• header

JANUARY 1ST

Arrived and went straight to cheap and delicious thai food! :-)

Hej 2018!! Hoppas ni hade en bra nyårsnatt. Vi skålade med champagne vid tolvslaget någonstans över Kazakstan tror jag, och sedan fortsatte jag se film efter film. Sov ingenting haha, så var lagom trött när vi äntligen kom fram till ön efter tre flyg och en liten båttur! Aleks däckade i en solstol på stranden medan jag sov några timmar på rummet, sedan drog vi ut och käkade thaimat och tog varsin välbehövlig massage. Ahhh, känns riktigt bra att vara tillbaka i Thailand! Min fjärde gång här och jag älskar det.

Klockan är halv tolv här så ska försöka sova lite nu och vända rätt på dygnet. Puss och godnatt!

// Hello 2018!! Hope you had a great New Year’s night. We toasted with champagne at midnight somewhere over Kazakhstan, and then I continued watching movie after movie. I slept nothing at all haha, so I was pretty tired when we finally arrived to the island after three flights and a little boat ride! Aleks fell asleep on a sunbed at the beach and I slept a few hours in the room, then we went out for some thai food and a well needed massage. Ahhh feels good to be back in Thailand! It’s my fourth time here and I love it.

It’s 11.30 pm here so we’re gonna try to get some sleep now and get in this time zone. Goodnight! xx

30 Comments

Madeleine

Spenderade 3 veckor på Koh Chang och 1 vecka på Koh Kood (en liten paradisö 2 h med speedboat från Koh Chang, rekommenderar starkt om man vill ha turkost vatten och bo i bungalows) under vår föräldrarledighet i Februari. Blev fullkomligt förälskade i en liten familjerestaurang längre ner på Koh Chang vid namn Baan Kai Bae Seafood. Prova deras Fried soft shell crab, Crab-cake och Fried morningglory (döör när jag tänker på det!!) Lite längre ner på gatan ligger även en mexicansk restaurang som har den sjukaste ostgrytan jag smakat (och bra drinkar). Bästa stranden på Koh Chang finner ni vid hotellet DEWA.
Have fun!

Reply
Tips koh Chang

Hej! Visste inte riktigt vart man skulle skriva om man hade ett tips så jag testar här. Jag såg att ni bor på barali på koh chang( jag bodde där förra veckan men bor nu i Kai bae, ) och vill tipsa om en restaurang som ligger jättenära hotellet och heter blue lagoon. Om man går ut från stranden och till vänster, förbi tropicana (hotellet bredvid) och följer den lilla floden så kommer man dit, svårt att missa skyltarna. Jag är ganska thailandsberest och speciellt här på koh Chang och de gör fantastiskt rolig, annorlunda thaimat, bland den godaste jag ätit. Hett tips är kycklingköttbullarna! Vill också tipsa om restaurangen Buddha view i bangbao, helt klart värt ett besök för den är superdupermysig!

Ha en fin semester!!

Reply
Hanna

Hej Kenza! Va härligt ni verkar ha det! Jag har för mig att du har berättat att du är flygrädd? Jag har funderat lite på hur det är för dig nu och om du kan berätta lite om hur du förhåller dig till det? Vore väldigt intressant då jag blivit extremt flygrädd de senaste åren och sitter och svettas med ångest HELA resan och det börjar bli otroligt jobbigt sådär så att man nästen överväger att inte resa alls :(
vore intressant om du ville berätta lite om hur du gör!
kram och gott nytt år!! <3

Reply
Chloe Nelson

Jag hade en galet rolig kväll/natt/morgon. Vi dansade till 6 på morgonen, älskar vårt gäng men nu har man ju lite ont i kroppen.
Har lagt upp ett inlägg om mitt nyår och även en bildbomb från en del av mitt 2017. Gå gärna in och kolla:)
Kram på er och njut av er semester.

Reply
Rebecca

Men åh så härligt. Vill också åka iväg till asien någon gång! Hoppas du får en fin dag och en fin semester :)

Reply
Xxx

Halowy Mew Year!!!

is the pronunciation of your last name Zouiten like Sweden – the country you live in?
If not, what’s the correct one?:)

Reply
Kate

Thailand is my favorite place ever! Going to live through your photos haha

xx

bombshell-to-be.blogspot.com

Reply
Mizza

I hope you will have a wonderful trip! Me and my boyfriend are thinking about going to Thailand for the first time next winter. Of all the places you have been in Thailand where would you recommend us to go? And what hotel are you staying at, do you recommend it so far?
Have a wonderful 2018, love you.

Reply
Claudio Hjort

Helt rätt att äta sån mat när man är ute jag reser. Varför resa runt hela världen för att äta sufflé på Ritz Carlton? Bor gärna nice men äter helst enkelt:)

Reply
Semlan

Åh!! Jag ska till Koh Chang om någon vecka!! Har du tips på vart vi ska äta? Stränder eller vad vi kan hitta på?? Ha det så mysigt!!

Reply
Jet

I love Thailand too, ano it’s such a fun a place to be for new year, Definitely starting the new year with a trip is the way to go. I can also really empathise with being sleep deprived, I’ve come to California to visit my friend over Christmas and the jetlag is a killer haha,

http://www.jettravels.co.uk
J.E.T
X

Reply
Malwi

Happy New Year! Enjoy yourself.
And I was wondering if you could recommend some good places to go to in Thailand? where exactly are you staying? I have been doing a research for a holiday in Thailand and can`t decide.
Help! ;)

Reply
Nikki

Jag älskar Koh Chang! Drick drinken “follow your passion” på Chili Garden och ät middag på Magic Garden på Lonely Beach. Tycker också att ni ska åka till Klong Kloi beach och där hyra kajaker och bara glid runt på havet. Det är helt otroligt! Kram, och god fortsättning :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*