• header

YESTERDAY’S

Shirt from Glamorous, pants from Asos, belt from Gina Tricot, earrings from Ivyrevel, shoes from Zara

Det var inte igår jag bjöd på en liten outfitta. :-)) Fick dock fota inne pga snöslask. Iallafall, kände för att klä upp mig till jobbet igår. Sminka mig och göra mig fin. Byxorna vaxade mig dock hela dagen. Inte rakat benen på ett tag (pallar inte göra det så ofta på vintern) så varje gång jag typ böjde benen så fastnade lite hår och slets av haha. Skönt.

Idag är jag ledig (håller onsdagar fria från jobb nu för tiden) så jag började dagen med ett träningspass med Klara och vår PT Damla och sedan käkade vi brunch. I eftermiddag ska jag hem till Dilay och mysa med bebis och ikväll ska jag till Humlan på middag. Omringar mig med mina vänner och sysselsätter mig så mycket jag orkar, mår bättre då.

// Finally time for a little outfit. :-)) I had to shoot inside though because of snowy weather. Anyway, I felt like dressing up for work yesterday. Do my make up etc. These pants gave me a wax all day though. I haven’t shaved my legs in a while (too lazy to do that often in the winter) so every time I bend my legs or something, hair cut stuck and was ripped off haha. Nice. 

Today I have the day off (I keep my Wednesday’s free from work nowadays) so I started this day with a workout with Klara and our PT Damla and then we had brunch. This afternoon I’m gonna visit Dilay and the baby and tonight I’m having dinner with Alexandra. I surround myself with my fiends and keep myself busy as much as I can take, it makes me feel better. 

32 Comments

Jes

Skinny as fuck. Dont forget to eat though. BTW why you Acting so weird lately all These feeling myself poses and captures on insta etc. there is a differente between bering confident and cocky

Reply
Josephine

Härligt, och viktigt att få ha ledigt och fokusera på sig själv! :) synd med slasket, tycker vintern är så fin och mysig. Lyser upp i vintermörkret.

Reply
Amber

I looooove this look! Haha at least you don’t have to shave anymore, your pants will do it for you ?. Do you know when the white (i think they’re called beige) version of the Ivyrevel Latrice boots will get released? Need them for spring! So fresh

Reply
Sanna

Haha vadå rakar inte? Är du inte rädd att Alex ska se det? Eller det är säkert bara jag som tycker att hela jorden går under om min kille ser lite hår på murris eller ben.. Haha bäst är du iaf <3 <3

Reply
Emma

Människor föds med hår, vettu. Helt normalt med hår. Synd att du har så dålig självkänsla att du känner att världen går under om du har minsta lilla hår på kroppen.

Reply
Anika

Happy women’s day Kenza. You are beautiful and strong. Keep going girl <3 :)))

Reply
Albertina

Are you not missing Alex!
Want to see more of you together….you are so cute as a couple!
Big warm hug

Reply
M

#BACKATHERESELINDGREN
Allt hat om botox är lögner, alla gå in på hennes kanal och sprid kärlek! Come on know, everybody! We can do dis!

Reply
Joss

Hej, kom ihåg att du inte behöver be om ursäkt för att du mår bra.
I Sverige verkar vi generellt tro att man måste ligga i en stor pöl av brustna tårar för att sörja. Såklart ligger man där ibland, men om man är helt närvarande och medveten i sig själv kan man faktiskt inse att,” ja, det gör så jävla ont i mig att jag har förlorat min pappa, så jävla ont men jag kan ju faktiskt må bra medans jag sörjer. ”

Du kan sörja även fast du mår bra, glöm inte det. Vi svenskar blandar alltid ihop det där.

Reply
Mört

Hahaha jag älskar din humor, skrattade rakt ut av det här inlägget! Heja dig ?

Reply
DELAFOSSE

Imorgon kväll är det en Alter Ego-fest hos två kollegor till mig. Det ska verkligen bli kul och Sini är så pepp att jag knappt har kunnat tänka på något annat sen igår! Jag ska vara mitt hiphop-alter ego och jag har en känsla av att det kan komma att ta mig ca hela dagen att få upp mitt hår i två såna där trendiga flätor som tydligen är obligatoriskt för en hiphopare. Det ska bli askul verkligen! Sen ska vi ut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*