• header

MY LOOK FOR THE ELLE GALA

Förra månaden, innan allt, så var jag och Aleks på ELLE-galan på Grand Hotel. Jag hade egentligen inte tänkt gå, men sedan hörde Mira Fröling av sig och sa att Fadi hade en idé för en skitsnygg klänning till mig. Föll för skissen och bestämde mig för att gå, kände att det var bra för mig att få en paus och komma ut lite ändå.

// Last month, before everything, Aleks and I were at the ELLE gala at Grand Hotel. I wasn’t planning on going, but then Mira Fröling contacted me and said that Fadi had an idea of a hot dress for me. I fell for the sketch and decided to go, felt that it was good for me to get a break and go out a bit.

Var först hos Nathalie Berzelius som gjorde smink och hår på mig. Ni kanske känner igen looken från en Glossybox-plåtning jag gjorde för ett tag sedan. Det var Nathalie som gjorde den också så jag visade bara bilden och sa “gör om detta!”

// First I stopped by Nathalie Berzelius who did my hair and make up. You might recognize this look from a Glossybox shoot I did a while ago. Nathalie did that look too so I just showed her the photo and said “do this again!”

I öronen hade jag gnistrande diamantörhängen som jag fick låna från LWL Jewelry.

// In my ears I had sparkling diamond earrings that I got to borrow from LWL Jewelry.

Och så på med den skräddarsydda klänningen från Fadi El Khory.

// And then on with the custom made dress from Fadi El Khory.

Aleks kom och hämtade mig och så åkte vi till Grand. Fick köra rödamattan-bilden själv, brukar annars tjata på Aleks att vara med (han gillar inte sånt här) men han fick slippa undan denna gång. Foto: Frank Nordenberg/elle.se

// Aleks picked me up and we went to Grand. I had to do the red carpet photo myself, usually I force Aleks to join me (he don’t like these things) but I let him get away with it this time.
 

Bättre bilder på klänningen från Fadi El Khory! Axelvaddar, djup V-ringning, broderade pärlor och paljetter, och så ett långt släp. Jag älskade den! De extremt obekväma (men äckligt snygga) klackarna är från Zara och väskan från Bottega Veneta. Tack Mira för att du satte ihop denna look till mig! Foto: Studio Emma Svensson

// Better photos of the dress from Fadi El Khory! Shoulder pads, deep V-neck and embroidered pearls. I loved it! The extremely uncomfortable (but pretty) heels are from Zara and clutch from Bottega Veneta. Thank you Mira for putting together this look for me! Photo: Studio Emma Svensson

Efter prisutdelningen minglade vi runt och drack en drink eller två. Det var trevligt, tills det kändes som att mina fötter brann upp. Då åkte vi hem och käkade hamburgare och pommes.

// After the award we mingled around and had a drink or two. It was nice, until it felt like my feet were burning up. Then we went home and had burgers and fries. 

43 Comments

Erika

It feels good to see you smiling. I wish you the best <3 You looked gorgeous in that dress

Reply
Amanda

Du passar i din nya vikt, gratis fillers. Men näsan rår ju ingen vikt på. När ska du berätta mer om den? Tycker synd om småtjejer som är inne här och läser, och tror att du föddes sådär.

Reply
Fuck you

Haha wtf? Jävlar vad märklig människa man måste vara för att tänka en sådan sak om någon som öppet valt att berätta om de jobbiga sakerna hon går igenom, och ännu mindre skriva en kommentar om detta. Hoppas hon har opererat sin näsa 100ggr och aldrig säger ett ord om detta. Må bättre Amanda!

Reply
Sarah

Girl, your body looks amazing! Would love to see an updated workout routine, you inspire me to get back on track with my fitness goals! (Btw I hope you’re feeling a bit better, I’m keeping you in my thoughts <3)

Reply
livingdoll

Hej finaste Kenza! Älskar din klänning! Sen har jag en lite .. konstig fråga.. Undrar om du kan ta bort den där “fifty shades”-popup-saken eftersom att den går över dina blogginnlägg och jag tvingas att scrolla ner ett tag innan jag vänter på att den ska försvinna, så att jag kan scrolla upp igen och läsa dina innlägg. Haha. :(

Reply
Elly

Hej kenza! Har nog aldrig kommenterat din blogg fast jag följt dig i flera år. Beklagar sorgen <3
Du är en helt fantastisk människa och det lyser igenom bloggen vi som egentligen ändå inte känner dig men du är så varm ödmjuk rolig och allt härligt på en gång. Ta hand om varandra.

Reply
Karolina

Bästa Kenza! Försöker förstå din sorg och allt du går igenom, vill samtidigt hylla dig så inspirerande och cool och härlig! Du är bäst,alla går igenom jobbiga tider mer eller mindre och det är okej!

KRAM <3

Reply
Jennifer

Sååå snygg look! Kan inte du be Nathalie göra en youtube tutorial för både sminket och håret?

Reply
Elin

Så snygg du är! Du skulle passa så bra på röda mattan i USA bland alla stora kändisar ???

Reply
A

You look f****** amazing! WOW!!!!!!!!!
… and what a beautiful couple, stay blessed!

Reply
Alice

Wow!!! You look so beautiful here. and your legs are sooo smooth. May I ask how you depilate them? Do you shave them or do you wax them or something?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*