• header

FRIDAY LUNCH

Friday lunch with wifey. Will post this look later <3

Mötte upp Klaris för en lunch på Babel idag! Vi åt alltid där förut men nu var det ett tag sedan. Gott var det iallafall och alltid kul att hänga med frugan. Nu väntar en lugn och skön helg med Aleks och barnen (ser att flera alltid frågar vilka “barnen” är trots att de varit med här i bloggen i många år hehe, det är ju Aleks brorsdöttrar! de bor mittemot oss :-)). Vi ska också lyxa till det på spa i helgen, ta igen vår 9-årsdag vi missade förra månaden. GUUUD SÅ MÖÖÖÖJSIGT det ska bli!!

PS. Om ni har tråkigt i helgen så finns det en ny bra serie på Netflix som heter Seven Seconds.

// Met up with Klara for a lunch at Babel today! We always had lunch there before but it’s been a while now. Anyway it was delicious and it’s always fun to spend time with my wifey. Now I’m having a calm weekend ahead of me with Aleks and the kids (I see that some of you always ask who “the kids” are even though they’ve been included in my blog for many years hehe, it’s Aleks nieces! they live across the street :-)). We’re also gonna check into a spa this weekend, celebrate our 9th anniversary that we missed last month. GOOOD it’s gona be so cozyyyy!!

PS. If you are bored this weekend, there’s a new good series on Netflix called Seven Seconds. 

42 Comments

Mia

Åhhhh, ser att magen är lite småtjock på sista bilden, beeeeebis :D som vi väntat!!

Reply
Emelie

Fyfan för denna kommentar alltså. Även om hon nu skulle vara gravid så att kalla det där småtjock är bara så sjukt så jag orkar inte. Hon sitter ju och hon är långt ifrån småtjock nånstans.

Reply
Jennifer

Småtjock?! Herregud…
1. Inte alls “småtjock”?! Det är en helt vanlig mage?
2. Ofta du kallar någons mage “småtjock”? Säger du så till dina vänner också eller? Sjukt otrevlig grej att säga.
3. Varför kommentera någon annans kroppsdel överhuvudtaget?? Även om det hade varit i positiv bemärkelse så är det väl superonödigt att lägga fokus på andras kroppar i detalj? Säg nått snällt om nått annat istället.
4. Huuur många gånger behöver kvinnliga bloggare/vloggare/kändisar/offentligheter stå ut med graviditets-spekulationer? Om man tänker till lite innan man uttalar sig (tips!) inser man väl att det finns massor med tillfällen då kommentarer som dina kan vara sårande/stressande/allmänt negativa.

Till sist: ja, jag inser att du antagligen inte menade nått illa med din kommentar. Nej, jag tänker inte svara trevligare än såhär ändå.

Reply
Tilda

Snälla, tänk dig för innan du lämnar en sådan kommentar. Hon ser väl inte alls “småtjock ut på sista bilden”? Och det var väl väldigt onödigt att kommentera hennes kropp? Var lite försiktig att antyda att någon är gravid, finns jättemånga kvinnor som inte ens kan få barn eller kanske inte vill ha barn? Om hon är gravid kommer hon säkerligen skriva ett inlägg om detta :)
Tycker verkligen att man ska vara försiktig med att kläcka ur sig kommentarer som dessa. Man vet aldrig vad en annan person går igenom. Du menar kanske inget illa med din kommentar, men tänk dig för i framtiden innan du antyder att någon är med barn, eller kommenterar någon annans kropp för den delen.

Reply
Denise

Men vad fan.. Så säger man väl ändå inte? ? hon sitter böjd, och du vet inget, bara otrevligt ?

Reply
Natalie

Men du tjejen, har inte hon tidigare skrivit att kommentera något sådant inte är ok? hur vet du om det är bebis? spekulera inte och kommentera inte hennes kropp på det sättet när du inte har en aning om någonting.

Reply
A

Men alltså!? SLUTA kommentera en annan persons kropp. Hur skulle du tycka att det kändes om någon sa att din mage var småtjock? Och du får ingen detektivutmärkelse för att du tror dig ha listat ut huruvida Kenza är gravid eller inte. Att ens kommentera att någon väntar barn utan att veta detta är bara så fel, föråldrat och olämpligt.

Reply
Maria

Oh I love 7 seconds too! Based on our Russian film which wasn’t that good hahaha

Reply
Johanna

Hur kan det komma sig att ni har barnen så ofta på helgerna? Du är fin som alltid, hoppas livet känns lättare nu ❤️

Reply
Matilda

Måste bara säga att jag älskar dina serietips!!! Brukar oftast gå in och kika på dem och en del har jag också fastnat för!
Förstår om du inte hinner eller så men det skulle vara roligt med nån typ av sammanställning, rekommendation av de serier du har sett/ser för det känns som du är ganska uppdaterad på den fronten men också för att vi verkar ha ganska lika seriesmak :)

Reply
ISA

*googlar seven seconds*. Älskar serietips, tack! Och galet att det gått 9 år?! Jösses. grattis!

Reply
Linn

Umgås du inte längre med Tyra? Det var väl din fruga? Kanske inte längre..
Kan bero på att hon gått lite utför sista åren?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*