått av konsumentverket, och jag väljer att gå efter det. Vill inte förvirra er att ni ska tro att det är betald reklam när det inte är det.

Reply
Lotta

Jättehärliga bilder, du passar så bra mot bakgunden! Håller med om att ljuset är så mycket finare och varmare i sydliga länder och alla foton blir såå mycket finare! Vill oxå till Marocko!

Reply
Mios

Är detta ett betalt samarbete? Står inget om det varken på din instagram eller på Bloggen?!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Nej det är inget betalt samarbete, då hade jag skrivit det (som jag alltid gör). Vi var inbjudna på pressvistelse hos La Mamounia, utan några som helst motkrav på reklam. Har planerat att berätta mer om resan så det kommer upp inlägg i veckan! :-) Kram K

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har storlek M i byxdressen men den var lite stor. :-) Halsbanden är flera år gamla så tror inte de går att få tag på längre. :/ Kram!

Reply
Emelie

.. Verkligen fantastiska bilder i det ljuset! Brukar inte kommentera, men wow! ^^

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*