• header

CHRISTMAS DINNER WITH MY GIRLS

Igår bjöd jag tillsammans med Gina Tricot in mina tjejkompisar på en mysig julmiddag! Vi hade middagen på deras showroom i stan och tjejerna som jobbar där hade gjort det så himla fint för oss. Riktig julstämning.

// Yesterday I invited my girlfriends for a cozy Christmas dinner together with Gina Tricot! We had the dinner at their showroom and the girls that work there had made it super pretty for us. Real Christmas feeling.

Jag bjöd in hela ligan från min möhippa och nästan alla kunde komma! Så kul. Vi lyckas samla iallafall 5-6 stycken av oss ibland men det är inte ofta vi får ihop nästan hela gänget.

// I invited my whole squad from my bachelorette party and almost everyone could come! So much fun. We manage to gathered at least 5-6 of us every now and then but it’s not often we are almost complete. 

Först drack vi varsin juldrink innan vi satte oss ner till bords. Älskade dessa tallrikar med guldkant, måste fråga var de är ifrån.

// First we had a Christmas drink before we sat down at the table. I love these plates with golden trims, I have to ask where they’re from.

Självklart bjöds det på julmat! Både jag och mina vänner älskar julbord. :-))

// And of course we had Christmas food! Both me and my friends love the Swedish Christmas smorgasbord. :-))

Jag hade på mig den gröna jumpsuiten från Gina.

// I wore the green jumpsuit from Gina.

I timmar satt vi och åt mat och pratade. Och turades om att hålla handen på Dilays mage för att känna min lilla guddotter. <3 Tjejerna fick även välja vad de ville från Gina Tricots senaste partykollektion så det blev en hel del klädprovning också! :-)

// We sat for hours and ate and talked. And took turns to hold our hands on Dilay’s belly to feel my little god daughter. <3 The girls also got to choose whatever they wanted from Gina Tricot’s latest collection so we also tried on lots of clothes! :-)

Mina fina tjejer!

När vi hade smällt i oss lite dessert och kaffe också så satte vi oss och tittade på den ocensurerade versionen av min möhippevideo. Ja herregud säger jag bara, den där USB-stickan ska jag förvara inlåst haha! Tack världens bästa tjejer (och Gina Tricot!!) för en rolig kväll. Kvällar som denna är det som får mig att palla med allt annat. Glömma cancer och allt vad det är för en stund och bara låtsas som att allt är som vanligt.

// My beautiful girls! 

When we had eaten dessert and coffee as well, we sat down and watched the uncensored version of my bachelorette party video. Oh dear, I will keep that USB stick locked and safe haha! Thanks to the best girls (and Gina Tricot!!) for a fun evening. Nights like these is what keep me going and helps me dealing with everything else. Forget cancer and all what it is for a while and just pretend that everything is normal.

38 Comments

Sanna

Vad menar du med att ”du ska hålla den inlåst”? Vad hände som var så olämpligt? Var du otrogen mot Aleks?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Haha, självklart inte. Vad som hände får du helt enkelt ligga sömnlös över för resten av ditt liv. ;-)

Reply
Ddd

Så fint allt ser ut.
Inte lider väl du eller någon av dina närä och kärä av cancer?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jo tyvärr, men jag har inte skrivit om det sedan vi fick beskedet förra sommaren. Det är inte något jag känner att jag vill eller kan blogga om. Men vi alla kämpar på.

Reply
Lera

I’m so sorry Kenza…. :( Really nothing can be said in situation like that. I don’t know what to write… :( I just have hope that maybe one day there will be a cure. I really don’t understand that stupid sickness, why so many people get it. It’s beyond my understanding. Like some curse on humanity.
Kenza, I’m sending my well wishes and hoping for a happy end… what can I write, there is nothing to be said in situations like this. So just sending you and your people and family everything good there is and purest love there is also…

Reply
Ddd

Så synd att höra, hoppas verkligen på det bästa. Du eller nån av dina närä? :(

Reply
Rebecca

Åh. Värna så mycket om dina vänner. Jag har ingen jag kan förlita mig på eller vända mig till. Och när jag ser såna här bilder/inlägg kan jag inte låta bli att bli avundsjuk… den ”enda” jag har är min pojkvän. Men han har ju ett liv vid sidan av. Och när han roar sig , då är jag hemma och städar … inte lätt att få vänner på ”äldre” dagar.

Är så nyfiken på dialys mage , älskar bebismagar och bebisar! Önskar de all lycka!
God jul kram på dig Kenza <3

Reply
Bibi

Hej vackraste Kenza!
Jag undrar och undrar var du köpt den skiiit snygga beiga långa kappan du hade på dig i inlägget ”FRIDAY LUNCH AND WEEKEND PLANS” från 1:a december?! Jag skrev inlägg även då men inget svar, och jag kan ärligt talat inte sluta tänka på den! Var har du köpt den?! Jag har försökt leta på asps, zara, mango, ivy revel men hittar inte den!! ??

Reply
Maria

This summer we knew that my grandmother has cancer (3 stage). She is 80 and she already had surgery (successfully!). And now she is back to the hospital for radiation therapy and it seems that everything is good with her. You need to believe! Everything is possible but I feel your pain. Fuck cancer.

Reply
B

Hennes pappa har cancer. Hon skrev om det förra året tror jag.
All kärlek till dig Kenza. Du känns underbar om än sårbar, just nu i alla fall. This too shall pass.

Reply
Floor

How is your father dealing with everything? And how about you? Stay strong Kenza, you are beautiful!

Reply
Jenny

Har du missat Bianca Ingrossos utmaning till dig som hon berättade om i Musikhjälpen i går? Vi är nog många som har väntat på din respons! Haha!

Reply
amanda

fick reda på igår att min mamma har bröstcancer. livet blir så jävla trist.

Reply
Emma

Cancer är verkligen en av de värsta sjukdomarna som finns och jag brukar aldrig kommentera men kunde inte låta bli. När man hamnar i en sådan situation märker man så tydligt vem som är riktiga vänner och det verkar som du är omringad av många goa sådana(inklusive Aleks och hans söta familj) så omringa dig av dessa och samla lite energi. Vet att det känns förjäkligt men det är okej att va ledsen och nere. II min egen familj har både mamma, moster, mormor, farmor och pappa drabbats av skiten men endast en klarade inte sig. Även fast utvägen inte alltid blir den bästa så blir det bättre. Jag lovar. Men för tillfället får det kännas förjävligt och det är bara att göra det bästa av situationen. Du är grym i varje fall och ta hand om dig själv och dina nära i första hand, buisness och jobb får helt enkelt va lite åsidosatt ibland.<3

Reply
C

Min mamma dog av överdos i somras och min mormor har cancer i både höft och lår. Min farmor och farfar dog båda av cancer (dock för längesen) och i förrgår fick jag veta att min storasyster har bröstcancer. Undrar ibland om livet är skapt av så mycket sorg? Livet är ju såklart fantastiskt också men ibland gör det bara jävligt ont. Fy. Kram till alla där ute som kämpar med något. Vi är aldrig ensamma.

Reply
ISA

Jäklar vad snygg outfit! Ser ut som en såå mysig middag, borde samla sitt tjejgäng oftare <3 stor kram till dig och ta en dag i taget.

Reply
Malin

Åh fy. Så trist å läsa :( Stor kram!
Kämpar själv med cancer i familjen men pratar aldrig om det. Svårt att försöka skapa en “normal” vardag annars. Det är såklart bra att Kunna prata om det, att ventilera. Men jag fixar det bara inte. Så när min älskade sambo ibland bara ser på mig att mina tankar vandrat iväg kommer han bakifrån och håller om mig hårt. Tacksamheten över att ha honom där, som känner mig så bra, som förstår mig och där ord inte behövs, är större än ord kan beskriva.
Och jag vill tro att du har allt det också <3

Ps, fick du veta vart tallrikarna var ifrån? Ha begär! :-)

Reply
Albertina

En vän, en ung 36 årig 3 barns mamma upptäckte cancer i sent stadie, bara veckor, kanske dagar kvar för henne! Så smärtsamt. Obeskrivligt. Borde uppskatta varandra mer, bry sig, älska, umgås med sina när och kära!
Kenza, du är stark! Största kramen…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*