• header

GOLDEN SKIRT

Skirt and top from Asos // sneakers from Adidas // bag from Gucci // sunglasses from Karen Walker

Hade glömt att jag fotade av denna look också, i mosaikhimlen i Marrakech. Hur fint är detta ställe? Tänk att ha hela badrummet i mosaik…. Älskar iallafall min lilla guldkjol och tydligen älskar även Aleks när jag har på mig sånna här kjolar. Blev lite chockad när han sa det haha! Men samtidigt så brukar han också säga att jag är jättefin de dagar då jag känner mig som fulast och är helt ofixad, så vet inte riktigt om jag kan lita på hans omdöme. ;-)

Tror inte heller jag visat upp min senaste Gucci-bebis ordentligt här på bloggen va? Köpte den i somras. Blå sammet med brodyr och pärlor på. Jag tycker den är så himla fin! Kul att bära en lite roligare väska ibland.

// I had forgotten that I took outfit photos of this look as well, in mosaic heaven in Marrakech. How beautiful is this place? Imagine having the entire bathroom in mosaic… Anyway I love my little golden skirt and apparently Aleks also loves when I wear these skirts. I was a bit shocked when he said that haha! But at the same time he also says that I’m beautiful those days when I feel the most ugly, so I’m not sure if I can trust his judgment. ;-)

I don’t think I’ve shown you my latest Gucci baby here on my blog, have I? I bought it this summer. Blue velvet with embroidery and pearls on. I think it’s so cute! Nice to sometimes wear a bag that is a bit more fun.

29 Comments

Mimmi

Haha, du kan lita på hans omdöme! Tycker också du fett fin när du är osminkad ?
P.s var är tallrikarna med guldkant ifrån? ??

Reply
Frida

Jag har länge tänkt fråga om det är nåt speciellt plagg eller nån stil som Aleks inte tycker är snygg? Liksom har det nån gång hänt att han tittar på dig och ba: ”va fan har du på dig?” Haha, hoppas du fattar vad jag menar! Kraaam!

Reply
Johanna

Otroligt fin outfit! Så söt topp :) Skönhet ligger i betraktarens öga, kanske är det så att Aleks tycker du är som vackrast när du är mest “dig själv”? :)

Reply
Leonie

Hi Kenza!
I’m in love with the top, do you have a link or so?
Regards from the Netherlands,
Leonie

Reply
Malin

Haha, min pojkvän brukar också säga att jag är som finast när jag känner mig som fulast. Typ när jag är hemma och bara glider runt i mjukiskläder och har håret i en hög tofs, så brukar inte heller lita på hans omdöme ;-)

Reply
S

Det är ju inte alls konstigt, då “fixad” ofta innebär smink och att allt “ligger på plats” (tänker tex hår). Men det är väldigt vanligt att folk tycker att less is more gällande smink, och jag läste någonstans att speciellt killar tycker att tex lite rufsigt hår, eller någon hår-tes som hänger ner framför ansiktet är sexigt på tjejer. Jag tror att det är för att han älskar dig, och när du är helt ofixad så är du ju också HELT DIG, inget “skal”! Så jag tycker gott att du ska lita fullständigt på hans omdöme :D Hoppas att du har en bra helg, KRAM! /S

Reply
Sylwia

Hey Kenza i had one question
You have a triangl bikini I won’t buy one but I don’t now the size of bra I read you got S size so I won’t to now woth the scope of can you help me pleas !!
Thank you and best regards from Germany !

Reply
Julia

How are you feeling Kenza? I hope everything is oké… and with your sister and everything else.

Reply
Kornelia

this is the most beautiful video I’ve seen so far. I watched it 4 times and every time I had tears in my eyes! you are like a big sister to me, I watch your blog every day since I’m 14 years old! I’m 22 now. I am very happy to see how your life develops and how happy you are! I wish you all the best I hope that someday I will be able to see you. I Love you ❤️

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*