• header

DOTS

Get my sweater here! (adlink/reklamlänk)

Prickigt på en lördag! Idag tvättar vi och springer ärenden på stan, fyller på med sånt där tråkigt som typ vitaminer, glödlampor som pajat och nya strumpor (sjukt att jag bor i kalla Sverige men äger endast 4 par höga strumpor haha, resten är sånna låga ni vet….), hämtar ut paket på posten och handlar mat. Ska även börja packa lite inför Dubai på måndag, jag åker med min kompis Klara och vi är borta 5 dagar. Det ska bli kul!

// Dots on a Saturday! Today we’re doing laundry and running errands, buying all that boring stuff like vitamins, light bulbs and new socks (crazy that I live in cold Sweden but only have 4 pair of high socks haha, the rest are those low ones you know…), picking up packages at the post office and doing grocery shopping. I’m also gonna start packing for Dubai on Monday, I’m going with my friend Klara and we’ll be gone for 5 days. It’s gonna be fun!

29 Comments

Gina

Ahhh, I’m going about 2 two weeks to Dubai! The dots sweater looks so cute on you! Have a wonderful time in Dubai!

Reply
Eleonore

Skulle inte du kunna göra en video där du visar hur du går tillväga när du ansar/noppar dina ögonbryn? =) Kram på dig <3

Reply
Bella

Your face looks soo small in the second photo. not that it would really matter because it dont. i am just curious because i saw you got some comment on your insta a few days ago about you having lost weight and you answered you havent at all, opposite. looking at you photos i would also rather say you have lost weight than gained. at least your face seems smaller. from your body you cant really tell if you maintained or lost weight since your clothes are a bit loose now a days. like i said not that it is really important, i know you went through a tough time or still go through it so it can affect the weight but what makes you say you gained weight? because that cant be the case at all looking at you :)

Reply
Celina

Åh tips om ni åker till Dubai: områdena kring jumeirah street och besök Miracle garden!

Reply
stina

Do you still use the maybelline define a lash mascara or have you changed? Your lashes look so good!!

Reply
Dixi Wonderland

När ska vi få se lägenheten? Har väntat i en evighet känns det som. Vet att ni förmodligen inte är klara men kan du inte visa ändå med tanke på hur länge vi väntat? ;)

Reply
Warda

Jag säljer två IVYREVEL jackor, en vinröd och en mörkgrå på Tradera. Storlek 36/S

Reply
Camilla

Hur har vägen dit du är idag sätt ut? :) du har lyckats med sååå mycket :)

Reply
L

Hej!
Ville bara säga att jag fick hem mina Ardine sneaker lavander, från Ivyrevel och dom är SÅ JÄVLA SNYGGA! Kommer vara sjukt stylish när snön har smällt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*