• header

SPA GETAWAY

I söndags hoppade vi in i bilen och körde ut till Nacka. Vi hade bokat in ett dygn på Yasuragi! Fan vad jag älskar det stället. Vi försöker åka dit en gång per år men jag tror inte vi var där förra året. Så det var dags!

// On Sunday we got in the car and drove to Nacka. We had booked a day/night at Yasuragi! Damn I love that place. We usually go there once per year but I don’t think we were there last year. So it was time!

Jag var färgglad och ja, det är en chipspåse i påsen. Klart man måste ha med lite snacks. :-)

// I was colorful and yes, that is a bag of chips in the bag. Of course you need to bring some snacks. :-)

Jacka från Acne, boots from Balmain, väska Chanel och kepan hittar ni här (reklamlänk)

// Jacket from Acne, boots from Balmain, bag Chanel and you can find the hat here (adlink)

Vi checkade in på vår svit!

// We checked into our suite!

Här hänger man mest i badrummet haha. Så skönt med varm källa, bastu och jacuzzi utomhus. Man behöver ju knappt lämna rummet. ;-)

// Here you spend the most of the time in the bathroom haha. So nice with a hot spring, sauna and a jacuzzi. You barely need to leave the room. ;-)

Här mår man rätt bra va!

// I felt pretty ok here!

På eftermiddagen gick vi på ett yogapass, efter det hade vi bokat in varsin massage och tillsist åt vi middag. Sen var tanken att vi skulle kolla film i sängen men jag däckade. Att man kan bli så trött av att inte göra någonting.

// In the afternoon we went to a yoga workout, and after that we had booked a massage and then we had dinner. The idea was to watch a movie in bed after but I fell asleep. Crazy how you can get tired from not doing anything at all.

På måndagsmorgonen åt vi frukost och sedan hängde vi vid det stora spat (som de gjort om).

// On Monday morning we had breakfast and then we spent time at the big spa.

Aleks testade alla bastuar (bastu i plural?!?!) och de olika baden medan jag mest låg på en bädd och lyssnade på podcasts. :-) Det tog i lite att checka ut vid 12, helst hade man stannat ett dygn till. Mår så bra där. Vi får åka dit snart igen!

// Aleks tried out all the saunas and the different baths while I was mostly on a bed listening to podcasts. :-) It was not fun to check out at 12, I would have loved to stay another day. I feel so good out there. Have to go soon again!

31 Comments

Nathalie

Det verkar vara så jäkla fint och härligt där!! Man blir ju så himla avslappnad av att vara på spa, de är som att hela kroppen bara tvärslocknar! Gött!! Kram <3

Reply
Eb

Dum fråga men vad har du för storlek/modell på din new era keps? Min som jag använt hela tiden har gått sönder och jag använde deras women size men alla womans sizes jag provat i butik är ENORMA på mig och jag har inte ens litet huvud! till o med junior är för stort. Är desperat och du verkar inte alls ha stort huvud och den trycker inte ner dina öron eller har du liksom kepsen högt upp på huvudet? haha sorry men är desperat då jag älskar att ha keps och min favorit har gått sönder.

Reply
Dixi Wonderland

Så himla härligt! Jag kan varmt rekommendera Upper House (Hotel Gothia Towers) i Göteborg om du någon gång skulle vara här nere. Ligger mitt emot Liseberg och servicen är helt amazing! :D

Reply
Wilma

Alltså så mycket kärlek till er både!<3 Så himla fint att få möjligheten att åka ditt under ett dygn och bara sväva in i en liten annan värld för en stund. Vill så gärna åka dit någon dag! Kram

Reply
essie

kan du snälla sluta göra reklam för dom eller åtminstonde visa en realistisk bild av hur spaet är för oss som inte kan lägga 10 tusen på ett lyxrum, utan endast kan lägga 4900(!!). Med tanke på hur mycket du pratar om spaet så bokade jag och min man en vistelse över min födelsedag och betalade otroligt överpris för att kallt, mörkt rum med två ihopsatta 80 sängar som gled ifrån varandra varje gång man rörde på sig eftersom rummen inte har mattor pga av “minimalismen”. Det är inte ditt fel att jag hade den värsta födelsedagen i mitt liv men det skulle vara nice om du kunde göra det tydligt att du betalar extremt mycket för att ha en trevlig 20 timmars vistelse, samt att du tycker att en supernice frukost är en nyttig frukost med fryst vitt bröd och ofärskt grovt bröd, samt hummus och chicken teriyaki.. och små middagsportioner med 5 alternativ på menyn. Så en inte åker dit och tror att det kommer vara WOW när det inte är wow och känner sig lurad….

Nu låter det som att jag hatar dig, tvärt om, stort fan(!) och INTE DITT FEL ATT YASURAGI ÄR SKRÄP men som sagt, realistisk bild, inte alla kan spendera sådana pengar på en hotellvistelse och chansa så.

Reply
Matilda

Essie..det är varje individs egna ansvar att kolla upp närmare information angående diverse hotell/SPA..tycker man ex. att det är gott med annan frukost får man läsa på hemsidan/ringa och fråga om det innan man bokar. Det var tråkigt att det var jobbiga sängar men jag känner några som varit där som betalade ungefär som dig och de var jättenöjda med allt. Detta är en tjej som bloggar och skriver om sin egna upplevelse. Om hon gör reklam för SPA:t så är det nog varje individs egna ansvar att vara källkritisk. Kram

Reply
Hafsa

Oh babyyy face! I swear you have the prettiest (and kindest?) face I’ve never seen. I hope you enjoyed your day ans that it makes you feel better :)

Reply
Malin

Funderade också på vad bastu hette i plural för ett tag sedan. Blev en smula förvånad över att det tydligen heter bastur! Que? En bastu flera bastur. Men så är det tydligen….. svenska språket…….

Reply
cam

Ser så mysigt ut! brukar du ha någon rabatt kod på yasuragi? Skulle så vilja ge min pojkvän detta

Reply
Denise

Har du någonsin efter en hel dag upptäckt att du har hål på fel ställen på kläder och insett att för många människor har sett saker de inte borde? ?
Kan du inte göra ett inlägg men pinsamma saker som hänt dig, hade varit sjukt roligt ?

Reply
Lisa

So beautiful place *_* wish to visited it someday
And I love your coat!! What is the brand?

Reply
Denise

Fy fan vad tråkig du är som känner att du ens måste skriva en sådan sak till en människa. Letar du efter drama så läs andra bloggar istället

Reply
Minna

Jag kommer ihåg när du skrev att du och din bästa vän Dilay skulle gifta er samma år och hoppades ni skulle få bebis samtidigt med. Jag har svårt och tro att du ändrat dig och hon har ju bebis nu?

Reply
majs

Varför är det så svårt att tro att Kenza kan ändra sig?
Och även om hon sagt att hon HOPPADES att dom skulle få samtidigt så betyder det väl inte att hon måste skaffa en bebis nu bara för att Dilay har en… Finns många möjliga anledningar till varför hon inte har en.

Reply
L

Barn kommer ju inte automatiskt bara för att man vill, det är ju en hel del grejer som behöver funka, liksom. Sköldkörteln, exempelvis, som Kenza skriver om att hon har problem med.

Sluta spekulera i andras livmodrar, tack

Reply
Josefin

Vad är det för kommentar? Fy vad elak. Om Kenza nu skulle vilja ha barn just nu(vilket ingen av oss kan ha en aning om) menar du att hon ska känna sig misslyckad? Typ haha ni fick inte barn exakt samtidigt? Jävlar vilka folk det finns alltså. Fatta att det inte bara är att skaffa ett barn, ”jo men i maj blir bra, det kör vi på”. Gud…

Reply
Carro

hahah vilken kommentar… har ingen aning om när hon skrev om det, men det känns låter ju mer som en rolig tanke (hur många skulle inte vilja skaffa barn samtidigt som sin bästa vän) än en bestämd tidsplan för sitt liv. Att skaffa barn är högst personligt och ska passa in i livet, bara för ens kompisar tycker att det är en bra ide, betyder det inte att en själv gör det. Dessutom såååå tråkigt att tjata på kända kvinnor om att de ska skaffa barn. Känns fruktansvärt gammaldags.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*