• header

KLONG KLOI BEACH

A day at Klong Kloi beach and then lunch at Lonely beach! Bikini from Chiquelle.

Stränderna vi hängde mest på var Klong Kloi beach (favoriten! rätt folktomt) och Lonely beach, båda ligger på sydvästra delen av Koh Chang. Eftersom vi bodde i Klong Prao (supermysigt litet område med massa gatukök där det hängde lika mycket lokalbefolkning som turister) vilket är ungefär i mitten av kusten, så hade vi nära både upp till White sand beach (som vi inte gillade alls dock, kändes mycket turistigare) och ner till de södra stränderna. Så härligt att ge sig iväg på moppen och ba stanna där man känner för det, och det var det vi gjorde när vi hittade till dessa ställen! Körde och körde, stannade till och spanade in stranden, gillade vi det inte så åkte vi vidare.

Bilderna här är från förra söndagen tror jag, då vi började med strandhäng, bad och kokosnötter på Klong Kloi beach, lunch vid södra Lonely Beach (det ligger flera matställen bredvid varandra där och just den vi åt på tror jag hette Monkey – RIKTIGT GOD morning glory) och sedan stannade vi och badade på norra delen av stranden med massa hundar. <3

Såg att några av er frågat om hotellet vi bodde på. Vi bodde på Barali resort vilket var helt okej. Stranden var inte den finaste (och den existerade knappt förrän eftermiddagen kom och vattnet gick ner) men vi tyckte inte det gjorde något eftersom man bara kunde åka iväg. Bra frukost och supergullig personal. Däremot funkade inte wi-fi men om man inte behöver det så är det ju lugnt!

// The beaches we spent the most time on was Klong Kloi beach (our favorite! pretty empty) and Lonely beach, both located on the south-west part of Koh Chang. Since we stayed in Klong Prao (a super cozy little area with lots of cheap food places with as many locals as tourists) which is in the middle of the coast, we were close to both White sand beach (which we didn’t like at all though, felt way more touristy) and the south beaches. It was so nice to just get on the moped and stop where we wanted, and that’s what we did when we found these places! We drove and drove, stopped and checked the beach, if we didn’t like it we moved on.

These photos are from last Sunday I think, we started with beach hang, swimming and coconuts at Klong Kloi beach, lunch at south Lonely Beach (there are several food places next to each other there and the one we ate at was called Monkey I think – DELICIOUS morning glory) and then we stopped and swam at the north part of the beach with lots of dogs. <3

I saw that some of you asked about the hotel we stayed at. We stayed at Barali resort which was pretty okey. The beach wasn’t the most beautiful one (and it barely existed until the afternoon when the water went down) but we didn’t mind since we could just go away with the moped. Nice breakfast and the staff was super cute and friendly. The wi-fi didn’t work though but if you don’t need it it’s ok!

36 Comments

Alexandra

Hej! Vad härligt det ser ut! Tycker att det är bra att du tar en paus från bloggandet och sociala medier när du känner att du behöver det, och inte bara rusar på. Jag tycker om att läsa din blogg (din är den enda jag följer) och följa dig på Instagram, men desto viktigare att du ska hålla i längden. Vill bara säga det då jag vet att det är lätt att man känner att man borde göra mer än vad man orkar ibland. Dina följare finns där och påverkas inte av en paus då och då. Kram/Alexandra

Reply
jessika

man vet att du är ens favoritbloggerska när man:

1. alltid klickar på ditt inlägg så fort det typ kommer upp på bloglovin

2. ”love:ar” det på bloglovin

3. skrollar ner och läser din bloggtext innan man kollar noggrant på bilderna

4. spammar med kommentarer till dina inlägg (eller känns som att jag kommenterar rätt ofta iaf hehe)

men du ska veta att din blogg verkligen är bäst. du är en så jordnära person och fin både in och ut :)

och du är även som vackrast när du är osminkad och hänger i ett varmt land utomlands, så att du ser solbränd ut, har sådär rosiga kinder och ser som fridfullast ut!

Reply
AW

Det ser helt fantastiskt ut! Förstår att wi-fi kan bli ett problem för dig som arbetar med sociala medier, men själv brukar jag tycka att dålig uppkoppling känns lite som en frihet när abstinensen har lagt sig?? Ha en fin vecka❤️

Reply
Chloe Nelson

Jag har precis skrivit ett inlägg om att misslyckas. Vill jättegärna att ni går in och läser och relaterar till inlägget.
Skulle varit kul om folk kommenterade sina åsikter.
Trevlig kväll fina du<3

Reply
Rebecca

Så härliga bilder ju! Vill också iväg till värmen istället för att leva i den här snålblåsten som Sverige bjuder på…. Hoppas du får en fin kväll! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om kampen mot bland annat ätstörningar och självskadebeteenden.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Redigerar i lightroom! Inga filter utan drar i kontrast, exponering, färger osv. Kram!

Reply
Malin

Kommer fråga en udda fråga men hoppas du kan svara Haha. Hur förhindrar du rakfinnar vid bikinilinjen osv så det blir snyggt med bikinin? Alltid ett problem för mig..

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag vet inte har aldrig fått så, alla är väl olika känsliga. Sorry för 0 hjälp haha. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*