• header

.

I lördags så somnade min pappa in. Vi trodde att vi hade lite mer tid kvar, men han fick en infektion och var redo att lämna. Det hela gick väldigt fort och pappa led inte. Men sorgen är ofattbar… Jag hade vant mig vid att ha honom i mitt liv igen. Prata med honom. Krama honom. Skratta med honom. Och nu är han borta igen. Jag går sönder.

Nu har han fått ro. Han har inte ont längre. Jag hoppas han är lycklig.
Vila i frid baba, jag vet att vi ses en dag igen.

My father passed away on Saturday. We thought we had a little more time, but he got an infection and was ready to go. It all went very fast and dad didn’t suffer. But my sorrow is deep.. I got used to having him in my life again. Talking to him. Hugging him. Laughing with him. And now he’s gone again. My heart is breaking. 

He’s at rest now. He is not in pain anymore. I hope he’s happy. 
Rest in peace baba, I know we will meet again one day.

494 Comments

A

Jag gråter så mycket. Jag sade upp all kontakt med min pappa för några år sedan på grund av hans svek mot mig. När han sedan blev allvarligt sjuk tog vi upp kontakten igen: Jag kan inte alls föreställa mig att förlora honom då. Det känns som att mitt hjärta revs ut av att läsa detta, känns som att det hade kunnat hända för mig.

Var stark, vackra, fina Kenza ❤️ Skänker all energi och styrka.

Reply
Sanae

I am so sorry for your loss.
It must be very hard, but I hope you’re gonna feel ok soon.
Be strong Kenza,
Hugs,
Sanae

Reply
Julie

Vilken sorg, må din baba vila i frid nu. Styrkekram till dig o din familj Kenza❤️

Reply
Anna

Så oändligt sorgligt! Beklagar verkligen och känner så med dig. Jag gick igenom detsamma i höstas med min egen pappa. Men, precis som du, är jag övertygad om att man ses igen! Varm kram till dig, trots att vi inte känner varandra

Reply
Maria

I am so sorry for your loss. Please know that I’ll be praying for you and your family.

Revelation 21 verse 4: And he will wipe out every tear from their eyes, and death will be no more, neither will mourning nor outcry nor pain be anymore. The former things have passed away.”

Reply
Lena

So sorry for your loss <3 Wishing you strenght on these hard days <3 Sending positive vibes <3

Reply
Imke

Dear Kenza,
My condolences, I don’t even know what to say… I’m very sorry for your loss. Stay strong during this difficult time…
xxx
Imke.

Reply
Laura

<3 <3 <3
I'm so sorry for you…
I don't know what to say to you. It's too hard to find the suitable word on this kind of situation. So… <3 <3 <3

Reply
Linnea Wilhelmsson

Beklagar ? Livet kommer att gå vidare även fast det inte känns så, och det är okej att tycka att allt suger ❤️

Reply
J

Beklagar sorgen ? Må han vila i frid ❤️ Massor med kramar till dig! Du och din familj är starka ❤️❤️

Reply
Karin

Beklagar fina Kenza. Så glad att du fick kontakten med din pappa igen och att du hann hem från resan. ❤❤❤

Reply
Louise

all kärlek till dig och din familj. så avgrundsdjupt tungt detta måste vara. ta hand om er!
<3

Reply
Sarah

All kärlek till dig Kenza. Omge dig med alla fina människor du har omkring dig. Stor kram!

Reply
Madeleine

Skickar tusentals styrkekramar till dig och din familj, beklagar sorgen ❤❤❤

Reply
Melis

Åh. Må han vila i frid inshallah. ? Ni kommer att ses igen Kenza. Garanterat ❤️

Reply
A

Jag beklagar så och känner med dig och alla berörda. Jag vet vilket overklighetskänsla du med största sannolikhet kommer leva med ett tag framöver. Världen blir liksom konstig, overklig, långsam, förklädd med ett filter. Man känner sig lite som en åskådare i en grå film. Som att livet utanför inte existerar och bara är en filmstudio och alla i den Trumans. Så kände iaf jag och min familj när min far gick bort för 3 år sen.
Det känns fortfarande som jag såg honom senast igår ibland, som att han bara är på semester och snart kommer tillbaka. Samtidigt har jag smält det och är glad och lycklig ändå. Jag har hittat min plats i livet och gör mycket som jag vet han skulle bli stolt över. Det är tråkigt att han inte får vara här för att skryta om mig och att jag börjat plugga, men minnet och tanken av honom och hur han hade agerat fungerar som substitut. Hans bortgång har gjort mig mer mån om livet, att leva, göra det som ger mig och andra något, att vara lycklig. Jag försöker att inte haka upp mig på hans död och sorg, det finns ingen anledning för mig att gå ner mig eller minska min livskvalité för att han inte finns här längre. Tvärtom får jag leva för oss båda. Jag har mått dåligt förr (just pga honom många gånger när jag var yngre, vi har haft perioder där vi inte haft kontakt på 9 månader som mest) och vill inte bli deprimerad igen. Om jag hade dött hade min värsta mardröm varit att mina nära & kära gick ner sig, istället för att leva och göra gott. Jag vet att det hade varit hans värsta mardröm med.
Kärlek till er.
Kärlek till din pappa.
Kärlek till min pappa.
<3

Reply
Emma Larsson

”Om man förlorat någon man älskar förstår man hela icke-förståelsen. Ibland är det väntat, ibland inte. Hur hjärtat slits ut ur bröstkorgen och hur det på något sätt känns som man sakta drunknar. Hur ångesten kryper in i magen och upp mot bröstet och trycker på luftvägarna, hur det bokstavligen gör ont att andas, hur man inte kan gråta för det går bara inte. Det går bara inte. Hur man skakar, hur det känns som myror kryper längs hela kroppen, och man bara vibrerar. Man vill skrika men inget kommer ut, man vill göra något, NÅGOT, men man har inte den blekaste om VAD man vill göra, vad man kan, vad det är meningen man ska göra. Ska man gå vidare? Ska man söka hjälp? Ska man prata om det?”

Detta skrev jag för nästan 5 år sen, när min mamma helt plötsligt gick bort på nyårsdagen, eller nyårsafton – mitt i natten. Min mamma var komplicerad, och vi var komplicerade båda två. Hon hade, precis som jag vet din pappa hade, problem med alkoholen och var en alkoholist en stor del av mitt liv. Så när hon gick bort hade vi hopp om att hon var på bättringsvägen, men så var det inte. Att förlora någon man älskar så mycket men också har avskytt så djupt är så komplicerat och hjärnan tar tid att samarbeta med hjärtat igen. Det är så många känslor. Detta är en svår tid för alla er i familjen, och jag är glad för din skull att du på något såt kunde knyt ihop alla år av dåliga minnen till något som i slutet blev lite av ett ljus ändå. Men jag är så oerhört sorgsen at din pappa gått bort, och beklagar så djupt. Folk kommer säga detta till dig kors och tvärs, och en eller två kommer nog säga att med tiden blir det bättre. Jag vill inte säga att det blir bättre, jag tror bara att den mänskliga hjärnan är kapabel till så mycket att det blir hanterbart. Inte enklare, inte lättare men hanterbart på ett sätt att det inte alltid är tungt.

Men det viktiga är att man låter sorgen vara i fred. Man låter den ligga där och göra on, man hanterar den för på så sätt tar man sig igenom den. Det värsta är att man måste ge saker & ting tid, och tid är bland det mest komplicerade vi har som människor. För på något sätt har vi massor av den, samtidigt som vi inte har någon alls för den är så oförutsägbar.

Det viktigaste nu är att gråta, skratta och kramas med alla dem du älskar. Uppskatta din pappa för allt det fina han hade, var tacksam för det. Var tacksam för alla lektioner det dåliga gav dig och hur det byggde dig upp. Det är okej att vara arg också, för i vissa moment i livet är ilskan bara helt enkelt lättare att hantera. Och ibland måste man göra det lätt för sig, i varje fall en liten sväng. Det viktiga är att inte låta det ta över, för i längden är det tyngre än sorg.

Jag tänker så mycket på dig, dina syskon och hela din familj. Alla mina varmaste kramar till er alla. <3

Reply
Hana

Kenza,
I’m so sorry for you. I was reading your blog since 10 years ago and never posted any comments. During the last few days I saw that you didn’t update your blog and hoping that your dad is fine…
May he rest in peace.
From France, with love.

Reply
Mia

Din pappa var ju en skit? Du bjöd han inte ens på ditt bröllop. Du har ju hatat honom? Förstår faktiskt inte riktigt det här.

Reply
Ida

Ååå kenza ??? så ufattelig trist. Mine tanker er med dere alle i denne store sorgen ?

Reply
Sandra

Jag känner med dig. Den 16 februari är det ett år sedan min pappa gick bort otroligt hastigt och alldeles för tidigt. Precis som du skriver, man går sönder om och om igen. Ta hand om dig och gråt och skrik hur mycket du vill, när du vill<3

Reply
Elli

Förlorade själv min pappa på grund av cancer när jag var 16, det var något av det jobbigaste jag varit med om. Fastän vi aldrig var riktigt “nära”(av olika anledningar) så var han ju ändå min pappa. Det tog flera år innan jag började må bättre, men det gick tack vare fantastiska människor runt omkring mig.
Varmt deltagande ❤️
Ta hand om dig nu!

Reply
Emilia

Beklagar sorgen! :( de måste kännas extra förjävligt just för att ni hade återupptagit kontakten.. jag sa upp kontakten med min pappa för snart 3års sedan pga hans alkoholproblem och min största rädsla är just det du gått igenom, att han skulle bli sjuk och man står där med förlorade år..man har blivit så sårad så många gånger:.men man är inte mer än människa och ens pappa kommer aldrig vara sin pappa trots allt. Väldigt fint av dig att du fanns för din pappa hans sista tid, det betydde nog allt för han och kunde nog somna in med frid. kram till dig!

Reply
D

I’m so sorry for your loss Kenza! But I am happy for you that you and your dad got a change to make it up before he passed away. I hope he is in a good place now
Like you said, you will meet him one day! <3 <3 <3

Reply
Marie Damberg

Åh, beklagar sorgen, det är fruktansvärt. Jag vet vad du går igenom nu. Min mamma gick bort i cancer för snart 2 år sedan. Hon fick sin diagnos och 4 månader senare somnade hon in. Det gick väldigt fort. Ta hand om dig nu. Låt dina vänner och din man stötta dig och va snäll mot dig själv. Låt dig känna. En sak som en vän sade till mig hjälpte mig i de värsta stunderna: känslor går över, de lättar efter en stund. Så när jag var så ledsen och grät så att jag nästan kräktes så var det en sorts tröst att veta att om en stund släpper det, det måste bara ut. Inte för att sorgen någonsin går över, man får lära sig att leva med den men det blir lättare med tiden och du kommer att kunna skratta igen.

Reply
Taleen

I’m sorry for your loss I feel your pain and I hope that you will feel better soon take as much time as you need to heal I’m sure your loved ones will take care of you. The fotos on your instagram were heartbreaking. I’m very happy that you were able to reconcile with your father

Reply
Sofia

Kenza! Jag beklagar sorgen, för dig och din familj! Döden är så tung när den kommer. All kärlek till er <3

Reply
Bella

You look so much like your daddy! I’m so sorry for your loss, he’s in a better place now and I truly believe you will meet again one day somewhere beautiful. your daddy is at peace now and he will be watching over you and so proud of the woman you have become. Take care x

Reply
Anonym

Hej ! Beklagar … jag vet hur det är att förlora någon i cancer . Förlorade min bästa vän i cancer i höstas . Bearbetning tar tid . Ett tips är att skriva ner tankar och känslor . Kram på dej och har följt din blogg nu i flera år … <3

Reply
Olivia

Att förlora någon man älskar är det svåraste livet kan ställa en inför. Sorgen kommer vara ofattbar svår en tid, och kommer på sätt och vis alltid finnas där. En dag känns det lättare, och en dag så träffar vi dem igen! ❤️

Reply
Anna

Åh, vilken likhet. Man ser varifrån du fått dina looks :-)

Kanske kan du finna tröst i att ni hann få en fin relation igen innan han gick bort – även om det också gör sorgen tyngre? Jag vet inte.

Skickar varma cyberkramar och tankar.

Reply
Justyna

I am with you Kenza . My dad passed away in June for same reason as yours. He was such an amazing man. Best I had in my life. The fact that he doesn’t feel pain anymore is helping me survive every day. Cry Kenza scream you need to go thru this every emotion that will come. Sometimes emptyness something nothing after all the crying. I promise you it will get better with time you will miss him but the pain in your heart will heal. Puss och kram. I am with you with all my heart

Reply
Martina

Hej Kenza!

Beklagar sorgen!! ❤❤❤ Sänder dig och din familj all styrka och kärlek!! ❤❤❤ Må han vila i frid!! ❤❤❤

Reply
Albertina

?
Just the thought of losing my dad kills me!
Will be praying for you always, you will manage, God doesnt give you more than what you can cope with…
Very much love
From Albertina

Reply
N.

I’m so sorry Kenza. I really know how you feel now… You always had that little hope that one day he will be diffrent, maybe a better dad, better home, better life… I was with mine dad too, till the end. And even he broke me so many times there’s still some empty space in my heart. But as you know, by cancer we were together again so it was a happy end? It’s hard but I know you gonna make it. You still have beloved ones by your side. xxx

Reply
H

Oändligt med❤️❤️❤️❤️ Förlorade min pappa på liknande sätt, också efter att inte haft kontakt till att ha honom i mitt liv igen. Det gör så. Obeskrivligt ont, men Som du säger, nu behöver han inte lida mer. Det som kan trösta är att han hade dig i sin närhet, och precis som du säger, att ni ses igen! Och han kommer alltid vara hos dig. Stor kram och ta hand om dig!! <3

Reply
Evelina

Fruktansvärt , önskar dig och din familj all styrka och kärlek. Låt en dag i taget komma och fokusera på dig och ditt bästa . <3

Reply
Charlotta

I’m so so sorry honey.
All kärlek, hoppas du får vara nära dina kära. Kramar

Reply
Stephanie Gonzalez

I am sorry for your loss Kenza. My condolences to you and your family. I am glad to see that at the end you and your dad made amends. That is beautiful.

Reply
Sofia

En sån fruktansvärd sjukdom. Jag är glad för din skull att ni fick god kontakt igen på slutet och beklagar verkligen sorgen, Kenza. Jag kan inte ens föreställa mig sorgen om min pappa gick bort. Ta hand om dig under denna svåra tid. <3 kram.

Reply
Lena

Jag beklagar sorgen Kenza! :( Sänder dig och dina närstående en massa styrkekramar!!

Reply
S

Beklagar verkligen sorgen.. min pappa gick bort i cancer och en efterföljande infektion för ett år sen. Sorgen är extremt djup och man kommer nog aldrig över det men sjukt nog (som med allt annat) så går livet verkligen vidare. Trodde ALDRIG att jag skulle orka smärtan eller finna livet vackert igen tills min lilla dotter föddes för ett par månader sen. Nu förstår jag verkligen hur allt hör ihop, hur livet cirkulerar på ett så smärtsamt men vakert sätt. Liv försvinner och liv blir till.
Jag hoppas att du tar dig tiden att bearbeta detta, stressa inte med att må bättre fort och låt det göra ont. Det måste få göra ont för att den värsta smärtan ska blekna. Sen blir livet hanterbart igen. Tänker på dig och din familj <3

Reply
Karin

Fy det finns inget som gör mer ont än att mista någon man älskar…? du får spendera all tid med nära och kära och inte tänka på jobbet. Sänder styrkekramar till dig!!❤❤❤❤❤

Reply
Sara Nuñez

I’m so sorry.
I never post here but I hope you find happiness in your memories and happy moments with him

Reply
Sofia

Fina Kenza, jag beklagar verkligen. Skickar över all styrka jag har till dig och hela din familj. Kram

Reply
LindaEd

Åh, Kenza. Jag beklagar er sorg. Ta din tid, vi finns här när du är redo.

All kärlek,
/Linda

Reply
sara

Vila i frid <3
Vi finns här för dig, ta all tid du behöver för att känna. De behövs. Ta hand om dig vännen!

Reply
Jenni

Finaste Kenza, skickar en stor kram och många tankar till dig! Min pappa gick bort för ett och ett halvt år sen så jag fick en kall ilning i bröstet när jag läste detta, för jag vet ju hur det känns att förlora sin älskade pappa! Men kanske är din sorg dubbel på ett sätt eftersom allt har varit så komplicerat. Gråt och prata mycket, det är lite läkande iallafall! ❤️

Reply
C

Smärtan att förlora någon är ofattbar. Min mamma lämnade mig i somras, jag var då 22, men man lär sig leva med tiden ändå. Jag skickar all styrka och kärlek till dig i denna svåra tid. Min mamma och jag hade en dålig relation under många år och en stor sorg i det hela har varit tankarna om hur det hade kunnat vara. Men man får lära sig att acceptera det man inte kan förändra och försöka ta var dag för sig. För varje vecka blir det lite, lite ljusare. Ty dig till nära och kära och andas lugnt. Det blir bättre Kenza.❤️

Reply
Harmonie

My deepest condolences Kenza! i know how this feels trust me.
at least he is now at peace. May his soul rest in heaven <3
all the best,
Harmonie

Reply
Ida

Älskade du ❤️ Jag beklagar sorgen. Va nu med alla du älskar och känn alla dina känslor. Stor kram! Och du är inte ensam ❤️

Reply
Sab

Har följt dig sen way back då jag var yngre, och blir så ledsen av att läsa detta! Kan inte ens tänka mig hur det måste kännas, massa styrkekramar till dig <3

Reply
Annika

Jag beklagar sorgen. Har aldrig skrivit på din blogg innan, men när sånt här händer då behöver man få styrka. Förlorade själv min mamma när jag var 24. Värsta som jag någonsin gått igenom. Men man kommer igenom det! Låt det ta tid, tillåt det att göra ont, och ta emot kärleken från de som finns vid din sida!

Reply
Lina

Så ledsen för din skull…Massa kramar till dig <3 Krama Mani extramycket, hundar brukar förstå hur de ska trösta<3

Reply
Louisa

Vilka vackra bilder på din pappa. Hoppas du får tid till att vara med din familj och ta hand om varandra. Många tankar till dig och hoppas du kan få finna någon som helst tröst i det faktum att din pappa inte behöver lida mer. Dina minnen av honom, både fina och kanske stundtals mindre fina kan ingen ta ifrån dig och jag är säker på att det kommer en dag då allt känns lättare! Många tankar till dig i denna tunga situation

Reply
Sophie

Tänker på dig. Skickar en kram här över bloggen! <3
Du har han i ditt hjärta och han tittar ner på dig.
Han vakar över dig och älskar dig.

Reply
Ripple

I am so sorry to hear… I know you probably don’t need some stranger to say that but I’ll pray for him and all your family.

Reply
Alicia

Jag beklagar verkligen din sorg Kenza, men var glad att ni (du och din pappa) hann finna varandra igen innan han gick bort. Var tacksam för den tiden ni fick ha tillsammans! Det gör en stor skillnad jämfört med om ni skulle fortsätta att inte vara i kontakt, tänk på det! Massa KÄRLEK till dig, var stark och umgås desto mer med dina närmsta för att inte gå igenom sorgen själv. Detta är någonting vi alla måste uppleva nån gång och det är så livet fungerar. Det måste man lära sig att acceptera och försöka bearbeta. Ge det tid. Själv har jag “bara” haft min morfar som har gått bort. Vilket bara det känns väldigt tråkigt för mig. Och kan inte förstå din smärta när ens egna pappa går bort. Själv känner jag att jag inte skulle klara av det, även om man alltid gör det tillslut ändå. Man är verkligen mycket starkare än vad man själv tror och förstår, kom ihåg det! STOR KRAM <3

Reply
Nicole

Hej Kenza, jag ville bara skriva till dig att jag gått igenom precis samma sak, min pappa gick bort 2009, någon dag efter min student (är nu 27 år) och det gör ont något för jävligt, men med tiden kommer du må bättre, jag lovar. :) Du har verkligen många som tycker om dig och som kommer hjälpa dig i din sorg, jag är ett fan sedan år tillbaka och önskar dig det bästa. Det värsta som finns är att förlora någon man älskar men han kommer vaka över dig och alltid känna sig stolt över dig. Din skyddsängel. Vila i frid till din baba.
Vänliga hälsningar
Nicole

Reply
M

Har följt dig sedan starten, då du öppet skrev om det här. Gråter och känner med dig.

All styrka och kärlek <3

Reply
Malin

Så fruktansvärt! Men fint att ni fick en fin sista tid tillsammans. Beklagar sorgen! <3

Reply
Nives

Ohhh nooooo?? Kenza, I’m so so sorry for your loss. Take all time you need. Even if that means no blogging for a year. Sending you much love!!❤❤?

Reply
Bella

Beklagar sorgen så hemskt mycket. Det är fruktansvärt jobbigt när någon nära dör ❤

Reply
Katharina

Dear Kenza, I am so sorry for you!
I know the sentence may seem stupid to you at this point, but it`s true: The time will heal your wounds. Now you feel broke, but some day you will be whole again. The pain will always remain, but it will get less and less painful.
Sending you hugs
Katharina

Reply
E

Vet inte ens vad jag ska skriva, kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara för dig just nu. Ta all tid du behöver. Kram <3

Reply
Frida

My deepest condolences and sympathies Kenza.
I know he was so very proud of you. He always told me you were going to become someone special one day.
My heart goes out to you and your family.
My prayers are with you in this hard time.
Rest in peace T. ❤️
F

Reply
Julia

Fina Kenza, det gör ont att läsa. Beklagar verkligen sorgen, fan så orättvist! Blev så himla berörd och ledsen när jag såg detta, då jag själv inte har världens bästa relation med min egen pappa..

Men för mig är det så himla vackert att ni hittade tillbaka till varandra, även om det slutade med att han gick bort. Kan inte ens föreställa mig hur jävla ont det måste göra för dig, vill bara skicka all världens kärlek.

Tack för att du är en sådan fin förebild, har diggat dig sen typ tio år tillbaka. För mig har du alltid varit en sådan stark kvinna! Alla kramar i världen till dig ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Reply
Martin

Jag beklagar sorgen, Kram.
Vet hur det är när någon nära går bort. Min bror gick bort för några år sedan men sorgen är fortfarande lika stor. Hoppas allt är bra med dig och omge dig med nära och skära.

Reply
Gaby

Så ledsen kenza. Tänker på dig och din fina familj. En sån vacker bild på er två?

Reply
Maaike

I’m so sorry to hear that Kenza. Hope you’re having your loved ones around for support.Take care and take your time.

Reply
Julia

My condoleances Kenza and family&friends. I am glad you got to laugh with him eventually and you were by his side his last days. He must have felt really loved. I am thinking of you at this sad time and sending you love. ??❤️❤️❤️

Reply
Milla

I’m really sorry my dear…
I lost my father when I was 12 years old and
and my brother in 2016, I wonder how you feel.

My feelings to you and your family. :**

Reply
Malin

jag har aldrig kommenterat något här, men detta berörde mig verkligen. Min pappa gick bort när jag var 10 år är 26 år idag.
en dag kommer den där hemska dagen. Jag beklagar sorgen och sänder många styrkekramar <3 .

Reply
TENZBA

Stay strong love x ! Life takes but it also gives. Just keep your heart open and I guarantee something good is about to come. <3

Reply
Elona

Styrkekramar till dig och din familj! Det är alltid svårt att prata om och jag antar att det är därför andra inte har kommenterat. Ingenting jag skriver kan ju göra någonting annorlunda, men ibland kan bara en liten hälsning värma.

Reply
Armi

I’m so sorry for your loss, I think it’s harder for girls who didn’t have an entirely straightforward relationship with their dads. Glad you got some resolve, even though it’s tough. Wishing you all the best and a lot of strength in your grief.

Reply
Minna

Beklara så oerhört! Jag har själv en förälder som det varit väldigt svårt att ha en relation med, och har funderat mycket på hur det skulle kännas om hon går bort utan form av försoning. (Jag kan tänka mig att sorgen och smärtan känns så mycket starkare om man hunnit hitta tilbaka till varandra. Men att det är “bättre” än känslan av att någon man inte försonats med gått bort.)

Jag beklagar verkligen att din far är borta. Samtidigt som jag på något konstigt sätt är lite “glad” för att du hann hitta tillbaka till honom innan han gick bort. Känner med dig.

(Och vad fan – blogga inte under den här tiden. Jag tror att de flesta förstår att du har sorg, och är tillräckligt lojala för att finnas kvar om du inte publicerar “x antal inlägg per dag”)

Reply
A

Blir så otroligt ledsen över att läsa detta, må han vila i frid och hoppas du finner styrkan i att gå vidare <3

Reply
Sara

Jag beklagar verkligen <3 Jobbar som nybliven läkare och blir lika ledsen varje gång en kär person går bort. Så många som lämnar oss för tidigt. Ta hand om dig och dina nära. Stor kram <3

Reply
Patrycja

I feel so sorry for you Kenza! I don’t remember all of your posts about your father but I seem to recall that because he was an alcoholic and left the family the relationship wasn’t always good… but I can see towards his last months (years?) you were working on your relationship and that already takes a lot of courage. To forgive? To not hold on to anger too strongly. Stay strong, girl!

Reply
T

Vad fint att höra att ni haft en bra kontakt den sista tiden. Styrkekramar till dig och familjen. Han vilar nu i frid och har inte ont mer <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*