• header

PINK + RED

* contains adlink for Ivyrevel

Sweater from Ivyrevel here (I’m wearing size S) // old jeans and coat from Asos // boots from NLY shoes

Färger jag älskar just nu: ljusrosa och ljusgult. Helst i en och samma bild också. Antar att jag är trött på vintern och vill tvinga in lite vårkänsla hehe. ;-) Nu är det iallafall sol och några plusgrader ute så det är man ju glad för! Snart april, jag fyller 100 (känns det som) och sedan är sommaren på g.

// Colors I love at the moment: light pink and light yellow. And I prefer it in the same photo. I guess I’m tired of winter and want to add some spring feeling. ;-) It’s sunny and a few plus degrees outside now though so that makes me happy! It’s almost April, I will turn 100 (at least it feels like it) and then the summer is on it’s way.

26 Comments

Sofia

Hej!
I över ett år har jag fått känslan av att du verkligen inte vill blogga längre. Inga inlägg handlar riktigt om dig… vilket jag absolut kan förstå – ju äldre man blir dessutom mindre har man ibland lust att vara så offentlig om sin vardag. Behovet för uppmärksamhet mättas sakta av efter 22-23 (tyckte jag själv). Men! Undrar om du inte tänkt över att sluta, och att det skulle gå hur bra som helst även om du slutar?
Är det något du funderat över?
Jag tror i alla fall att du hade fixat vad du än väljer väldigt bra :)

Reply
Ines

Lycklig är den som får bli hundra och leva sunt. Du kan alltid trösta dig med att din man är ännu äldre när du får ålderkris, jag blir 28 snart så jag är oxo fossil :)

Reply
Nina

Why don’t you guys move somewhere warmer? I can’t imagine my mood if it’s always cloudy and grey and cold!

Reply
Sofia

Tycker om dig jättemycket Kenza men får ont i mitt hjärta varje gång du skriver att du har åldersnoja. Jag är 23 år och svårt sjuk och jag vet inte om jag kommer överleva detta året eller min nästa födelsedag. Vill bara säga att jag är tacksam för varje dag som jag får leva och det hoppas jag att ni andra gör också och ta vara på varje frisk dag ni får. Var glada också för varje födelsedag ni får uppleva. Vet att du har din hemska sorg just nu men ville skriva detta ändå. Kram ❤️

Reply
Ninni

Så fin! du passar verkligen i alla färger. När kommer “Veckans 3 tips”? :)

Reply
Emilia

Hej Kenza,

Vart är baskern ifrån :D ? Vill så gärna köpa en sådan fin basker!

Kram Emilia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*