• header

WEEKEND

3 from my weekend. Bought that t-shirt from Nastygal

Denna helg var den första på tag nu som jag orkade vara ute bland folk och göra något. Igår åkte vi ut till Nacka och myste vi med lilla bebisen som somnade så sött i min famn, och på kvällen hade vi barnen här hos oss. Vi åt middag, tittade på Melodifestivalen och en film (som 2 av 3 barn somnade till :-)). Idag hade vi bokat in bowling med barnen (jag kan fortfarande inte fatta att Klara vann över mig…… vilken jävla tävling det blev där på slutet haha), en lunch på stan och sedan fika hos oss. Perfekt söndag.

Nu sitter jag och väntar på att Aleks ska komma hem från träningen så att vi kan käka middag och titta på någon serie. Juste, ni gillar ju när jag tipsar om serier (för att jag har så bra smak hehehe). Ni måste se Manhunt: Unabomber. Handlar om FBIs jakt på USAs värsta seriebombare (verklig händelse). Finns på Netflix!

// This weekend was the first in a while now that I felt that I could be out among people and do something. Yesterday we went out to Nacka and cuddled with the little baby who fell asleep in my arms, and in the evening we had the kids here. We had dinner, watched Melodifestivalen and a movie (2 out of 3 kids fell asleep and missed the whole movie :-)). Today did bowling with the kids (I still can’t believe Klara won over me….. it turned out to a huge competition towards the end haha), a lunch down town and then FIKA at our place. Perfect Sunday.

Now I’m sitting here waiting for Aleks to come home from workout so that we can have dinner and watch a tv-serie. Oh, I know you like when I tell you about good series (since I have such a good taste hehehe). You have to see Manhunt: Unabomber. It’s about FBI’s hunt of the worst serial bomber in the US history (true story). You can watch it on Netflix!

28 Comments

noor

The only serie I can watch over and over again is FRIENDS. Haha, nobody seems to like it but… how can you not like friends?! Recently, I don’t watch tv a lot, or any series. Well… except for Friends ofcourse ;-)

hugs???

Reply
Wilma

Okej jag kan ha skrivit det här tidigare men kolla in “Las chicas del cable” på netflix när du saknar något att se på. Den är gaalet bra! Massor med kramar till dig<333

Reply
Dixi Wonderland

Låter som en underbar helg Kenza :D Jag måste tipsa om Altered Carbon, Joel Kinnaman har huvudrollen. Sett två avsnitt och den är riktigt bra. Finns på Netflix :)

Reply
Johanna

Tack för tipset! <3 kan tipsa tillbaka om serien Fargo, säsong 1 och 2 är helt makalöst bra om man inte är rädd för lite vapen och sådant ;D Väldigt spännande! Massa kramar

Reply
Julia Trostel

I´m so happy that you are going back to life in little steps. You are so strong Kenza!

Btw.: Where is the white turtleneck sweater from? :)

Reply
Elisabeth h

Ja, og Mindhunter er liksom forløperen til Manhunt/Unabomb-greia, siden den første forteller hvordan den type profiling ble skapt!

Reply
Jolien

I gonna watch it also! I’ve heard that it is a good serie, like Westworld but much beter! So maybe that’s gonna be your next new serie Kenza? :p

Greetz from Belgium!

Reply
Lisa

Då kommer du gilla “Real Detective”, finns också på Netflix. Sanna berättelser om USA’s värsta mördare. Sjukt spännande! Speciellt för de riktiga utredarna intervjuas och berättar. HETT TIPS! Väntar på säsong 3 nu…..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*