• header

BURJ AL ARAB

A day at Burj al Arab! Bag from Zara, dress from Debiflue x Nakd, sunglasses from Karen Walker

Vår sista dag i Dubai hängde vi på lyxhotellet Burj al Arab! De bjöd in oss på lunch och jag åt fisk med tryffelpommes (finns det på menyn så måste jag ha det), gröna bönor och en lemonad med mynta. Efter lunchen badade vi i deras sjuka infinitypool, och sedan la vi oss på varsin solstol. Jag lyssnade på Forni & Hamilton’s podd och grät till avsnittet “Att fortsätta leva när någon dör”. Avsnittet var fint och starkt men fan vad ont det gjorde.

// On our last day in Dubai we hung out at the luxury hotel Burj al Arab! They invited us for lunch and I had fish with truffle fries (I’ve got to have that if it’s on the menu), green beans and a lemonad with mint. After lunch we took a swim in their crazy infinity pool, and then we relaxed in the sunbeds. I listened to Forni & Hamilton’s podcast and cried to the episode “To continue life when someone dies”. The episode was beautiful and strong but damn it was painful.

34 Comments

jacky

Kenza babe. How are you? i have seen the insta story from last night… How you doing these days? do you work or do you stay at home? i get you dont wanna do normal posts right now updating about your every day life? i miss you <3 hope you will get better and better and the weekend with your love will be joyful for you.

Reply
Johanna

men lägg av vad fantastiskt det ser ut! sånt man drömmer om nu när det är gråa dagar och snön börjar bli till slask

Reply
E

Ushch, det är så hemskt det du går igenom, sorg är nog den värsta känslan som existerar. Tack för tipset, det tar emot att lyssna på sånt när man går igenom sorg men fan vad man behöver gråta ut ibland. Min pappa gick också bort för några år sedan och min hund gick bort efter 14 år för tre dagar sedan. Hade någon sagt till mig att jag hade sörjt honom som att en familjemedlem hade jag inte trott på dem. Så alla dessa som har frågor om din sorg, strunta i dem, det finns ingen som du behöver förklarar dig för. Vi som går igenom sorg, vilken som helst, känner den brännande känslan i magen och bröstet hela tiden, på nätterna och dagarna, vad vi än gör. Men det blir bättre och en dag kommer du känna dig som dig själv igen, men det är ingen idé att pressa fram någonting. Kram

Reply
Emma

Är inte Dubai fett problematiskt land med tanke på vilka hemska förhållanden de bygger sina byggnader på? Alltså att städerskorna/byggarbetare jobbar under dåliga förhållanden. Allt som glittrar är inte guld…

Värt att tänka på innan man åker dit :)

Reply
Eline

Just saw your instagram story and just wanted to tell you that a lot of us are thinking about you and I really hope you’ll feel better soon.
I know this message doesn’t do anything but I just wanted to let you know you’re going to be ok and we are here for you.
Sending love and strenght <3 <3

Reply
Salima

Good luck kenza.. I go through a bad phase too .. it’s not easy as a period but hang on everything will be alright inchaallah
you’ll see :)

Reply
Nea

Hej
Skulle du kunna göra ett inlägg med snygga baddräkter? Hittade inte en enda som föll mig i smaken förra året :(

Reply
Baddräkten

Baddräkten ser jättefin ut men det är en grej jag inte fattar och som jag funderat mycket kring med det här modet som kommit tillbaka med högt skurna bikinis/baddräkter… alltså hur ser bakdelen ut?! Det ser ju ut som att hela rumpan skulle vara naken i princip eftersom baddräkten går så högt? Förstår om du inte vill visa hela din röv i bloggen och därför alltid visar bilder framifrån eller från sidan men detta har verkligen fått mig förvirrad, haha. Jag tror att dessa baddräkter skulle se fina ut på mig men jag tror inte jag har självförtroendet att gå med rumpan bar! :P

Reply
Felicia

Hej.. Jag vet inte vad jag vill skriva eller säga med min kommentar, troligtvis skriver jag för min egen skull. Jag kanske vill säga att du inte är ensam, men det vet du nog redan. Jag är ungefär lika gammal som du och förlorade min man i cancer ganska nära när du förlorade din pappa. Även om våra resor ser olika ut känner jag en tröst att se dig orka, och inte orka de dagar det blir för mycket. Det finns ingen tröst i att vi båda har mött och sett den här sjukdomen på så nära håll, men för mig känns det tryggt att se att finns andra som har styrkan och kämpar för att livet ska fungera. Vi kämpar, jag tror att det är det vi kan göra. Vi är inte mindre ledsna för att vi skrattar ibland, skrattet påminner mig om en bättre tid när min man fanns i livet. Jag är säker på att genom att ta hand om oss själva hedrar vi de som har lämnat oss. Kramar till dig!

Reply
jen

Det avsnittet ska jag lyssna på, min mamma gick bort idag efter några år av en ovanlig demenssjukdom som kallas frontallobsdemens. Hon blev bara 58 år :'( Är så otroligt tacksam att man har sin familj vid sådana här svåra stunder :'(

Reply
Disha

Beautiful photos as usual! Sending lots of love xo

Dear Disha | A Year Abroad Blog (escribo en español también!) – deardishablog.wordpress.com

Reply
Silvia

Hi! I was wondering what camera do you use for taking those beautiful pictures.

Best wishes

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*