• header

PUMA x KENZA

– In paid collaboration with PUMA – 

PUMA x KENZA SS18 – first collection launching Thursday 15th!

Äntligen kan jag berätta vad det är för hemligt jag sysslat med senaste året, jag har nämligen gjort min egna kollektion för PUMA! Alltså nyp mig vad stort. Det har varit så himla kul att jobba med ett sånt stort varumärke som PUMA, träffat deras VD i Tyskland och jobbat med deras designteam. Ibland när man är så uppe i det hela så hinner man inte riktigt reflektera över det man gör, men nu när jag sitter här bara några dagar ifrån lanseringen så sjunker det in. Jag är så tacksam över denna möjlighet och att de tror på mig.

Kollektionen som släpps nu på torsdag (exklusivt hos Stadium i butik och online, samt utvalda PUMA-butiker!) är bara början. Jag är riktigt peppad på vad som kommer och jag hoppas ni är det med!

// I can finally tell you what secret project I’ve been working on the last year – I’ve designed my own collection for PUMA! Pinch me, that’s huge. It’s been so much fun to work with a brand as big as PUMA, meeting their CEO in Germany and working with their design team. Sometimes when you’re busy doing something you don’t really get the chance to reflect on what you’re actually doing, but now that I’m sitting here just a few days from the launch it feels more real. I’m so grateful for this opportunity and that they believe in me. 

The collection that will be out this Thursday (exclusively at Stadium both online and in store, and selected PUMA stores!) is just the beginning. I’m really excited about what’s coming and I hope you are too! 

BEHIND THE SCENES FROM PUMA x KENZA SS18 PHOTOSHOOT

– This post is in collaboration with PUMA.

67 Comments

Clara

OMG vad kul! Och gud så fina kläder based on the pictures här!
Bor i London men ska hem till Sverige nästa vecka då jäklar ska jag checka in kollektionen! Så roligt ju :D

Reply
D.A

Wooohoo! Kommer lanseringen bara vara i SVERIGE?? Hoppas jag kan få ner ngt till MAKEDONIEN!!

Reply
Marie

Wow that’s so cool!! Is it also possible to order from stadium in Germany or just Sweden?
I’m really happy for you:)

Reply
Emelie

Alltså tightsen, dör lite så fina ?? måste ha! Så roligt att du fått denna möjlighet ?

Reply
Safiya

So happy for you beloved Kenza❤️?? Will it be out in Germany too?? Please answer❤️??
Xo xo?❤️

Reply
Amber

Ah this is amaaaazing, congrats!!! Every piece looks gorgeous, but I wouldn’t have expected differently from you :) do you happen to know if it’ll be available for shipping to other European countries?

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: This drop will be available in Stadium stores and online (Sweden, Finland, Germany) and some selected PUMA stores in Europe. I will let you know which cities tomorrow. Next drop will be available at puma.com though so you can all shop it! :-)

Reply
noor

I reaaaally love the sports bra of Puma but they are just too big for me! Will the clothings be available in Belgium?

Reply
Suza

Congratulations!!! ?? Thats so huge! ? Just breathe in, embrace it, and work even harder for the next one – have fun along and enjoy the hard work well accomplished! Greater stuff is yet to come your way!! xo Suz??‍♀️❤️

Reply
A W

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Först Rihanna och sen Kenza- Jag menar HUR STORT ÄR INTE DET?!

Grymt jobbat, du är en sån inspiration!

Reply
P.wallbergz

Yaaaaaz ? älskar detta! Vill ftf ha din förra kollektion också med Puma! Kan man ftf köpa den förra också? Han inte köpa den då! ? men så himla kul att du gör en till! Wihooo!!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Hej! Den kollektionen du tänker på var inte min, utan där frontade jag kollektionen bara (som “modell” liksom). Vet inte om den finns kvar, det var ju ett tag sedan! Kram K

Reply
Patricia

Jahaa okey men tack för svar!
Älskar din kollektion du gjort med dem nu! Byxerna klickade jag hem och tröjorna med vida armar! ska bli så kul när dem kmr! KRAM

Reply
Christian

fan vad kul, grattis! Kommer det finnas unisex/kläder för killar med?:)
Då modet blir mer och mer unisex (ex nu, 90tals/sportigt) tycker jag det är synd att företag som gör collabs med influencers/kändisar inte vill/tänker på/vågar satsa mer på kläder som både killar och tjejer har. Kanske en idé ni influensers kan pitcha till förtegen:)? Då bloggare nuförtiden är mer än bara “bloggare”, utan kända i många kretsar, hos både killar och tjejer, tycker jag man ska inkludera killar med, eller åtminstone skapa några få unisex plagg.

Allt gott!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för input! Ska ha det i åtanke till nästa gång. Det finns några oversizade plagg som passar för killar också, tycker jag iallafall. :-) Kram K

Reply
Frida

Totally unrelated till ditt inlägg (btw, jätteroligt att höra om samarbetet, grattis!!) – sedan några månader är det när man först kommer in på din blogg, för varje nytt inlägg och varje ny sida en reklamlista som fyller halva datorskärmen och följer med efterhand man rullar ner viljet ju gör att man inte ser hela bilderna etc. Om man scrollar upp försvinner reklamlisten för “denna gången och denna sidan” men den är tillbaka om man går till sida 2 och efterhand man går neråt i dina inlägg. Det hela gör en lite lätt illamående xD Det kan ju hända att det är något som är lättfixat!
Igen, stort grattis till samarbetet, can’t wait till I can get my hands on the collection!!

Reply
Jessica Wallin

Hejsan! Jag har hängt på stadiums hemsida hela morgonen och väntat på att din kollektion ska släppas!! Men när den väl gjorde det så var inte alla kläder med som du har visat! Exempelvis den ljusrosa bomberjackan samt den svart/vita bomberjackan där det står puma på ryggen med blommor! Inte heller den ljusrosa sportbh’n eller de ljusrosa tightsen!! Blev så ledsen då det var det jag ville ha:( vet du om de bara släpper lite på Stadiums hemsida eller om de plaggen som låg där var just dem som skulle släppas och de andra plaggen kommer släpps senare? Hoppas du läser detta och har något svar på detta!
kram Jessica :)

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: De plaggen du syftar på är från nästa kollektion som släpps senare i vår! :-) Kram K

Reply
A

Bästa Kenza du är så värd det här! Ser verkligen fram emot kollektionen, speciellt den vit/svarta jackan och den rosa sport BH:n. Allting ser så sjukt fint ut! :-) Men man kan inte förvänta sig annat när det är du som designat den haha ;P

Reply
Johanna

Hej! Kan du inte ordna så att det blir kortare tid mellan ditt inlägg och att kommentarerna till det inlägget godkänns/blir läsbara? Eller finns det något särskilt skäl till att det ska ta (jämfört med andra bloggar i din klass) så lång tid? Jag tycker mycket av behållningen från olika bloggar ligger i att läsa kommentarerna, det skapar ett mervärde och ger ofta ett nytt perspektiv på blogginlägget i fråga, men din blogg är den enda vars kommentarer jag _aldrig_ läser (eller vars blogginlägg jag kommenterar). Detta för att det känns som att det alltid blir inaktuellt innan kommentarerna är godkända och publicerade.
I övrigt, tack för en fin blogg och grattis till ett snyggt samarbete!

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Tack för feedback! Nej det handlar bara om att jag inte har orkat fixa med kommentarerna själv den senaste tiden. Det var svinjobbigt att gå in och läsa elaka kommentarer om min och pappas relation efter hans bortgång. Men ska se till nu att jag eller någon annan godkänner kommentarer med jämna mellanrum. Kram K

Reply
Mikaela

SÅ fin kollektion! Så himla trist dock att allting finns i XS men inte i XL… :(( Tycker ju det borde vara lika åt båda hållen. Tråkigt då jag varit så taggad på att köpa mjukissetet men nu inte kan köpa något pga att jag är en XL :( Förstår att det ju är PUMAS ansvar men ändå.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag håller HELT med! Och jag ligger om det på för framtida kollektioner. Kram!

Reply
erika andersson

kan inte hitta kollektionen online än i alla fall? när släpps den?

Reply
Anna

Brukar inte kommentera. Men jag måste bara säga en sak, och det är att de valde helt rätt person för deras märke. Du ÄR puma. Du ÄR en puma. Wow Kenza. Du är så imponerande. Du klarar allt!

Reply
Rosa

Hi beauty! And congrats! Is that black and white bomber with the flowers and puma text in back coming in stores and online too? ? its so pretty i must have it!

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: That jacket is from my next collection that will be out later this spring :-))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*