• header

DW HOLIDAY GIFTS

– In collaboration with Daniel Wellington –

Create your own Daniel Wellington gift set HERE ♥

That time of the year, ni vet när man sitter här och ba “vad tusan ska jag köpa i julklapp?!” Alltid lika svårt varje år haha, därför är det så skönt att det finns enkla julklappar som passar alla.

Jag tycker att Daniel Wellingtons stilrena klockor (eller the classic cuff!) är en väldigt fin julklapp som passar både mamman, pojkvännen, syrran eller vem man nu vill skämma bort. De har just nu ett julerbjudande där man kan skapa sina egna giftsets (valfri klocka + cuff eller extra band), då får man 10% rabatt och en fin giftbox på köpet. Erbjudandet går också att kombinera med min rabattkod KENZAS som ger er ytterligare 15% rabatt på allt på deras hemsida! Och som vanligt har de även fri frakt. :-)

// That time of the year, you know when you sit there and like “what the heck am I gonna buy for Christmas?” It’s hard every year haha, that’s why it’s so nice that there are some simple Christmas gifts that suits everyone.

I think that Daniel Wellington’s watches (or the classic cuff!) is a beautiful gift that suits both your mom, boyfriend, sis or whoever you want to spoil. Right now they have a holiday offer where you can create your own gift set (watch + cuff or extra wristband), then you get 10% off and a pretty gift box for free. The offer can also be combined with my discount code KENZAS that gives you another 15% off on everything on their website! And as usual they also have free shipping. :-)

– This post is in collaboration with Daniel Wellington.

14 Comments

Laura

Brukar inte kommentera bloggar, men var bara tvungen att svara på detta. Om du nu tycker det är så himla tråkigt att läsa sponsrade inlägg, men sluta läs då? Att du ens orkar lägga energi på att lägga en sån kommentar stör mig, tack och hejdå MVH en irriterad tjej på en härlig tisdags kväll.

Reply
Lisa

Kenza,

Kan inte du göra något evenemang för musikhjälpen? ?

Otroligt viktigt ämne i år – barn är inte till salu! Barn ska inte utsättas för barnsexhandel!!!

Reply
Jessi

När kommer svaren på frågestunden som du hade för typ 2 månader sen?? Om du inte orkar göra en vlog med svaren kanske du kan göra en vanligt inlägg?? ??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*